Connect with us
Horoscop Minerva 18 - 24 ianuarie 2021 Leu

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva săptămâna 13 – 19 Iulie – LEU

Horoscop Minerva săptămâna 13 – 19 Iulie Leu. Nu presupune automat că îți poți rezolva singur problemele. Doar că actul de a discuta lucrurile cu alții poate ajuta în sensul de a face lumină într-o situație care te deranjează de ceva mai devreme. Cere ajutor, nu îți fie rușine să o faci. Cu toții avem probleme la un moment dat. Nu ești singurul.

Soarele, stăpânul tău planetar este în Casa a 12-a, într-un sector privat și spiritual și este posibil să fii într-o dispoziție relativ liniștită pentru cineva atât de carismaticAtenția ta poate fi concentrată spre interior către gândurile, sentimentele, visele și cunoașterea intuitivă.

S-ar putea să existe un conflict legat de credință, mai ales atunci când Mercur revenit în mers direct, formează un pătrat cu Marte.  În timp ce credințele vechi pot fi reconfortante, ele te pot împiedica la o creșterea ulterioară. Marte aflat în Casa a 9-a, în sectorul oportunităților și te  încurajează să îmbrățișezi idei și filozofii noi care te pot ajuta să îți atingi potențialul.

Mercur revenit recent în mers direct, îți permite să vorbești despre unele dintre sentimentele mai profunde. Vorbind cu un prieten de încredere poate începe procesul de vindecare.

În plus, un trigonul dintre Soare și Neptun ar putea duce la conștientizarea stărilor de spirit ale celorlalți, oferindu-ți poate un avantaj din asta. Ia gândește-te!

Horoscop Minerva săptămâna 13 – 19 Iulie Leu Relațional

Nu îți fă prea multe griji dacă nici tu, nici iubita/ul nu aveți un indiciu despre ceea ce se întâmplă cu adevărat între voi. Astrele creează în mod normal forme vagi și iluzorii, astfel încât să poți simți că nu mai înțelegi care este realitatea situației. Lucrurile vor fi diferite în câteva zile; între timp nu lua măsuri pe baza percepțiilor actuale.

Soarele, stăpânul tău planetar, se află în Rac, scăzând inhibițiile emoționale și te face mult mai sensibil la comentariile altor oameni. Dacă faci publice detalii despre viața ta amoroasă, fii pregătit să te aperi.

La mijlocul săptămânii, pătratul dintre Mercur și Marte provoacă acțiuni impulsive. S-ar putea să nu gândești întotdeauna în mod clar, dar, odată ce ai luat o decizie, vei fi greu de întors. Trebuie să înveți unele lucruri pe pielea ta.

Trigonul Soare – Neptun din weekend te face un iubitor, grijuliu și plin de compasiune, o trăsătură pe care cineva o va aprecia. 

Horoscop Minerva săptămâna 13 – 19 Iulie Leu Profesional

Spiritul tău rebel va pune stăpânire pe tot săptămâna aceasta. Vei simți o nevoie imensă de libertate mult mai mare la locul de muncă. Ia măsuri pentru a face acest lucru în loc să stai și să comentezi, să nu faci nimic și să aștepți să se întâmple totul automat.

S-ar putea să te simți ca și cum grupul tău de colegi te lasă, cum s-ar spue cu ochii în soare. Poate că ți se dă o sarcină pe care nu știi de unde să o iei, foarte puține îndrumări despre cum să o duci la capăt. Nu-ți face griji. Ai încredere în tine. Nu ți se dă nimic să nu te poți descurca.

Energia de la începutul acestei săptămâni încurajează sentimentul de proprie răpundere în rândul colaboratorilor. Cu cât colegii tăi sunt mai dedicați obiectivelor profesionale, cu atât va fi mai ușor să simți că fac ceva corect. Fă tot ce poți pentru a încuraja un schimb deschis de idei și informații. Miercuri este o zi norocoasă pentru a găsi o poziție nouă sau mai bună și să te pregătești. Sfârșitul săptămânii este un moment pentru a păstra lucrurile simple.

Horoscop Minerva săptămâna 13 – 19 Iulie Leu Financiar

Cel mai probabil ești în criză financiară acum. Aproape toți cu care vorbești spun pas și nu poți nici să îți schimbi locul de muncă sau cariera sau auzi pe toată lumea plângându-se când vine vorba despre bani. Deși s-ar putea să nu se simtă plăcut acum, dar influxurile planetare îți schimbă viața interioară în moduri speciale și, prin urmare, și capacitatea de a face bani în viitor.

Horoscop Minerva săptămâna 13 – 19 Iulie Leu Sănătate

Puterea poate fi benefică în multe forme. Puterea, rezistența și forța sunt trăsături comune pentru persoanele care au funcțiile de conducere, fie că sunt echipe sportive, în săli de clasă sau în instituții. Influența astrelor exercită săptămâna aceasta o putere care este cea mai bună atunci când este folosită pentru sănătate. Ea te va proteja de blocajele sau devierea atenției la care recurge concurența, fiind tot timpul concentrat și motivat asupra obiectivului ales. Folosește-o în avantajul tău!

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top