Connect with us
Horoscop Minerva 6-12 ianuarie 2020 Gemeni

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva săptămâna 17-23 2019 iunie GEMENI. Probleme mari în relația de cuplu

Horoscop Minerva săptămâna 17-23 2019 iunie  Gemeni. Evită deciziile financiare riscante. O pierdere financiară sau pierderea unui venit ar putea fi cap de listă săptămâna aceasta, dacă faci speculații sau participi la jocuri de noroc. Găsește alte modalități de utilizare a creativității, mai ales pentru explorarea de sine și abordarea conflictelor personale. Perioada favorizează acordurile financiare și poate include beneficii de moșteniri legale. Abordarea ta asupra finanțelor este de a analiza veniturile, fluxul de bani și potențialul câștig. Perspectiva rațională este un ajutor, permițându-ți să descoperi noi surse de bani.

Începutul săptămânii te-ar putea aduce într-o dispoziție plină de umor, care ți-ar putea spori carisma și te va determina să participi la diverse evenimente sociale.

Nu este cel mai bun moment pentru a cere un împrumut sau pentru a lua un credit, deoarece ar putea exista prea multe obstacole în calea obținerii acestuia. Lucrurile s-ar putea urșura cam zece – douăsprezece zile, undeva după eclipsa din 2 iulie, așadar ar fi mai bine să ai răbdare.

Pe măsură ce Jupiter face pătrat cu Neptun, aflat în Casa a 10, a carierei și a Imginii, aș spune să eviți să răspunzi repede la o propunere sau a fi de acord cu o promovare, indiferent de cât de bine sună. Ori le analizezi atent sau te asiguri că ți-ai facut mai întâi temele. Întreabă dacă nu înțelegi ceva și nu lăsa nimic la întâmplare.

Horoscop Minerva săptămâna 17-23 2019 iunie  Gemeni Relaţional

Fii diplomat în relația ta. S-ar putea să constați că nu mai sunteți la fel de sincronizați ca la început. Este necesar să vorbeiți despre unele preocupări pentru a duce relația mai departe și pentru a evita o ruptură. Ai destule idei pe care să le împărtășești atât în ​​conversații intelectuale, cât și în cele romantice. Lucrați pentru a păstra aprinsă o scânteie, chiar dacă lucrurile au devenit obișnuite. Sensul și intimitatea vor ajuta la o conexiune mai semnificativă.

Soarele petrece săptămâna în Casa a 2-a, a banilor proveniți din muncă proprie, așa că perechea ta perfectă este o persoană care este cel puțin egală intelectului tău. A fi capabil să vorbești despre politică și alte evenimente de senzație este foarte important pentru tine.

Ești în acord cu ceea ce vrei să faci în timpul opoziției dintre Marte și Saturn de la mijlocul săptămânii, dar persoana care te interesează ar putea să nu fie prea aproape. Nu pierde timpul pe care nu-l poți recupera mai apoi.

Horoscop Minerva săptămâna 17-23 2019 iunie  Gemeni Profesional

S-ar putea să simți nevoia să ieși și să încerci ceva nou. Acum este într-adevăr un moment bun pentru a experimenta și a antama destule idei și strategii noi pentru modul în care vrei să îți atingi obiectivele. Pune-ți mintea creativă la contribuție. Nu îți fie teamă să mergi împotriva curentului. Așa se nasc marile idei.

O abordare serioasă este cea mai bună. Distribuie ideile pe care le ai pentru a-ți conserva resursele și pentru a reduce costurile la locul de muncă. Asigură-te că totul este acolo unde trebuie să fie. S-ar putea să fii confuz cu privire la poziția ta la locul de muncă. Un loc de muncă plătit slab nu este o reflectare a valorii personale. Banii suplimentari nu te fac o persoană mai bună. Timpul aduce energia de care ai nevoie. Fii realist în orice proiect de echipă.

Horoscop Minerva săptămâna 17-23 2019 iunie  Gemeni Financiar

 Negocierile financiare sunt esențiale în această săptămână. Fii atent la investiții și la finanțări pentru a evita o confruntare cu un obligația de a plăti mai mult decât face. A avea o perioadă bună nu trebuie să fie neapărat și costisitor.

Noile oportunități de afaceri vin în această săptămână. Bugetarea și investițiile sunt esențiale. Este momentul pentru a pune în aplicare un plan pentru o inovație pe care o ai de ceva timp în minte. Fii atent și comunica cu colegii. De asemenea, este un moment bun pentru a-ți atinge obiectivele, astfel încât să ai încredere în tine și în planurile tale.

Horoscop Minerva săptămâna 17-23 2019 iunie  Gemeni Sănătate

 Lucrurile ar putea să nu fie exact așa cum le dorești, dar ele sunt de fapt destul de bune atunci când le vrei cu adevărat. Este important să încerci să ai o perspectivăcât de mică asupra lucrurilor. Ai o mulțime de lucruri la care trebuie să renunți când vine vorba despre aspectul tău și trebuie să îți amintești că cel mai important lucru din viață este sănătatea. Având în vedere acest lucru, oferă organismului tău ceea ce cere.

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top