Connect with us
Horoscop Minerva 10 - 16 mai 2021. Fecioară

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva săptămâna 20-26 ianuarie 2020 – Fecioară

Horoscop Minerva săptămâna 20-26 ianuarie 2020 – Fecioară. Contractele și întâlnirile de afaceri îți domină timpul. Este posibil să te confrunți cu un stres suplimentar la locul de muncă, deoarece ești în dispută cu un coleg. Fii diplomat în împărtășirea ideilor tale. O relație poate fi în fază finală. O schimbare de peisaj sau a a mediului în care trăiești poate face această pierdere mai ușor de acceptat. Ai grijă să stabilești și să păstrezi liniștea acasă. Fă-ți timp pentru recreere și pentru momente relaxante cu cei apropiați. Ai încredere în intuiția și credințele tale spirituale, deoarece te vor conduce în direcția cea bună.

Ești gata să îți exprimi creativitatea. După aspectele concentrate și intense ale săptămânii trecute, perspectiva legată de auto-exprimare și creativitate s-ar putea schimba puțin. În această săptămână, Soarele este încă în conjuncție cu Saturn și Pluto, încurajându-te să găsești soluția la orice problemă pe care ai întâmpinat-o. Oricare au fost dezamăgirile pe care le-ai avut, poate ieși ceva din asta și să te avantajeze foarte mult.

Pe măsură ce Venus se deplasează prin Casa a 7-a, în sectorul tău relațional din Pești,  prezența ei aici, te poate încuraja să împărtășești cum te simți, cu cei dragi și cu prietenii. Dacă ești rezervat de obicei, ei bine, acest lucru te poate ajuta să te manifești mai ușor. În plus, viața socială poate scânteia ca o promisiune suplimentară.

Mercur, stăpânul tău planetar, este în Casa a 6-a, în sectorul stilului de viață, încurajându-te să te organizezi. Acesta este unul dintre momentele cele mai bune, să uiți de rutină.

Horoscop Minerva săptămâna 20-26 ianuarie 2020 – Fecioară Relațional

Cu toate că luna emoțională este în Săgetător la începutul săptămânii, nu vei fi foarte deschis. Nu-l lăsa pe cel/cea care îți place să pleacă, deoarece vei regreta, mai bine încearcă să vorbești! 

Există o energie socială excelentă peste săptămână, când Mercury tranzitează originalul Vărsător, ceea ce face din acest lucru un moment minunat pentru a lua legătura cu oamenii de care ești interesat. Încearcă orice metodă de comunicare care te face să te simți mai confortabil.

Misterioasa lună în Vărsător face ca viața sentimentală să fie una secretoasă, făcându-te să ghicești cu ușurință dacă cineva îți împărtășește sau nu sentimentele. 

Horoscop Minerva săptămâna 20-26 ianuarie 2020 – Fecioară Profesional

 S-ar putea să ai un plan bine elaborat în minte, dar ideile confuze ale altcuiva cu care stai de vorbă, te fac să te oscilezi între ideile tale și ale acestuia. Nu te îndoi de tine. Ai încredere că gândirea ta este bună și că ești pe drumul cel bun.

În timp ce s-ar putea să nu fi cea mai strălucitoare persoană, tendințele perfecționiste te vor ajuta să fii cel mai bun jucător din echipă. Stresul este posibil dacă ne gândim că trebuie să faci față forțelor care doresc să se subordoneze și celor care doresc să funcționeze independent. Respectul reciproc față de capacitatea celuilalt este necesar pentru a te echilibra. Un eveniment neașteptat poate introduce metode inovatoare și tehnologii progresiste. Fă-ți timp pentru a învăța în detaliu orice tehnică sau metodă nouă de lucru. Acțiunile de vânzare și de marketing pot avea succes acum.

Horoscop Minerva săptămâna 20-26 ianuarie 2020 – Fecioară Financiar

Ai parte de multă agitație în Casa a 5-a, sectorul iubirii, creativității dar și a divertismentului, precum și de unele surprize dar și de instabilitate. Universul sugerează momntul schimbării, nu doar profesional ci și acasă. Unele schimbări te-au dus într-un mediu complet nou. S-ar putea să te confrunți cu o anumită opoziție, dar vei găsi și noi oportunități. Cu atenție și diplomație, vei putea să îți faci bine cunoscute ideile la întâlniri și prezentări. Înainte de a lua o decizie mare, în special una care implică un contract sau o vânzare, discută aceste lucruri cu consilierul tău financiar sau cu o persoană importantă din viața ta. Fă-ți timp și să te relaxezi în compania prietenilor și a persoanelor dragi, bucurându-te de o mică vacanță sau de un program de divertisment cu cheltuieli minime.

Horoscop Minerva săptămâna 20-26 ianuarie 2020 – Fecioară Sănătate

 Trebuie să îți menajezi sistemul nervos, adică, să mănânci alimente care să te ajute să te relaxezi. Ia capsule cu ulei de pește sau alte suplimente. Este posibil ca și vitaminele B și C să îți fie de ajutor ca o modalitate de a te feri de stres și de a-ți da putere. Mai presus de toate, te ajută dacă intru în propriul ritm, lucrezi zilnic cu tine și încerci să duci o viață echilibrată.

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top