Connect with us
Horoscop Minerva săptămâna 13 - 19 Iulie - GEMENI

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva săptămâna 13 – 19 Iulie – GEMENI

Horoscop Minerva săptămâna 13 – 19 Iulie Gemeni. Adesea, te întrebi „De ce eu?”. S-ar putea să simți că îți pui această întrebare mai mult decât oricine altcineva, în ultima vreme. Viața ta pare uneori ca o plimbare cu roller-coaster-ul care nu se termină niciodată. În profunzime, îți dai seama că nu ai cum altfel. Fă o pauză de la lucrurile cotidiene, dacă poți. Comunică-ți gândurile și sentimentele celor din preajma ta. 

Argumentele și neînțelegerile sunt posibile datorită pătratului dintre Mercur și Marte. Dacă ești implicat într-un proiect de echipă și cheltuielile par să te responsabilizeze, în principal, doar pe tine, s-ar putea să fie momentul să abordezi deschis această problemă, astfel încât să găsești un mod mai echitabil de distribuire a costurilor. 

Tămăduitorul Chiron este retrograd în Berbec, în Casa a 11-a, a prietenilor și a mncii în colectiv, te-ar putea provoca să aflii informații despre cercul tău social și despre cum poți îmbunătăți unele problemele. Dacă ai renunțat la un prieten, sextilul dintre Venus și Chiron te-ar putea încuraja să-l suni și recunoști că ai greșit.

Mercur, stăpânul tău planetar, este în Rac și în mers direct, punând capăt întârzierilor, în special în privința problemelor legate de bani.

Horoscop Minerva săptămâna 13 – 19 Iulie Gemeni Relațional

Dacă ai senzația că ai capul mare, ca și cum ar fi umplut cu vată, acest lucru s-ar putea datora influenței aspectelor planetare de peste săptămână. Dacă ai reușit să aranjei ca să ieșiți la o întâlnire, atunci asigură-te că ai toate detaliile, ora și locul corecte. De asemenea, asigură-te că porți haine în care te simți bine, mai degrabă, decât unele de protocol și scorțoase.

Pe măsură ce energia Soarelui încă în Rac te înconjoară, sentimentele tale vor fi îndreptate spre altceva, în momentele cele mai nepotrivite. Nu poți controla dragostea.

Chiron Vindecătorul este în Berbec și retrograd, amintindu-ți de o rană mai veche care încă nu se vindecă. Nu are niciun rost să regreți, mai ales dacă fosta/ul ta/tău te-a iertat deja.

Trigonul dintre Soare și Neptun aflat în Pești, în domiciliu, îți aduce șansa să îți consolidezi legătura emoțională. Învățarea unor lucruri noi împreună, vă va aduce mai aproape unul e celălalt.

Horoscop Minerva săptămâna 13 – 19 Iulie Gemeni Profesional

Cineva va încerca să îți vorbească despre o nouă schemă de lucru. Prima ta reacție va fi să te revolți și să insiști ​​că o abordare mai veche este ceea ce vă trebuie. Ai grijă că sări prea repede la concluzia finală. Ia în considerare noua idee și vei fi recompensat mai târziu.

Cineva cu putere, șef sau din altă parte, te poate bloca săptămâna aceasta. Fă tot posibilul pentru a evita acest lucru. Gândirea lor nu este la fel cu a ta. Comunicarea cu acest tip de oameni nu va face decât să complice problemele, în loc să le clarifice.

Luni va fi o zi extrem de creativă, bună dacă ai nevoie de o descoperire în orice domeniu în ceea ce privește perspectivele de muncă sau de carieră. Concentrarea pe relațiile bune la toate nivelurile, va ușura conflictele și va crea noi oportunități. În prezent, plutește într-adevăr, o mare incertitudine în aer. S-ar putea discuta mult în cadrul ședințelor de la sfârșitul săptămânii, dar este puțin probabil să se ia măsuri.

Horoscop Minerva săptămâna 13 – 19 Iulie Gemeni Financiar

Energia ta este orientată spre grupuri, politică de birou și angajare independentă. Ai toți prietenii și contactele de care este nevoie pentru a începe un nou proiect, indiferent dacă este vorba despre un produs, un serviciu sau un proiect la locul de muncă curent. De asemenea, vei întâlni oameni noi care te pot ajuta să ajungi acolo unde dorești din punct de vedere financiar. În același timp, îți sporești și transformi relațiile cu alți oameni. Ai toate instrumentele de care este nevoie pentru a merge mai departe financiar vorbind.

Horoscop Minerva săptămâna 13 – 19 Iulie Gemeni Sănătate

Pentru un om care se bucură de lumină, aspectul în joc săptămâna aceasta,  prezintă o varietate de opțiuni pentru abordarea unor probleme greu de înțeles. Dacă ai avut neînțelegeri cu cei pe care îi iubești, aceasta poate fi momentul în care să poți asculta, în sfârșit, punctul de vedere al acelei persoane. În mod similar, dacă te-ai simțit neînțeles, este o săptămână bună pentru a-ți comunica sentimentele. Organismul tău se va liniști, informația este asimilată de fiecare celulă a organismului și va lucra la inducera stării de binr.

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top