Connect with us
Horoscop Minerva săptămânal 16 - 22 noiembrie Săgetător

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva săptămâna 13 – 19 Iulie – SĂGETĂTOR

Horoscop Minerva săptămâna 13 – 19 Iulie Săgetător. Folosește, practic, gândurile pe care le-ai sintetizat în ultimele zile. Întinde-ți limitele și extinde-ți înțelepciunea la oamenii din jurul tău. Este o săptămână bună pentru a lua măsuri. Conectează-te cu inima și mergi mai departe cu planurile. În mod normal, considerăm că inimile noastre sunt tandre și vulnerabile. Săptămâna aceasta gândește-te la inima ta ca fiind dură, puternică și aventuroasă.

Este un accent major pe axa financiară, Casele a 2-a și a 8-a, astfel încât ai putea avea permanent, în minte, resursele comune sau personale. Soarele și el în Casa a 8-a, un sector  intens poate aduce ocazie de a săpa mai profund și să descoperi orice blocaje ale fluxului  financiar.

Chiar și așa, cu revenirea în mers direct a lui Mercur, în același sector, este posibil să fi ai întârzieri la venirea unor fonduri sau la procesarea documentelor importante. Săptămâna aceasta, însă vei simți un oarecare progres.

În plus, Chiron a intrat în retrogrdarae în Casa 5-a, a creativității, agrementului și romantismului. Cât de confortabil ești cu exprimarea creativității tale? Dacă ți se pare dificil, Chiron în faza sa de tămăduire poate oferi indicii care te vor ajuta să rezolvi această problemă.

Horoscop Minerva săptămâna 13 – 19 Iulie Săgetător Relațional

Poate crezi că ți-ai întâlnit sufletul pereche, sub influența interacțiunii energiilor astrale existente. Dacă ești în stare să ieși la o mică petrecere sau  la o altă ocazie socială, ai putea simți că este dragoste la prima vedere, un asemenea efect va avea asupra ta. Vei fi supus unor emoții puternice – dar nu merge prea departe.

 Mercur este în mers direct, dar face un pătrat cu Marte, provocând argumente și tensiuni legate de toate formele de comunicare. Dacă nu poți spune ceva frumos, mai bine nu spune nimic. 

Energia vindecătoare este adusă de Chiron retrograd în Berbec și de obicei, duce la rezolvarea crizei sentimentale dar nu7 printr-o soluție rapidă. Fă lucrurile bine pentru tine înainte de a încerca să le înțelegeți pe ale altcuiva. Mercur este în Rac, ar cam trebui să simți o parte din tensiunea generată în jurul comunicării. Arată cuiva că nu ești atât de timid cum credea.

Horoscop Minerva săptămâna 13 – 19 Iulie Săgetător Profesional

Împinge-ți- gândirea și imaginația către noi limite acum. Cursa în care te afli este confortabilă, deoarece este cea cu care ești familiarizat cel mai mult. Realizezi că nu vei crește niciodată dacă nu îți extinzi limitele și nu privești serios la oportunitățile și șansele din jurul tău.

Evită disputele agresive cu colegii la locul de muncă deoarece pot deveni distructive dacă nu ești atent. Nu uita că lucrezi în echipă. Nu este nevoie să concurezi cu coechipierii tăi. Ideea este să lucrați împreună, scopul primar fiind cooperarea. 

Neliniștea, reală sau imaginară a cuiva te poate destabiliza săptămâna aceasta. Spune ce crezi  pentru a limpezi atmosfera. Unele situații de lungă durată pot fi incomode săptămâna aceasta. Amintește-ți că toată lumea simte un stres suplimentar acum când toate lucrurile par să o ia razna. Joi este o zi excelentă pentru orice decizie legată de afaceri sau de carieră. Opinia ta este apreciată. Dă sfaturi și oferă asistență atunci când ți se cere. Acest lucru poate duce la noi oportunități mai târziu, când generozitatea ta va fi amintită. Fa tot posibilul să termini ce începi în această săptămână.

Horoscop Minerva săptămâna 13 – 19 Iulie Săgetător Financiar

Deși punctele tale forte care își domină viață nu sunt întotdeauna asociate cu banii, știți cum să vă faceți remarcate abilitățile și talentele. În acest moment, te bucuri de o explozie de energie provenită de la semnul opozabil Gemeni, unde este Venus și Nodul nord, dar nici tu nu ești de azi, de ieri și știi cum să îți exploatezi talentul de a face bani. În câteva săptămâni lucrurilese vor liniști așa că deocamdată, rămâi în cursă chiar dacă nu pare prea spectaculoasă.

Horoscop Minerva săptămâna 13 – 19 Iulie Săgetător Sănătate

Te-a gândit vreodată să participi la actiuni de voluntariat? Ajutarea celor nevoiași este o oportunitate pe tot parcursul anului, nu trebuie să te limitezi doar la anumite ocazii speciale. Acordă atenție acestei părți din tine precum și felului tău de a fi. Dacă ai prieteni cu gânduri similare, încearcă să îți planifici totul cu o zi sau două în avans, dacă este posibil. Există atâteaa oportunități care ți se oferă, încât este dificil să te decizi pe care să te concentrezi.

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top