Connect with us
Horoscop săptămânal Minerva 6 - 12 aprilie 2020 - LEU

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva săptămâna 17-23 2019 iunie LEU. Greșești și nu vrei să recunoști

Horoscop Minerva săptămâna 17-23 2019 iunie Leu. Relațiile cu frații au prioritate săptămâna aceasta. Comunică cât mai mult posibil cu ei, prin telefon, e-mail sau text sau în persoană. Petreceți cu înțelepciune acum, găsește ceea ce trebuie remediat și amână achizițiile, până când plata este sigură. Ceea ce împrumuți cuiva nu îți va returnat în starea inițială, așa că dacă ai anumite lucruri cu adevărat valoroase împarte-le doar cu cei în care ai încredere.

La începutul săptămânii un aspect plin de viață te încurajează să accepți o invitație sau să participi la o sărbătoare sau la o altă ocazie. Dacă acest lucru implică și persoane pe care nu le-ai văzut în ultima vreme, vei avea ocazia minunată de a recupera timpul trecut.

În același timp, și-aș sugerez să dai atenție sectorului spiritual care te încurajează să reflectezi asupra vieții și priorităților tale, care sunt visele și dorințele tale. Toate acestea au legătură cu Neptun, te poți pomeni că dorești să faci anumite lucruri de care până acum nu te puteau atinge. Și s-ar putea, de asemenea, să tânjești după și responsabilitățile tale, dacă ți se pare că ai prea mult timp liber.

S-ar putea să fie timpul să clarifici lucrurile și situațiile pe care le vrei rezolvate și rezultatele se vor vedea în următoarele șase până la douăsprezece luni. Dacă intenționezi să forțezi nota, ai putea fi deziluzionat, dar iar, dacă nu încerci îți va fi destul de greu, este posibil să ai regrete.

Horoscop Minerva săptămâna 17-23 2019 iunie Leu Relaţional

 O călătorie scurtă îți dă șansa de a ieși din lumea obișnuită și, eventual, de a întâlni un nou partener. Mergi la club sau la un restaurant nou ori invită-ți familia sau prietenii la o seară deschisă. Unii sunt atrași de farmecul tău, și ajungi că-ți creezi un alt cerc de prieteni. Fii atent cu bunurile pe care le ai ca să nu fii victima vreunui furt. Comunică bine cu familia pentru a rezolva orice necazuri apărute peste noapte. Fii generos cu timpul și banii pe care ți-i poți permite și fă-i să se simtă bine pe toți.

Dacă ești singur, este timpul pentru o nouă iubire. Arta, poezia, teatrul toate fac apel la tine acum. Lasă-ti creativitatea să se exprime prin pasiune. Rămâi optimist în perspectiva care o ai și evită să atragi în probleme inutile. Ceva cu care ai cochetat poate să iasă la suprafață acum. Lucrează și rezolvă această problemă. Prioritizați-vă relațiile și conexiunile cu oamenii. Lucrează pentru a înțelege ce stăla baza uneo probleme înainte de a judeca.

Horoscop Minerva săptămâna 17-23 2019 iunie Leu Profesional

 Aceasta nu este o săptămână bună pentru a-i forța pe alții să îți accepte ideile. Cu cât presezi mai mult, cu atât vei întâmpina mai multă rezistență atât din partea șefului cât și din partea colegilor. Fă un pas înapoi și gândește-te dacă nu cumva tu ești cel care greșește.

Săptămâna este ideală pentru delegațiile de serviciu. Cauți soluții inovatoare pentru problemele de lungă durată. Energia te recompensează un aspect foarte plăcut. Într-un parteneriat sau zonă de resurse partajate, aspectele astrale pot aduce un dezacord puternic în ce privește gestionarea resurselor comune. Este, în schimb, un moment bun pentru crearea de rețele și pentru a îmbunătăți interesele personale sau profesionale Cineva de la locul de muncă îți poate influența puternic deciziile.

Horoscop Minerva săptămâna 17-23 2019 iunie Leu Financiar

 Ții o prezentare de vânzări sau îți prezinți proiectul la o întâlnire programată și vei fi plăcut surprins de rezultatul financiar. Carisma ta îi atrage pe alții, astfel încât să te simți liberi să te aventurezi în afara grupului obișnuit. Un moment foarte bun pentru a stabili noi relații personale și profesionale semnificative.

Viața financiară este activă în această săptămână. Ți se cere să schimbi modul în care vezi bani în viața ta. Acest lucru poate deschide un nou canal pentru a câștiga noi surse de venit dacă stai cu ochii deschiși.

Horoscop Minerva săptămâna 17-23 2019 iunie Leu Sănătate

Acum, că te simți stăpân pe tine, ai putea avea starea de spirit care să îți permită să exersezi și să îți transformi dieta. Întoarce-te la rutina obișnuită. Nu încerca însă totul dintr-o dată. S-ar putea să te îți faci rău fără să vrei. S-ar putea să fie ușor să răcești acum, deci dă un impuls sistemului imunitar. Nimic din ce faci coprului tău nu trebuie să fie greu sau ceva forțat. Ia-o pe îndelete.

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top