Connect with us
Horoscop Minerva săptămânal 16 - 22 noiembrie Capricorn

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva săptămâna 13 – 19 Iulie – CAPRICORN

Horoscop Minerva săptămâna 13 – 19 Iulie Capricorn. Oamenii pot fi un pic critici pentru gustul tău, săptămâna aceasta și ai face bine să asculți ce au de spus. Fii receptiv la feedback lor, astfel încât să poți stabili o relație sănătoasă. Este important să îți păstrezi smerenia sub control. S-ar putea să descoperi că ești simțiți de critic, deoarece vezi oameni care se mișcă greoi sau care îți dau bătăi de cap, în comparație cu mintea ta blitz. 

În multe feluri, revenirea lui Saturn în semnul de reședință, poate oferi o verificare a realității care te împiedică să te extinzi dincolo de mijloacele și abilitățile tale. Cu Jupiter și Pluton aflați și ei în semnul tău, acest lucru este foarte posibil. Aceasta nu înseamnă că nu ar trebui să vizezi un nivel mai ridicat al stimei de sine, ci că trebuie să fii conștient și de limitele capacităților și resurselor tale.

Marte își continuă călătoria prin domiciliu, unde va rămâne câteva luni bune și poți fi foarte activ în ceea ce privește dizolvarea dezacordurilor și organizarea.

În același timp, Chiron este și el retrograd în Berbec, în Casa a 4-a a familiei, ceea ce poate fi un apel pentru a vindeca orice răni emoționale legate de părinți și educația voastră. Chiron va fi în acest sector încă câțiva ani, deci este probabil să fie un proces lent și treptat.

Horoscop Minerva săptămâna 13 – 19 Iulie Capricorn Relațional

În timp ce în mod natural iei totul în serios în ce privește viața ta amoroasă, înfluențele planetare de săptămâna asta pot însemna că dorești să faci un aranjament mai clar și mai așezat într-o relație care până acuma a fost mai mult o aventură întâmplătoare. Evident, te-ai bucurat de compania celuilalt și în trecut și acesta este momentul pentru a face lucrurile să devină mai clare. 

Soarele în Rac, face ca asprimea lucrurilor și cuvintelor să devină mai soft, mai moale și fără judecăți de valoare. Fiind mai puțin intimidant, te poți aștepta să fii contactat de o mulțime de admiratoare/ri.

Cum Chiron este retrograd în Berbec, propriile gânduri și sentimente sunt cele mai puternice arme. Folosește-le pentru a vindeca o teamă sau o durere sentimentală din trecut pe care ai dorit întotdeauna să o depășești.

Trigonul dintre Soare și Neptun amplifică intuinția dincolo de limitele normalului. Nu ignora acele sentimente. Logica nu este întotdeauna cea mai bună modalitate de a rezolva o problemă.

Horoscop Minerva săptămâna 13 – 19 Iulie Capricorn Profesional

Ești piesa importantă a puzzle-ului profesional săptămâna aceasta. Vei înțelege că eficiența în locurile de muncă crește de mai multe ori odată ce pui la lucru capacitatea colegilor din grup. 

Personalitatea ta plină de viață îți va aduce puncte mari săptămâna aceasta. Nu te teme să arați cine ești și felul în care lucrezi. Dacă faci acest lucru, vei crește în ochii șefilor sau a potențialilor angajatori. 

Poate exista o tendință de a deveni împrăștiat luni. Alcătuiește o listă care să te ajute să rămâi concentrat. Evită să iei mai departe proiecte suplimentare. Aceasta este o săptămână bună pentru a-ți folosi farmecul și diplomația considerabilă care să te avantajeze. La mijlocul săptămânii ar fi bine să îți extinzi plaja de relații profesionale. Poți dezvolta contacte noi importante prin conversații ocazionale. Cineva care trece printr-o perioadă dificilă emoțional va beneficia de sprijinul tău către sfârșitul săptămânii.

Horoscop Minerva săptămâna 13 – 19 Iulie Capricorn Financiar

În momentul de față, este posibil să fii atent la propria viață financiară. Lucrurile se schimbă din mers. Poate că nu ești punctul central al grupului tău social sau de lucru, dar ești cel pe care toți îl caută pentru noi idei și activități care să îi ajute să iasă financiar la liman. Dacă te simți copleșit, nu o fă. Ești mai mult decât ​​sarcina de a creea noi resurse pentru tine și pentru alții, dacă asta alegi. Nu ești responsabil pentru viața lor, dar poți face niște cunoștințe valoroase.

Horoscop Minerva săptămâna 13 – 19 Iulie Capricorn Sănătate

Ai fost într-un lung proces de redefinire, se pare, și s-ar putea să dorești ceva în care puteți să te cufunzi. Orice îți dorești, organele tale interne își doresc cel mai probabil ceva ușor. Dă-le ceva ce pot digera, cum ar fi: salatele, ciorbele de legume, fenicul și cafea de cicoare. Salatele cu frunze verzi și legumele cu rădăcini pot face o diferență mare în perspectiva asupra vieții, crezi sau nu. Fă plimbări lungi ă și planifică-ți câteva mese care includ aceste ingrediente.

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top