Connect with us
Horoscop Minerva 18 - 24 ianuarie 2021 Pești

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva săptămâna 13 – 19 Iulie – PEȘTI

Horoscop Minerva săptămâna 13 – 19 Iulie Pești. Din păcate, aceasta nu este o săptămână pentru distracție și jocuri. De fapt, s-ar putea să simți o greutate emoțională enervantă, pentru că te face să simți mai epuizat energic decât de obicei. Există un ton sobru care îți cere să arunci o privire asupra realității și să iei unele decizii cu privire la obiective și la planuri. Ai putea auzi tic-tac-ul cronometrului că este pe cale să se stingă. 

Soarele din Casa a 5-a, sectorul creativității, a timpului liber și romantismului te poate inspira să te ocupi să pui pe picioare o mică afacere cu tot ce înseamnă depozit de materiale.  Oricare ar fi modul de a-ți permite creativitatea să curgă, acesta este momentul pentru a duce lucrurile mai departe, folosindu-ți abilitățile și găsind noi modalități de a-ți exprima talentele native. 

Cu toate acestea, există un accent puternic pe Casa a 11-a, sectorul prietenilor și comunității în care locuiești, care preia, se pare, conducerea asupr timpului tău. Este posibil să fi simțit mișcarea din cercurile de prieteni ca pe o modalitate de a-ți îmbunătăți influența personală și de a câștiga putere. Dar, întrucât Saturn a revenit în domiciliu, s-ar putea să dorești noi relații cu cei care sunt cu adevărat pe aceeași lungime de undă cu tine, indiferent dacă sunt interesați sau agitatori. Dacă romantismul pare să se fi topit pentru tine, acum pot exista semne bune, la orizont.

Horoscop Minerva săptămâna 13 – 19 Iulie Pești Relațional

Nu-ți face griji dacă lucrurile par să fie puțin vagi între tine și partera/rul ta/tău. Configurația astrală actuală arată că te vei simți mult mai sigur până la sfârșitul săptămânii pe ea. Poate că partenera/ul îți va cumpăra un cadou minunat sau îți va scrie un mesaj care te va impresiona profund, despre cum se simte alături de tine sau chiar și-o va  spune în față.

Te simți mai emoționat în timp cu Soarele care mai petrece o săptămână în Rac, dar asta nu înseamnă că este și cel mai bun moment pentru scrie scrisori lungi sau poezele până noaptea târziu, care să exprime ceea ce simți pentru un fost. Este mai bine dacă a-i aștepta să te contacteze el mai întâi.

Marele vindecător, Chiron este retrograd în Berbec, provocându-te să îți reamintești unele dintre regretele vieții tale sentimentale. Accentul se pune acum pe iertare. Nu te împiedica de lucruri pentru care nu poți face nimic.

Mercur merge în sfârșit, în direct, astfel încât să poți avea un suspin de ușurare. Orice neînțelegeri ar trebui clarificate cu un zâmbet. Sensibilitatea ta este atât de atrăgătoare.

Horoscop Minerva săptămâna 13 – 19 Iulie Pești Profesional

Este un moment bun pentru a trece în revistă planul în ce privește cariera pe termen lung. Apare o schimbare mare pentru tine, așa că fii pregătit să faci ajustările de rigoare. Nu are sens să rămâi pe o pistă îngustă dacă simți că ești atras de una mai largă dintr-o altă direcție. Urmează-ți inima.

Eneria la locul de muncă este risipită, fragmentară, mai ales la începutul săptămânii. Acest lucru poate transforma săptămâna într-una stresantă. Există forțe care pot solicita să accepți situații plictisitoare sau dezamăgitoare. Dorința naturală de a-ți extinde orizonturile poate fi blocată de oameni care insistă să acopere toate micile detalii. Acceptă provocările modului tău de a face lucrurile. Este posibil ca oamenii să nu spună ce cred dacă insiști să ai toate răspunsurile.

Horoscop Minerva săptămâna 13 – 19 Iulie Pești Financiar

Ești în mare formă! Oportunitățile vin cu ușurință și descoperi banii pe care îi poți face, câștiga și economisi. Totul se expandează și este o vreme formidabilă pentru tine, așa că asigură-te că ai tot ce trebuie pentru a le gestiona în mod responsabil. Din moment ce sectoarele de carieră și de autoritate sunt afectate, banii care probabil îi aduci în pușculiță sunt mulți cu potențialul de a-ți schimba viața. 

Horoscop Minerva săptămâna 13 – 19 Iulie Pești Sănătate

Sinele interior și cel exterior sunt angajați într-un mare dialog în aceste zile. Senzația este că ai un radio în loc de creier! Este un lucru pe care mulți dintre noi îl experimentează în aceste zile. Pentru a înțelege ce se spune, este important să urmezi câteva reguli destul de stricte: exersează într-atât încât să fii suficient de obosit ca să adormi rapid și devreme! Somnul pe care îl dormi în timpul tranzitelor curente este vital, deoarece mintea ta are nevoie de multă odihnă pentru a sorta toate informațiile disponibile.

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top