Horoscop Minerva săptămâna 13 – 19 Iulie – TAUR

13.07.2020
Horoscop Minerva săptămâna 13 – 19 Iulie – TAUR

Horoscop Minerva săptămâna 13 – 19 Iulie Taur. Vei descoperi că te poți descurca destul de mult folosindu-ți mintea și spiritul tăios. Informațiile se răspândesc repede și parcă cu furie. Fă ceea ce rezonează cu tine și aruncă ceea ce nu ai nevoie. Cu cât ești mai informat, cu atât vei fi mai bine echipat pentru a face față deciziilor. 

Poți fi în contradicție cu tine, la începutul săptămânii, deoarece Mercur intră în conflict cu Marte aflat în Casa a 12-a, o casă subtilă, responsabilă de provocările inconștientului. Acest aspect incomod te poate face să încerci să decizi dacă să folosești logica sau intuiția. 

Simți, forța vindecătoare a lui Chiron săptămâna aceasta, odată cu retrogradarea lui în Casa a 12-a care este și un sector spiritual. Întrucât Venus face un sextil cu el, aceasta ar putea coincide cu dorința de a discuta o problemă în vederea vindecării prin găsirea rădăcinilor problemei de sănătate.  

Horoscop Minerva săptămâna 13 – 19 Iulie Taur Relațional

Problemele practice sunt astăzi foarte importante. În ceea ce privește viața sentimentală, s-ar putea să descoperi că ai lucruri pe care tu și partenera/ul ta/tău trebuie să le discutați și care vă vor permite să treceți la următoarea fază a relației sau a unui proiect reciproc. Structurați-vă ziua împreună pentru a face ceea ce este important. 

Energia provenită de la pătratul Mercur-Marte poate provoca tensiune și chiar furie dacă o lași să lucreze în acest sens. Dacă se naște un argument sau o discuție colocvială cu cineva pe care tocmai îl cunoști, nu înseamnă că este partenera/ul perfect pentru tine.

Mercur a revenit în mers direct în Rac, așa că ar trebui să poți salva unele dintre oportunitățile ratate din ultimele săptămâni. Trimiterea unui clip sau a unui mesaj amuzant ar putea fi suficient pentru a sparge gheața cu cineva cu care nu ai mai vorbit de ceva vreme.

De asemenea, trigonul Soare – Neptun, îți permite să crezi în soartă și destin. Poate că nu ai avut noroc când a fost vorba despre iubire, în ultima vreme, dar norocul este pe cale să se schimbe.

Horoscop Minerva săptămâna 13 – 19 Iulie Taur Profesional

Gândește-te în afara biroului, săptămâna aceasta. Nu îți fie frică să suspenzi activitatea la locul de muncă actual pentru a arunca o privire asupra altor posibilități pe care altfel nu le iei în considerare. Prosperitatea va veni când vei fi capabil să te adaptezi la o abordare mai inovatoare.

Ai destulă energie cu care să îți finalizezi sarcinile, dar reține că această energie va funcționa doar pentru tine dacă lucrezi singur. Proiectele independente sunt cele care vor înflori. Ești capabil să muncești până în zori, deci cu puțin odihnă.

Un lucru foarte important este să nu uiți că în afaceri ai de-a face cu oameni. Aceasta înseamnă că lucrurile se pot complica. Este posibil să te confrunți cu anumite situații care nu se încadrează în liniile directoare sau în înțelegerile prealabile. Convoacă ședințe de idei cu pentru a găsi cele mai bune soluții. Săptămâna este provocatoare deoarece amestecul de energii astrale poate întârzia progresul. Concentrează-te pe finalizarea a tot ceea ce începi. Disuțiile individuale cu clienții te pot ajuta să identifici modalități despre cum să oferi un serviciu de calitate.

Horoscop Minerva săptămâna 13 – 19 Iulie Taur Financiar

Este o mare schimbare în casa a 8-a care s-a eliberat, ceea ce indică strângerea de fonduri și rambursarea datoriilor. Dacă începi o afacere nouă, este timpul să te apropii de investitori și de un capitalul de risc. Redactarea și editarea planului de afaceri te vor ajuta să faci față tuturor problemelor. S-ar putea să constați că instituții mari îți fac cea mai bună ofertă.

Horoscop Minerva săptămâna 13 – 19 Iulie Taur Sănătate

Oricare ar fi definiția ta pentru putere, există o mulțime de lucruri de făcut în acest moment. Configurația astrală a săptămânii este un amalgam de energii ca și cum ai asocia puterea instinctuală a lui Hercule cu inteligența lui Chiron în aceeași echipă! Puterea brută și inteligența strălucitoare îți unesc forțele. Poți folosi această putere pentru a îmbunătăți ceea ce știi că este punctul tău slab și vulnerabil. Dacă acesta are ceva de-a face cu alimentația, încearcă să faci cumpărături la sfârșit de săptămână, să îți gătești în loc să mănânci în oraș. Pregătește micul dejun înainte de culcare pentru ca dimineața să te bucuri de avantajele unei mese sănătoase.