Connect with us
Horoscop Minerva săptămânal 16 - 22 noiembrie Berbec

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva săptămâna 13 – 19 Iulie – BERBEC

Horoscop Minerva săptămâna 13 – 19 Iulie Berbec. Acționează conform instinctelor tale, săptămâna aceasta și nu vei greși. Este posibil să fie nevoit să renunți un pic la control și să provoci gândirea logică care să te ferească de probleme. 

Dacă vrei să eviți o discuție când Mercur face pătratul cu Marte, ai  putea să simți că dacă începi să vorbești despre o problemă tulburătoare, spui prea multe. Poate este mai bine să eviți orice discuție și lasă lucrurile așa cum sunt. 

Acesta pare să fie un moment bun pentru a vindeca răni vechi, deoarece dulce Venus face un unghi plăcut pentru a vindeca Chiron în zodia ta. Dacă nu ați vorbit cu cineva de ceva vreme, zilele următoare ar putea fi un moment de cotitură, mai ales dacă veți lipsi în secret compania.

Chiron a intrat în retrogradare în timp ce Mercur revenea în mers direct, pe 11 iulie. Va rămâne în această ipostază până la mijlocul lunii decembrie. Acest lucrute-ar putea încuraja să explorezi procese de vindecare care te pot ajuta să depășești anumite probleme emoționale profunde.

Iar Mercur deschide calea pentru semnarea de contracte și va face ca lucrurile să meargă bine, în general.

Horoscop Minerva săptămâna 13 – 19 Iulie Berbec Relațional

Bătălia sentimentală se dă între rațiune și simțire. Interacțiunile de săptămâna aceasta a energiilor cerești poate sugera faptul că mintea îți spune să mergi într-un fel și să te angajezi la un anumit plan, în timp ce inima îți spune altceva. Deși este adevărat că trebuie să te gândești clar la modul în care îți poți atinge obiectivele, numai că  inima îți poate spune și ce este adevărat.

Soarele încă în Rac și săptămâna aceasta, aduce amintiri despre un fost și timpul petrecut împreună. Este un moment excelent să privești fotografii sau să citești scrisori ori unele file de jurnal, dar nu neapărat să încerci să vă împăcați.

Mercur revenit în mers direct provoacă o anumită energie datorată pătratului cu Marte, mai ales dacă încerci să controlezi viața sentimentală a altcuiva. Ar trebui să știi oamenilor – chiar dacă îți sunt prieteni, nu le place să te amesteci în viața lor. 

Chiron călătorește în semnul tău de ceva timp. Face o conjuncție cu Marte marți dar pentru că este retrograd s-ar putea să ai parte de o durerea emoțională copleșitoare. 

Horoscop Minerva săptămâna 13 – 19 Iulie Berbec Profesional

Gîndește-te să înveți ceva nou. Caută programe de educație specializată în sectorul tău de activitate și înscrie-te la o specilizare pe care ai vrut să o faci dar ai tot amânat-o. Ceea ce înveți îți va aduce mari recompense mai târziu.

 Nu îți fie teamă să iei decizii rapide săptămâna aceasta. Dacă te tot gândești să o iei, ba să nu o iei, pierzi timp prețios de care aveți nevoie pentru alte proiecte. Ideile care îți vin vor fi excelente. Nu există niciun motiv pentru care să te îndoiești de tine.

De asemenea, poți spori contactele, chiar dacă evenimentele din această săptămână sunt deranjante. Grija ta să fie modul cum îți desfășori activitatea, nu altceva. Fă tot posibilul să controlezi limitele cu care te confrunți, mai ales că energiile planetare sunt adevărate aplicații practice pentru ideile care le ai. Oricât de organizat ai fi, uneori lucrurile devin complicate. Fă-le cât mai corect și mai rezonabile. Fii simplu și direct, chiar dacă te simți nesigur cu privire la poziția ta.

Horoscop Minerva săptămâna 13 – 19 Iulie Berbec Financiar

Experimentezi un nou nivel de încredere în eforturile tale. Dacă încerci să obții o promovare pentru asta sau o nouă treaptă salarială pe care o vrei, nu vei avea probleme să îți convingi șefii că este exact ceea ce ai nevoii și meriți. Casa a 9-a a educației, călătoriilor și limbilor străine este evidențiată, ceea ce ar trebui să te facă să te gândești la extinderea talentelor pentru recompense și mai mari.

Horoscop Minerva săptămâna 13 – 19 Iulie Berbec Sănătate

Există dorința de a știi ce vrei, dar nu este întotdeauna ușor! Ți s-a întâmplat vreodată să stai mai mult timp, cu ochii în meniul dintr-un restaurant? Chelnerul revine de câteva ori până să te decizi și într-un final comanzi. Ei bine, acum pune-te în situația ospătarului. Cel mai bun mod de a găsi ceea ce vrei este să știi ce ai nevoie. Dacă știi că ai nevoie de legume rădăcinoase, nutritive în dietă, lista dorințelor devine instantaneu, mai ușor de gestionat și doar tu decizi ce să faci.

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top