Connect with us
Horoscop Minerva 4-10 noiembrie - Săgetător

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva săptămâna 17-23 2019 iunie SĂGETĂTOR. Jupiter și Neptun vă îți dau bătăi de cap

Horoscop Minerva săptămâna 17-23 2019 iunie Săgetător. Competențele tale și felul de a te comporta facilitează relațiile cu ceilalți. Bucură-te de compania prietenilor, vechi și noi. Nu îți neglija însă, familia. Este posibil ca unele dispute interne să fie mediate. Dacă ai nevoie de perspectivă, încearcă o schimbare de decor sau întâlnește-te cu un grup deprieteni și cunoscuți pentru a-ți expune noul mod de gândire.

Te concentrezi pe interacțiunile emoționale. Pasiunea și intimitatea sunt în mintea și în inima ta. Relația personală este în centrul atenției. S-ar putea să te simți părăsit de prieteni cei mai apropiați, dar o sumă recentă de bani va face posibilă o nouă distracție. Vrei să te bucuri de viață la maxim. Dirijarea și legătura, cu prietenii sau în interludiile romantice, vor necesita niște bani, dar îți vor satisface curiozitatea. Fii în jurul acelora care te înțeleg și te fac să te simți cu adevărat viu.

Opoziția dintre Soare și Jupiter ar putea coincide cu un eveniment social neașteptat și deconectant sau determină o decizie excelentă privind o relație. Orice s-ar întâmpla are puterea de a extinde oportunitățile pentru tine și pentru celălt.

Dar, cu Jupiter angrenat într-un păstrat cu Neptun, încă de la începutul săptămânii, cel mai bine este să nu fii prea optimist cu privire la o idee, mai ales dacă nu ai crezut suficient de mult în ea. Fă-ți mai întâi temele pentru a avea rezultate optime.

Horoscop Minerva săptămâna 17-23 2019 iunie Săgetător Relaţional

Viața obișnuită nu te satisface. Te simți singur și, probabil, atras, fără să vrei, în dispute neavenite. Îngrijorarea și grija pentru cine îți este cu adevărat prieten și cine îți este cu adevărat dușman, ar putea fi mai bine petrecut cultivând noi relații.

Participă la o întâlnire cu un grup care te interesează de mai multă vreme, nu de alta, dar te îndrepți spre dorințe și pasiuni fizice tipice atracției și iubirii. Romantismul ca interludiu cu cel/cea în preajma căruia/căreia ai ajuns, trezește prin atingere, entuziasmul pe care îl simți sub toate formele de manifestare. Posibil ca frecventând un club sau o anumită cafenea să atragi atenția imediată. Ești plin de farmec în această fază, așa că folosește-l în avantajul tău. Există cineva atractiv și interesant, care așteaptă să te cunoască mai bine, petrecând mai mult timp alături de tine.

Horoscop Minerva săptămâna 17-23 2019 iunie Săgetător Profesional

Tensiunea și frustrarea sunt susceptibile să se dezvolte în această săptămână – chiar și gândul la problemele actuale de la locul de muncă poate trezi asemenea sentimente. Îndepărtează o parte măcar din acest stres privind imaginea în ansamblu. Nu lăsați detaliile să îți ia mințile. Lasă-le deoparte pentru moment.

Aspectele sugerează că te vei simți mai agitat dar și mai determinat așa că așteaptă-te la o activitate mai intensă. Acestea sunt zile bune pentru planificări pe termen lung, revizuirea finanțelor legate de afaceri sau organizarea mai eficientă a resurselor. Ține-i pe toți la curent cu orice schimbări de program. Pe de altă parte, este un moment deosebit de bun, dacă îți cauți o slujbă nouă sau mai bună. Apelează la oameni și nu încerca să faci totul singur. Colaborarea deschide ușile cele mai ferecate.

Horoscop Minerva săptămâna 17-23 2019 iunie Săgetător Financiar

 Ai putea întâmpina întârzieri în ceea ce privește problemele financiare, în special cu Saturn, cât și cu Pluto, care se reîntoarce în zona financiară. S-ar putea să dorești să profiți de anumite oferte sau oportunități financiare și să nu poți face acest lucru, acum în acest moment. Ocupă-ți timpul cu altceva, la fel de constructiv, deoarece lucrurile s-ar putea schimba în următoarele săptămâni. În curând te vei afla într-o poziție financiară mai bună datorită progresului de pe urma unei idee de afaceri sau altceva.

Un nou mediu este acum foarte necesar pentru a scoate în evidență talentele și aptitudinile de a lucra cu oamenii. Asigură-te că ești atent la problemele de acasă și este liniștea pe frontul intern. Nu fă deocamdată, nicio achiziție și nu semna nicio lucrare fără a te consulta partenerul. Te simți strâmtorată în ce privește banii dar ai răbdare.

Horoscop Minerva săptămâna 17-23 2019 iunie Săgetător Sănătate

 Este important să dormi suficient, deoarece corpul tău are nevoie de odihnă profundă. Dacă te culci agitat și te foiești toată noaptea, nu vei obține beneficiile unui somn adecvat. Începe o formă de relaxare înainte de culcare. Va merita. Exercițiile în forță, te pot ajuta, de asemenea, pentru că îndepărtează tensiunea în timp ce depui efort. Continuă să iei vitamine și minerale zilnic.

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top