Connect with us
Horoscop Minerva 10 - 16 mai 2021. Leu

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva săptămâna 20-26 ianuarie 2020 – Leu

Horoscop Minerva săptămâna 20-26 ianuarie 2020 – Leu. Este posibil ca o moștenire recentă sau rezultatul unui litigiu să-ți fi schimbat poziția financiară. Investește cu atenție noile fonduri și evită viciile sau cumpărăturile riscante. Să călătorești este acum o posibilitate și ți-ar permite să te conectezi la o idee sau misiune spirituală. Fii atent la sănătatea ta, fă-ți programări la cabinetele de specialitate după cum este necesar și fă analizele care se cer ca să scapi de temerile din mintea ta. O relație din viața ta pare să fie pe un teren stâncos. 

Jupiter este în Casa a 5-a, în sectorul iubirii, divertismentului și creativității până la sfârșitul anului viitor, iar prezența lui aici poate adăuga ușurătate și încredere în plus, mai ales că energiile intense de săptămâna trecută te-au făcut să te întrebi care ar trebui să fie următorii pași.

Călătoria Soarelui încă de la începutul săptămânii, te-ar putea determina să evaluezi prioritățile și creezi un plan de acțiune. Asigură-te că delegi din responsabilități, de asemenea, deoarece acest lucru te poate ajuta să eviți să te simți copleșit atunci când presiunea este prea mare.

În același timp, Venus în Pești, în Casa a 7-a, sector relațional, ar putea spori romantismul într-o relație cheie. De asemenea, poate fi un apel către o intimitate mai mare și ați putea să vă apropiați în săptămânile următoare.

Viața socială ia avânt și aduce promisiuni, deoarece Mercur din Vărsător, te încurajează să te implici în activități puțin diferite.

Horoscop Minerva săptămâna 20-26 ianuarie 2020 – Leu . Relațional

 Lucrurile se liniștesc încă de la începutul săptămânii, pe măsură ce luna se schimbă de la semnul Săgetătorului cu cel pragmatic al Capricornului. Este un moment minunat pentru a arăta cât de maleabil și de încredere poți fi.

Venus este în Pești aproape de Neptun, oferindu-ți mai multă disponibilitate romantică cu care să impresionezi. Ești obișnuit să faci impresie, dar nu este greșit nici dacă te subestimezi. Lasă-i pe alții să te aprecieze. 

S-ar putea să citești câteva știri interesante și neașteptate postate pe social media în urma pătratului separant dintre Mercur și Uranus, dar nu lăsa garda jos. Nimic nu este întotdeauna ceea ce pare a fi.

Horoscop Minerva săptămâna 20-26 ianuarie 2020 – Leu Profesional

Săptămâna aceasta va trebui să îți verifici resursele. O mare parte din informațiile cu care lucrezi, se dovedesc a fi eronate și vor afecta grav proiectele pe care le ai, dacă nu ești atent. Cineva este părtinitor pentru că el sau ea vrea să câștige mai mult. Nu fi un pion în jocul lui/ei.

Energia astrală susține acum o mai bună comunicare pentru a fi mai eficient cu clienții și colaboratorii. Asigură-te că nu domini vreun coleg mai rezervat. Este posibil ca el sau ea să aibă o contribuție la munca de echipă. Dacă nu te simți apreciat, acum este momentul cel mai bun pentru a intra într-o rețea cu alții sau chiar pentru a solicita un nou loc de muncă sau unul mai bun. Continuă să ai răbdare și să te concentrezi pe ceea ce funcționează, mai degrabă decât să fii supărat pentru ceea ce nu este.

Horoscop Minerva săptămâna 20-26 ianuarie 2020 – Leu Financiar

Săptămâna aceasta pregătești scena pentru un nou capitol. Este timpul să te stabilizezi profesional, așa că o discuție despre ce achiziții trebuie făcute pentru birou nu este o idee proastă. Vei constata că atitudinea ta se schimbă în bine și vei fii mai capabil să atragi ofertele pe care le dorești. Universul te avertizează asupra noilor modalități de a plăti sumele sau de a solicita finanțare dacă instituția are nevoie de o prelungire a creditului.

Modul în care ți-ai organizat activitatea se va dovedi benefic. Cei care îți respectă munca sunt sinceri. Ai răbdare cu ceilalți în această fază, deoarece colegii ar putea să te privească cu alți ochi și ar putea să își exprime îngrijorarea. Deși te-ai angajat la o muncă grea, s-ar putea să te afli conectat la sarcini care sunt sub capacitatea ta. Gestionează conflictele într-o manieră constructivă și ia decizii bine motivate.

Horoscop Minerva săptămâna 20-26 ianuarie 2020 – Leu Sănătate

 Se pare că ești într-o perioadă agitată. De aceea este un moment bun pentru a începe să iei vitamine și minerale pentru a stimula sistemul imunitar, deoarece în general ești predispus la stări gripale, tuse și răceli. Gândește-te, de asemenea, să dormi mai mult, să bei multă apă și să mănânci bine în timpul zilei. Procedând astfel, vei evita să simți stările de slăbiciune și vei avea mai multă energie.

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top