Connect with us
Horoscop Minerva săptămâna 13 - 19 Iulie -RAC

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva săptămâna 13 – 19 Iulie – RAC

Horoscop Minerva săptămâna 13 – 19 Iulie Rac. Ar trebui să-ți poți evalua emoțiile dintr-o perspectivă neutră și detașată săptămâna aceasta. Folosește ocazia pentru a lua măsuri pe baza a ceea ce simți. Asigură-te că acțiunile tale nu sunt reacționare și că nu o faci pur și simplu, ca răspuns la insistențele cuiva. Gândește-te înainte să faci mișcări bruște. Vei fi uimit ce lucruri și situații se pot dezvolta dacă pur și simplu îți folosești mintea un pic mai atent.

Soarele este încă în semnul tău și săptămâna aceasta, așa că este timpul să privești viața din perspectiva ta. Dar, cu un accent puternic în sectorul Caseia a7-a, a relațiilor de orice fel, s-ar putea să nu fie ușor. Există momente în care te poți simți implicat cu ceilalți și ca și cum nevoile lor sunt mai importante decât ale tale. Atenția dată priorităților tale poate face o diferență substanțială.

Prezența lui Chiron în Casa a 10-a a obiectivelor personale și a carierei îți oferă șansa de a te simți mai în largul tău, având putere și autoritate. Deoarece Chiron este retrograd, s-ar putea să te încurajeze să lucrezi la aceste două formule, astfel încât să te poți simți mai încrezător ca lider și manager, dacă este necesar.

Mercur, este și el în Rac, dar de-acum în mers direct, iar lucrurile pot începe să facă percuteze instant iar întârzierile sunt mai puțin probabile.

Horoscop Minerva săptămâna 13 – 19 Iulie Rac Relațional

În ceea ce privește viața ta sentimentlă nu există loc pentru gânduri sau emoții vagi. Energiile planetare presupun că cineva apropiat nu mai vrea să stea pe tușă. Dacă te-ai îngrijorat că nu știi să îți susții emoțiile reale de frica respingerii, atunci este timpul să le înfruntați și să spui ce ai în minte.

Romantismul plutește pste tot în jurul tău, în timp ce Soarele este încă în semnul tău, în această săptămână. Creativitatea și imaginația sunt unele dintre cele mai bune instrumente de seducție acum.

Mercur a revenit în mers normal dar face un pătrat cu Marte din Berbec. Cu cât insisști ca cineva să îți dea răspunsuri, cu atât tensiunea crește. Lucrurile se dezvăluie la timpul lor, nu-ți fă probleme.

La sfârșitul săptămânii, există un trigon copleșitor între Soare și Neptun, care arată că destinul tău este legat de locul de muncă dacă ne gândim la viața sentimentală. 

Horoscop Minerva săptămâna 13 – 19 Iulie Rac Profesional

Alătură-te oamenilor care au un punct de vedere similar cu al tău. Lucrați impreuna. Efortul combinat va fi mult mai mic decât suma tuturor eforturilor tale individuale. Dacă nu ai nimic altceva, poți să ai măcar, câteva idei noi.

Energia va fi fluctuantă însă, cu scurte perioade puternice de maxim care vor fi mari, dar cele minime vor fi extrem de scăzute. Profitați de maxime, dar nu vă lăsa valorile minime să te epuizeze. Unii îți vor găsi porecle care de care mai ciudate, dar cu siguranță nu te vor deranja.

Este un moment extrem de creativ. Întreține relații bune cu colegii. Poți, de asemenea, să recrutezi discipoli pentru ideile care le ai, printre grupurile care îți împărtășesc interesele de afaceri. Astrele sprijină luarea de măsuri care să îți îmbunătățească situația. Vei fi cel mai fericit dacă poți fi pe picioarele tale și activ. Vineri planurile pot încetini sau întârzia. Este important să ai răbdare. Nu lua în serios comentarii unora.

Horoscop Minerva săptămâna 13 – 19 Iulie Rac Financiar

În această săptămână te confrunți cu o perioadă de creștere amețitoare în sectorul carierei. Speranța că mergi în direcția corectă și faptul că ai încredere în propriile abilități și talente naturale îți sporește și talentul de a face bani. Știi ce vrei și ai învățat să o faci bine. Plățile vor fi cele gândite. Adevărul este că munca te transformă, iar banii pot fi motivația.

Horoscop Minerva săptămâna 13 – 19 Iulie Rac Sănătate

Ești o persoană foarte ocupată, iar mintea ta aleargă mii de kilometrii pe minut de câteva săptămâni. Energia de săptămâna aceasta te ajută să elimini o parte din presiune mentală care este excesivă. Profită de aceste tranzite pentru a te lăsa implicat în activități fizice de care să te bucuri cu adevărat – trasee, garduri, alpinism – doar cerul este limita! Dacă îți place flamenco de ce nu te duci la o sală de dans unde poți învăța pașii? Amânarea a ceea ce îți place să faci este exact ceea ce se întâmplă atunci când ai o minte hiper-activă.

Continue Reading
You may also like...

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top