Connect with us
Horoscop Minerva 18 - 24 ianuarie 2021 Scorpion

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva săptămâna 13 – 19 Iulie – SCORPION

Horoscop Minerva săptămâna 13 – 19 Iulie Scorpion. Este important să ieși și să simți dincotro bate vântul. Conectează-te cu natura și fii conștient de modul armonios în care se îmbină cele patru elemente. Respiră adânc și umple-ți plămânii cu această forță vitală. Imaginează-te pe un munte survolând oceanul de dedesubt. Extinde-ți conștientizarea, astfel încât nimic să nu scape atenției. Ține-ți mintea limpede și fii deschis la noi aventuri.

S-ar putea să te simți foarte obosit de pe urma căutării de noi idei și oportunități care să îți deschidă ușile și să aducă ceva nou în viața ta. Și, cu Mercur în pătrat cu Marte este posibil să fii nevoit să găsești un echilibru între gestionarea responsabilităților și timpul necesar pentru noi descoperiri.

Vindecătorul Chiron este retrograd în Casa a 6-a, a stilului de viață, așa că s-ar putea sa fii tentat să-ți analizezi convingerile legate de organism și numeroasele sale funcții si ce simți în acest sens. 

Horoscop Minerva săptămâna 13 – 19 Iulie Scorpion Relational

Nu este bine să îți ascunzi sentimentele adevărate în spatele măștii de indiferență sau de cinism. Energia astrală te încurajează să îți faci timp să reflectezi la ceea ce ai nevoie cu adevărat să spui și cum ai de gând să o spui. Dacă încerci să ascunzi anumite aspecte ale adevărului, atunci este posibil să nu obții rezultatele scontate. 

 Ești lovit de valuri de emoții legate de familie, în timp ce Soarele este încă în Rac. Timiditatea ta este atrăgătoare, iar tainele tale sunt seducătoare. Ești extrem de sexy, ce mai un întreg arsenal ca să obții ce dorești.

Mercur, revenit în mers direct este și el în Rac, așa că, în timp ce problemele legate de mesaje, de text și vorbire se îmbunătățesc, nu vor mai ieși din tipare. Nu te aștepta la o rezolvare instantanee.

Energia transmisă de trigonul Soare – Neptun sugerează un moment bun pentru a lăsa un prieten sau o prietenă să afle unele dintre secretele tale. Te mândrești cu aerul tău de mister, dar divulgarea unei informații aparent minore, este suficientă pentru a menține pe cineva interesat de tine mult timp.

Horoscop Minerva săptămâna 13 – 19 Iulie Scorpion Profesional

Evenimentele și oamenii din jurul tău se vor mișca cu viteză luminii, dar nu vei avea probleme să ții pasul. Te hrănești vorace cu energia zilei. Curg noi idei și orice fel de ședințe pentru elaborarea de planuri și idei vor fi un succes uriaș.

Ia inițiativa de a te deprinde cu o nouă obișnuință cotidiană. Nu îți fie teamă să muști mai mult decât poți mesteca. Te vei ocupa de toate sarcinile noi însă doar de cele care îți plac. Nu te îndoiești de tine. Ai încredere în talentele tale.

O atitudine pozitivă crește încrederea la locul de muncă și sprijină câștigul financiar. Oportunitățile de afaceri se vor prezenta singure dacă stai de vorbă cu oamenii. S-ar putea să fii într-un vârtej social săptămâna aceasta. Cum ești obișnuit cu plăcerea vei petrece o bună perioadă de timp jubilând. Asigură-te că ții pasul cu responsabilitățile pe care le ai. Poți da o sugestie cuiva care trece printr-o situație dificilă. Caută un consens atunci când iei decizii la sfârșitul săptămânii.

Horoscop Minerva săptămâna 13 – 19 Iulie Scorpion Financiar

În curând, vei putea să te bucuri de o sumă frumușică și necesară când vine vorba despre bani. Venus, planeta iubirii, acceptării și, la un anumit nivel, a creativității te solicită să fii persoana pe care toată lumea o consideră de succes și la standardul care trebuie ca să fii la curentu cu tot. Ești un model pentru alții, chiar dacă este posibil să nu realizezi încă. Oamenii văd potențialul din tine și este posibil să auzi asta de la cineva care te poate face să te simți grozav în această săptămână, așa că fii atent la ce ți se spune.

Horoscop Minerva săptămâna 13 – 19 Iulie Scorpion Sănătate

Una din cele mai bune metode de a-ți îmbunătăți sănătatea este să îți acorzi mai mult timp. Nu, nu vorbesc despre întoarcerea ceasului! Mă refer la timpul dintre activități pentru a putea să te regrupezi și să înțelegi ce vrei și trebuie să faci în continuare. Uneori graba strică treabă, după cum spune un proverb, ne pierdem scopul și regretăm timpul în care nu am făcut nimic. Chiar și alegerea a ceea ce mănânci va fi afectată de cât timp acorzi pentru a observa ceea ce este bun pentru sănătatea ta.

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top