Connect with us
Horoscop Minerva săptămânal 16 - 22 noiembrie Fecioară

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva săptămâna 13 – 19 Iulie – FECIOARĂ

Horoscop Minerva săptămâna 13 – 19 Iulie Fecioară. Tezește-te devreme și muncește. Ai adunat energie emoțională și fizică care ar trebui să te ajute să realizezi tot ceea ce vrei să faci. Totul este de partea ta. Profită de asta pentru a spune ce ai în minte și pentru a te apropia de ceea ce ai nevoie. Partea activă și receptivă se pun de acord săptămâna aceasta. Ar trebui să găsești un echilibru sănătos între a da și a primi.

Soarele continuă să fie în Casa a 11-a, a prietenilor, săptămâna aceasta, încurajându-te să te conectezi și să îți faci un mic aranjament de afacero și plăceri.

S-ar putea să îți fie greu să tolerezi atitudinea cuiva, în timp ce Mercur, revenit în mers normal, stăpânul tău planetar, face un pătrat cu Marte din Berbec.  

Revenirea lui Mercur în mers direct ar putea ușura orice dificultăți de comunicare cu care te confrunți. Întârzierile se pot topi treptat, iar viața poate începe să curgă mai lin.

Trigonul dintre Soare și Neptun te-ar putea aduce din ce în ce mai aproape de cineva, iar acest lucru ar putea coincide cu o notă de romantism de care să te bucuri. Ar putea exista o componentă spirituală puternică a acestei legături care o va face cu atât mai mulțumitoare.

Horoscop Minerva săptămâna 13 – 19 Iulie Fecioară Relațional

Săptămâna ar putea fi una destul de plăcută pentru tine, deoarece aspectele sugerează faptul că trebuie să te așezezi cu persoana iubită și să petreceți ceva timp pentru a face planuri și pentru a lua anumite decizii. Trebuie să se formalizeze ceva despre aranjamentul vstru actual, astfel încât să mergeți mai departe și să atingeți un anumit obiectiv sau să concluzionați un anumit aspect. Cu cât poți fi mai detaliat, cu atât mai bine.

Soarele încă în Rac sugerează că este bine să îți arați emoțiile săptămâna aceasta. Când lași garda jos, se petrec lucruri magice între tine și cineva pe care tocmai l-ai întâlnit.

Chiron, Tămăduitorul, este deja retrograd în Berbec, dar, cu toate acestea, te împinge să găsești răspunsuri cu care poate nu ești gata să te confrunți, dar care au provocat traume emoționale. Dacă ai probleme cu accesarea amintirilor dureroase, probabil că este un motiv foarte serios. 

Trigonul dintre Soare și Neptun îți oferă un motiv pentru a spera. Dacă viața ta sentimentală nu a fost ceea ce trebuia să fie în ultima perioadă, ai putea avea o surpriză plăcută.

Horoscop Minerva săptămâna 13 – 19 Iulie Fecioară Profesional

Relațiile cu ceilalți vor fi tensionate săptămâna aceasta. Parcă toată lumea încearcă să te evite. Nu este cazul. Adevărul este că alți oameni nu doresc decât să se distanțeze pentru a înțelege ceva din haosul social. 

 Nu îți fie frică să te afirmi. Doar ai grijă cât de departe poți duce conflictul. Vei avea probleme cu superiorii dacă forțezi un coleg să facă ceva împotriva voinței lui. Este posibil să fie doar furia ta, dar nu și modul în care o exprimi.

Poți juca un rol important în îmbunătățirea moralului tuturor, dacă faci politica cunoașterii zilei de naștere a tuturor. Într-o perioadă în care toată lumea este îngrijorată sau muncește din greu, este o schimbare binevenită să sărbătorești pe cineva de ziua sa. Are efectul de a ridica starea de spirit a tuturor. Sfârșitul săptămânii te poate aduce în atenția unui șef căruia îi place să aibă un angajat plin de resurse. Pune întrebări dacă este nevoie.

Horoscop Minerva săptămâna 13 – 19 Iulie Fecioară Financiar

De obicei, îți place să câștigi bani doar pentru plăcerea de a-i cheltui, iar acum comunicarea este mai bine reflectată, mai ușor de înțeles și de transmis despre o nouă oportunitate de a face bani. Orienteză-te spre zone precum activitățile de divertisment, copii și chiar în romantism poți găsi modalități de a aduce mai mulți bani în pușculiță. Deschide un stand cu sucuri naturale, sau devin-o consilier matrimonial, ai reuși să potrivești perechile neașteptat de inspirat!

Horoscop Minerva săptămâna 13 – 19 Iulie Fecioară Sănătate

Îngrijirea corpului prin alimentație și exerciții fizice este un proces de viață. La fel, ai grijă de mintea ta. Cu tranzitele actuale, este un moment excelent pentru a începe să citești sau poate ai deja, una sau două în lucru,  sau să urmărești un serial ori să faci alte activități care să îți stârnească imaginația. Păstrează-ți mintea limpede! Nu poți știi niciodată suficient despre modul în care alimentele pe care le ingerezi îți afectează sănătatea și de care dintre substanțele naturale disponibile poate beneficia cel mai mult sănătatea.

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top