Connect with us
Horoscop săptămânal Minerva 6 - 12 aprilie 2020 - PEȘTI

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva săptămâna 17-23 2019 iunie PEȘTI. Ești tentat să practici tactici neortodoxe

Horoscop Minerva săptămâna 17-23 2019 iunie PEȘTIUnele suferințe sau întârzieri recente te fac să îți pui întrebări despre credințele tale spirituale. Timpul petrecut împreună cu familia aduce un sentiment mai mare de liniște interioară și de fericire. O moștenire te ajuta să rezolvi uuln din anxietățile tale legate de  bani. Acum este un moment potrivit pentru a te arunca într-o nouă cercetare științifică sau metafizică. Evită să apelezi la practici mai neortodoxe ca să scapi de stres.

Debordezi de creativitate și ești pregătit să îți împărtășești talentul cu ceilalți. Comunicarea cu cei din jur îți permite să îți expui imaginația și ideile. Beneficiile pe care le primești la locul de muncă, cum ar fi un comision sau alte avantaje, ar putea duce la evoluții pozitive pe frontul de acasă.

S-ar putea să vii cu niște soluții creative și imaginative la un plan comunitar sau un proiect de grup și să descoperi că alții obiectează. Nu forța ritmul. În cele din urmă, pe măsură ce Jupiter este în pătrat cu Neptun, ar fi mai bine să nu fii prea ambițios în ceea ce privește cariera sau o mutare neașteptată în afaceri. Scopul este mai degrabă de a progresa într-o direcție decât unul mai înalt.

Horoscop Minerva săptămâna 17-23 2019 iunie PEȘTI Relaţional

 Ești în căutarea unei cauze sau a unei activități care să te acapareze în această săptămână. Cauți ceva care îmbogățească mediul în care trăiești. Te apuci de unul singur să faci reparații sau renovări în ori în jurul casei – a ta sau al familiei. Dăruirea îți va distrage atenția de la orice grijă față de o pierdere sau o întârziere recentă. S-ar putea să te simți ispitit să te răsfeți cu vicii cum ar fi infidelitatea. Evită alegerile riscante pe care le-ai regreta ulterior. În această fază pot apărea complicații în timpul unei călătorii mai bine amână.

Prietenia cu un coleg poate lua o întorsătură romantică în timpul debutului ciclului retrogradării mercuriene. Succesul în dragoste este probabil. Ceea ce îți dorești s-ar putea realiza în curând. Ești gata să explorezi și să intri în legătură cu noi părți ale sinelui. Acest lucru te face atractiv și puternic în ochii multora. Folosește acest lucru în avantajul tău.

Un trigon Marte – Neptun, îți va aduce câteva idei minunate. Nu fi prea timid să-ți urmărești visele romantice.

Horoscop Minerva săptămâna 17-23 2019 iunie PEȘTI Profesional

 În mod normal, îți place să fii prudent și să vezi dincontro bate vântul și lași norocul să te tragă în orice plan nou la locul de muncă. Săptămâna este una în care îți poți permite contrariul, adică să ai o abordare mai rezervată și asigură-te că ai un plan, două de rezervă.

Așteptă-te să ieși în evidență, indiferent ce intenționezi să faci. Probabil că vei fi destul de deschis la orice. Nu vei tolera în schimb, ca alții să te controleze. Energia fizică ar trebui să fie ridicată acum. Cea mai fericită situație este aceea de a fi liber să faci ceea ce dorești, în timp ce alții te apreciază. Această perioadă te poate aduce la o răscruce de drumuri cu privire la locul de muncă sau perspectivele de carieră.

Horoscop Minerva săptămâna 17-23 2019 iunie PEȘTI Financiar

 Investesti banii înțelept, efectuând unele reparații la domiciliu sau la mașină. Concentrează-te pe nevoile practice care îți pot maximiza sănătatea și starea de bine. Ia-ți puțin timp și ieși în aer liber, într-un cadru liniștit pentru a te scuti de stres și pentru a găsi sentimentul de calm interior de care ai nevoie.

Pregătește-te pentru câștiguri pe toate fronturile în această săptămână. Ai o mulțime de resurse interne cu care să le atragi. Bucură-te de productivitate și plăceri amestecate.

Marte îți furnizează energia necesară pentru a face totul la timp și sub bugetul anticipat. Ambiția ta este la nivel maximă dar este posibil să nu fie întotdeauna cineva care să-ți delege ție responsabilitățile. Dar finanțele tale se vor îmbunătăți atâta timp cât știi foarte bine ce vrei și îți faci treaba.

Horoscop Minerva săptămâna 17-23 2019 iunie PEȘTI Sănătate

 Păstrează o dietă destul de dură, renunțând la produsele fast food și la cafea pentru o vreme. S-ar putea să fii predispus la autoindulegență, așa că cel puțin folosește ceea ce este bun pentru tine. Trebuie să canalizezi energia disponibilă. Cel mai rău lucru este să stai acasă. Chiar dacă ești răcit sau ai o stare de slăbiciune, încearcă să rămâi cât mai activ posibil.

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top