Connect with us
Horoscop Minerva 18 - 24 ianuarie 2021 Vărsător

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva săptămâna 13 – 19 Iulie – VĂRSĂTOR

Horoscop Minerva săptămâna 13 – 19 Iulie Vărsător. Menține ridicat scutul psihic, săptămâna aceasta, pentru ca vei avea nevoie de el. Comentariile oamenilor pot părea dure, chiar dacă este sore binele tău. Cea mai bună apărare împotriva tonului critic este să folosești constructiv, criticile altor persoane pentru a construi o bază mai puternică din care să lucrați. Procesează această energie într-un cadru pozitiv și folosește-o pentru a finaliza lucrurile.

Dacă ai un conflict legat de un proiect sau o idee, s-ar putea să îi dai de cap săptămâna aceasta. Un aspect temporar, dar sfidător este pătratul dintre Mercur și Marte, logica mercuriană vs energia marțiană, te-ar putea face să nu fii de acord cu cineva și să te simți expus prin atitudinea acelei persoane. Cu toate acestea, dacă abordezi această problemă câteva zile mai târziu, răspunsul ar trebui să fie mult mai constructiv.

Există multă activitate în sectorul comunicării, deoarece Marte va fi aici până la începutul anului 2021. Deci este momentul pentru a-ți promova munca folosind toate mijloacele de care dispui. Și dacă pui energie în asta, brandul, blogul și / sau site-ul la care lucrezi ar putea începe să meargă foarte bine.

Cu toate acestea, Chiron este retrograd în exact același sector al comunicării și poate fi un apel să spui adevărul, mai degrabă decât să te descurci cu fel de fel de tertipuri și mici compromise ca să te potrivești cu așteptările celorlalți.

Horoscop Minerva săptămâna 13 – 19 Iulie Vărsător Relațional

Nu lăsa grijile obișnuite să te împiedice să ieși și să petreci un moment bun cu doi-trei prieteni. Energia actuală te încurajează să te îmbraci în unele dintre cele mai individualiste haine și să te asiguri că arăți bine, restul nu mai contează. Chiar dacă nu poți socializa, ai putea întâlni o persoană care va fi încântată de stilul tău unic și original – așa că merită timpul și efortul.

Pătratul Mercur-Marte are un efect interesant asupra vieții tale sentimentale. A spune lucruri pe care nu le-ai spune în mod normal are un efect de durată, dar ești întotdeauna fericit să fii cineva care se distinge de restul mulțimii.

Chiron este retrograd, în Berbec de la sfârșitul săptămânii trecute, și îți aduce tupeul și curajul de a înfrunta ceva ce nu ai vrut să înfrunți. Strivirea temerilor îți face curaj și ar trebui ca Universul să te răsplătească pentru că ești atât de curajos.

Mercur a revenit în mers direct, este tot în semnul Rac și te sensibilizează excesiv la Cuvânt. Este ușor să interpretezi greșit cuvintele cuiva, dar, cum spuneam, este posibil să fii excesiv de sensibil.

Horoscop Minerva săptămâna 13 – 19 Iulie Vărsător Profesional

În loc să privești la aspectele negative ale planului tău de lucrur, aruncă o privire asupra beneficiilor. Ia în considerare recompensele potențiale. Dacă te gândești prea mult la potențiale capcane, este posibil să le materializezi sau să nu obții nimic.

În momentele dificile, gândirea ta originală va străluci. Este un moment extrem de creativ. Emoțional, aceasta este o săptămână bună. Fă ce îți place cel mai mult. Pot înflori prieteniile la locul de muncă. Este un moment ideal pentru proiecte de echipă și planuri ambițioase. S-ar putea să te simți rebel spre sfârșitul săptămânii. Ai șansa să spui ceva care îi îndepărteză pe ceilalți dacă ești prea încăpățânat.

Horoscop Minerva săptămâna 13 – 19 Iulie Vărsător Financiar

În această săptămână, energiile din jur pot face ca situația ta financiară să pară una extraordinară sau problemele bănești să scape controlului tău, dar ai mai multă influență decât crezi. Este posibil să încerci să vii cu idei noi, sau chiar să îți asumi noi lucruri. Dar pentru următoarea lună sau aproximativ, s-ar putea să îți fie greu să mergi mai departe. Este posibil să te gândești chiar să îți schimbi cariera sau să alegi o nouă poziție profsională. Opțiunea cea mai bună, ar fi să aștepți până la toamnă. 

Horoscop Minerva săptămâna 13 – 19 Iulie Vărsător Sănătate

Săptămâna aceasta poți evalua și acționa cu fluență. Cel mai mare beneficiu al acestei energii speciale va veni din concentrarea asupra ta și nu asupra celorlalți. Trebuie să decizi ce este potrivit pentru tine, în orice situație dată. Pentru a te pregăti să iei unele decizii alimentare bune, umple-ți cămara cu alimente sănătoase – și găsește și alte opțiuni. Există multe modalități de a avea o alimentație sănătoasă – sucuri proaspete, salate colorate, tofu pregătit în mod special. Chiar dacă aceste opțiuni implică eforturi considerabile, merită.

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top