Horoscop Minerva săptămâna 17-23 2019 iunie RAC. Opoziția între Soare și Jupiter

17.06.2019
Horoscop Minerva săptămâna 17-23 2019 iunie RAC. Opoziția între Soare și Jupiter

Horoscop Minerva săptămâna 17-23 2019 iunie Rac. Familia are prioritate, în special nevoile și sănătatea unora dintre ei. S-ar putea să trăiești acut un sentiment de pierdere iminentă sau de confuzie. Răspunsurile sunt în tine. Fă-ți un pic de timp pentru a înțelege schimbările prin care ai trecut recent. Cudundă-te într-o călătorie spirituală pentru a obține liniștea interioară de care ai nevoie. Timpul petrecut în singurătate, undeva în natură sau într-o locație nostagică îți va prinde bine.

Cu Soarele în Casa a 12-a, sectorul lucrurilor ascunse și a meditației, și în opoziție cu Jupiter aflat în Casa muncii, a rutinei profesionale și a nutriției, începi săptămâna în ritm alert și te bucuri de puțină răsfăț. Acest lucru te poate energiza și te poate ajuta să îți reîncărci bateriile pentru pregătirea zilelor următoare, când este posibil să ai nevoie de ceva mai multă vitalitate.

Pari dispus să ieși de pe drumul tău pentru oameni și gata să faci sacrificii, chiar dacă înseamnă să pierzi. Aceasta ajută la găsirea unui echilibru. Este posibil să fie nevoie să dai dovadă de curaj și să nu-i mai încarci cu responsabilități pe cei care sunt deja destul de împovărați.

Horoscop Minerva săptămâna 17-23 2019 iunie Rac Relaţional

 Faci o pauză socială. Vrei să fii sigur că acasă este cu adevărat locul unde îți dorești să fi. Este posibil să fii nevoit să ai grijă de drag, poate mamă sau o bunică. Vorbește despre temerile tale cu partenerul tău. Vă veți angaja să faceți o investiție pe termen lung sau unele reparații ori renovări. Fă-ți timp să fii singur și meditează sau gândește-te care sunt credințele tale și ce-ți dorești tu pe mai departe.

Opoziția dintre Soare și Jupiter evidențiază cea mai mare dilemă romantică, dar te ajută să o rezolvi și vei fi mulțumit de rezultat.

Ești pregătit pentru aventură în weekend, mulțumită lunii, dar ai nevoie și de un partener care să rezoneze cu tine. Programează o activitate în aer liber și care să aducă și adrenalina de care ai nevoie. Vei căuta și alte persoane singure, doritoare de asemenea, ieșiri și care să ți se alăture.

Horoscop Minerva săptămâna 17-23 2019 iunie Rac Profesional

 Folosește această săptămână pentru a crea un brainstorming pentru săptămânile viitoare. Ideile proaspete vor veni, te miri de unde,  chiar dacă ești la distanță de zeci de kilometrii de locul de muncă. Dă un restar minții tale inovative pentru că ideile sunt de aur.

Imaginația creativă este puternică acum, de aceea este un moment excelent pentru proiecte de echipa în care ideile originale sunt apreciate. Este posibil să te simți și descurajat. Fă o listă a abilităților tale și a ceea ce crezi că este potențialul tău, în afară de tot ce ai realizat deja. Fă tot ce poți pentru a termina ceea ce începi. Ai putea fi distras de la muncă datorită numeroaselor întâlniri. Acestea sunt de bun augur dacă vor fi foarte bine structurate, cu termene limită.

Horoscop Minerva săptămâna 17-23 2019 iunie Rac Financiar

Este necesar să cheltui mai mult pentru reparații sau renovări în propria locuință sau la locul de muncă. Nu poți opri ce este inevitabil. În schimb, investește cu înțelepciune și te vei salva de stresul pe termen lung. Fă-ți timp să fii singur cu gândurile și planurile tale.

Acum este momentul să iei câteva decizii financiare mari. Capacitatea sporită de a te conecta cu alții te va ajuta în luarea deciziilor. Aruncând o privire asupra Casei a 9-a, casa învățământului superior și a călătoriilor, ești fascinat de cum știu alții să comercializeze varii informații. Ai putea fi tentat să predai sau să te reîntorci pe băncile școlii pentru un curs în weekend. Deși ești sigură că trimiți mesaje sau mailuri, în mintea ta este o imagine mai mare. Cum îți pot folosi abilitățile de comunicare ca să faci mai mulți bani? Simplu, cu câteva idei noi și originale pentru că acum este momentul să o faci.

Horoscop Minerva săptămâna 17-23 2019 iunie Rac Sănătate

Viața pare să devină mai ușoară și mai distractivă, dar această perioadă ar putea fi dificilă. S-ar putea să te simți rău fără niciun motiv real. Nu pare să fie ceva serios, dar te-ar putea durea picioarele, o zi sau două, să spunem. Te poți prăbuși energetic, de asemenea, prin epuizare. Nu te grăbi – fă-ți timp pentru tine și fii atent. Universul vă încurajează să cercetezi noi modalități de sănătate cum ar fi terapiile alternative.