Connect with us
Horoscop Minerva 6-12 ianuarie 2020 Capricorn

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva săptămâna 17-23 2019 iunie CAPRICORN. Riști să te sabotezi singur

Horoscop Minerva săptămâna 17-23 2019 iunie Capricorn. Poate că este timpul să mergi și să te confrunți cu o dezbinare iminentă. Dacă te simți singur, adresează-te prietenilor și familiei. Păstrează cursul rutinei zilnice la lucru. Eforturile tale devin din ce în ce mai clare. Nu intra într-o concurență inutilă cu cineva care știi că îți este dușman sau nu te suferă. În schimb, continuă să afișezi aptitudini considerabile de conducere. În curând, vei fi răsplătit cu o promovare și o creștere a statutului. Investiți cu înțelepciune orice fonduri noi.

Cu un accent pe comunicare și relații din această săptămână, poate este să alege între a fi prea încăpățânat sau prea optimist. Atât Saturn, cât și Pluto transformatorul aflate în semnul tău, ar putea aduce tendința de a trăi în trecut. Acest lucru te poate împiedica să faci loc altora să se schimbe și să crească. Oferă celor din viața ta șansa de a avansa – chiar dacă fac greșeli – poate fi un lucru bun. Este singurul mod în care vor progresa.

Horoscop Minerva săptămâna 17-23 2019 iunie Capricorn Relaţional

 Dragostea este o luptă pentru tine săptămâna aceasta. Afacerile inimii te trag în toate direcțiile. Încearcă să vindeci rănile de pe măsură ce se leagă o relație sau să revigorezi una care a devenit obișnuință. Petrece-ți mai mult timp împreună și planificați-vă orice poate să susțină pasiunea. Fă o strategie pentru asta dacă este necesar. Ia lucrurile la pas și calm, lasă vanitatea și orgoliul. Încercarea unei noi metode de a face față dificultăților relaționare poate face diferența acum. Trebuie să te concentrezi asupra modului în care gestionezi ceea ce primești. Fă mai multe pentru a înțelege mai profund persoana specială care este lângă tine. Amintește-ți că scopul nu este de a găsi o persoană perfectă, ci de a înțelege perfect o persoană imperfectă.

Luna în Vărsător la sfârșitul săptămânii, îți oferă încrederea pentru a flirta cu cineva de care ești atras. Sinceritatea este importantă acum, deci, dacă simți că cineva minte, spune-o sau nu vei rămâne prea mult alături de ea.

Vei câștiga putere de la opoziția Marte – Saturn la sfârșitul săptămânii. Fii atent să nu devi propriul tău vrăjmaș. Poți face progrese bune într-o situație sentimentală dacă ești optimist.

Horoscop Minerva săptămâna 17-23 2019 iunie Capricorn Profesional

 Nimeni nu te va lua în serios la locul de muncă dacă nu te axezi pe fapte și dovezi concrete ca să susții ceea ce spui. Dacă trebuie să faci vreun fel de prezentare, asigură-te că ești bine pregătit. Ceilalți vor vedea părțile bune din planul tău.

Dorința de libertate personală ar putea fi destul de puternică. Acest lucru te poate face să pari iresponsabil în ochii șefilor sau a unor colegi care iubesc muncă organizată. Încearcă să găsești un echilibru care să funcționeze pentru toți. Amintește-ți că un discurs greșit te poate face să pari nerăbdător sau chiar agresiv. Prezintă-ți ideile cât mai diplomatic posibil. Timpul este bun pentru delegațiile profesionale sau pentru a realiza contacte pentru a gasi un loc de munca nou.

Horoscop Minerva săptămâna 17-23 2019 iunie Capricorn Financiar

 Fă-ți timp și depune eforturi auaținute pe proiecte de mare amploare care implică instituții interesate de munca ta. S-ar putea să te gândești la reputație și să cauți o bunăvoință la locul de muncă ceea ce nu te împiedică să ceri o mprire de salariu. Acest lucru vine nu doar de la rutina zilnica ci și de la metodele care s-au dovedit a fi de succes în trecut.

Amintește-ți că lucrul în echipă reprezintă cea mai bună modalitate de a garanta succesul. Nimeni nu poate face totul cu o singură mână.

În această săptămână s-ar putea să fii tentat să sporești eforturile pentru a face bani și care post include scrisul, Internetul, culegerea de informații și crearea unui nou conținut de pe urma căruia să câștigi bani. Poți fi tentat de educație, astfel încât să poți înțelege mai mult dar și să ceri mai mult pentru serviciile tale. Deoarece slujba pe care o ai se încadrează în acest tipar, nu te lăsa să suferi din cauza asta. Atenția deosebită la detalii pentru că ele îți vor permite să obți mai mult.

Horoscop Minerva săptămâna 17-23 2019 iunie Capricorn Sănătate

Ai senzația că ești blocat din toate părțile. Primul lucru pe care trebuie să-l faci este să te relaxezi, indiferent de problemă. Îngrijorarea afectează organismul prin creșterea tensiunii, din când în când dureri musculare. Dacă simți aceste tensiuni atunci relaxează-te conștient. Reduci chinurile organismului.

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top