Connect with us
Horoscop Minerva 21-27 octombrie Vărsător Păstrează distanța

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva săptămâna 17-23 2019 iunie VĂRSĂTOR. Ai șanse mari în carieră

Horoscop Minerva săptămâna 17-23 2019 iunie Vărsător. Este un moment de potențială transformare a carierei. Urmează-ți instinctele și dă-ți o șansă. Schimbarea este inevitabilă și ar trebui să o accepți așa cum e. Acest lucru poate însemna renunțarea la o relație sau la o legătură. Pe măsură ce rezolvi o nouă direcție profesională, ai grijă să păstrezi liniștea acasă. Fii diplomat în litigii, fă-ți timp pentru sentimente și arată cât de mult îți pasă.

Un eveniment social, la începutul săptămânii, ar putea aduce nu doar distracție ci și o oportunitate de a te conecta cu cei pe care probabil că nu i-ai văzut de ceva timp. Ar putea fi o oportunitate de a prinde ceva din urmă, precum și de a explora potențialul de a lucra împreună în viitor.

În același timp, influențele puternice din zona mai spirituală te încurajează să vorbești prin probleme care ar fi putut să te rețină pentru ceva timp. Acestea ar putea să vină în prim plan în această săptămână, mai ales dacă te-a împiedicat să progresezi cu proiecte sau idei care să dea bine pentru viitor. Dacă îți sabotezi interesele cele mai intime, discutarea lucrurilor cu un consilier sau un terapeut te poate ajuta să ajungi la rădăcina problemei.

Horoscop Minerva săptămâna 17-23 2019 iunie Vărsător Relaţional

O călătorie este probabilă la sfârșitul acestei săptămâni, fie de relaxare, fie un pelerinaj religios. Aspectele juridice sau restricțiile ar putea complica problemele. Ești într-o stare afectivă extraordinară și gata să arăți partenerului cât de mult te interesează persoana lui, neașteptat și creativ. Atenția trebuie să fie un tribut plătit familiei – fie propriei tale persoane, fie altora semnificativi pentru tine – deoarece acesta poate fi o provocare acum. Într-un fel trebuie să fii dispus să îți acorzi o șansă.

Acceptați schimbarea, chiar dacă aceasta necesită alegeri dificile. Depune eforturile necesare pentru ca o relație să funcționeze bine. Concentrează-te pe problemele imaginative. Nu poți scăpa de tine. Tu ești arhitectul unui nou plan pentru viata ta sentimentală.

Poți aprecia și câștiga în energia relaxată a trigonului Marte – Chiron la sfârșitul săptămânii. Folosește-ți creativitatea pentru a arăta cuiva care te interesează și că nu ești la fel ca ceilalți pe care i-ai întâlnit până acuma.

Horoscop Minerva săptămâna 17-23 2019 iunie Vărsător Profesional

 O presupunere pe care ai făcut-o recent se poate răsturna într-un fel neașteptat. Singura modalitate de a rectifica situația este să fii cinstit cu tine și cu toată lumea din jurul tău, astfel încât să poți găsi cea mai eficientă rezolvare a situației.

Energia nu mai este atât de multăca să te susțină, dar poți face progrese excelente pentru a-ți face viața profesională mai sigură și pentru a-ți sprijini obiectivele legate de muncă. Acordă și tu, o atenție deosebită micilor detalii despre orice lucrare scrisă sau contract. Dacă ai vrut să explorezi alte opțiuni, este momentul pentru cercetare și crearea de rețele care să îți îmbunătățească într-un fel, cariera.

Horoscop Minerva săptămâna 17-23 2019 iunie Vărsător Financiar

 Sunt zile bune pentru a vedeaextrase de cont, fluxul de numerar, datoriile și creanțele sau a obligațiile privind resursele umane. Fii diplomat și alege corect să îți dezvălui viziunea creativă. S-ar putea să ai ocazia să călătorești în străinătate, deschizând ușa pentru noi oportunități. De asemenea, fii atent la achizițiile și posesiunile materiale. Evită investițiile sau deciziile pripite. Vorbește mai întâi cu cineva de încredere. Ar putea fi o fază de transformare a carierei tale, dar, pentru a face un pas într-o nouă direcție, poate fi necesar să lași ceva sau pe cineva în urmă.

Eficiența este în mâinile tale săptămâna asta. Organizează-ți mediul, eficientizează procesele și toate sarcinile se vor ușura simțitor. Ai posibilitatea să îți mărești abilitatea de a câștiga bani, dacă sunteți atent. Prudența se datorează confruntării cu probleme financiare.

Ai multe șanse să aduci mai mult în cont, dar există și un accent pe datorii. Decât să îți pierzi răbdarea și să renunți la cardurile de credit, caută să echilibrezi ceea ce vine cu ceea ce iese.

Horoscop Minerva săptămâna 17-23 2019 iunie Vărsător Sănătate

Mintea ta face ore suplimentare, ceea ce nu te ajută deloc să te simți bine. Orice îți atrage atenția trebuie să fie foarte interesant, deoarece pare să te consume. Pentru a-ți păstra energia, încearcă să te detașezi de gândurile care nu îți mai dau pace și să ieși pentru câteva plimbări sau exerciții la sală. Asta te va echilibra. Urmărește ce și cum mânci. Nu o face compulsiv.

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top