Connect with us
Horoscop Minerva 10 - 16 mai 2021. Scorpion

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva săptămâna 20-26 ianuarie 2020 – Scorpion

Horoscop Minerva săptămâna 20-26 ianuarie 2020 – Scorpion. Este o perioadă de mare creativitate. Ești atras de exprimarea de sine, prin intermediul artei, a cuvântului scris sau a fotografiei. Fă-ți timp pentru divertisment, poate să mergi la un concert sau la teatru. Relația romantică cu cineva special ar trebui să fie, de asemenea, o prioritate. În toate relațiile, urmărești să fii diplomat așa că poate fi evitată o despărțire printr-o discuție atentă în care mai mult să asculți decât vorbești. Ai încredere în instinctele tale și mergi spre ceva nou. Sfaturi despre cum să abordezi un conflict personal pot veni dintr-un loc neașteptat, copil sau un vârstnic care îți spun lucruri neobișnuite.

Știi cum să păstrezi secretul succesului, iar locul pe care îți concentrezi atenția poate fi cheia pentru a face un pas înapoi. Săptămâna trecută, concentrarea intensă din Casa a 3-a, sectorul tău de discuții și gândire, te-a făcut să devii conștient de nevoia de a-ți schimba gândirea.

Soarele este într-o conjuncție separantă cu Saturn și cu Pluto și este posibil să înțelegi de ce acest lucru este atât de valoros. Chiar și o mică schimbare de atitudine poate aduce rezultate pozitive în experiența ta. După ce vei simți gust modului în care funcționează, îți poți stăpâni destinul.

Ar putea pluti chiar și o undă de romantism prin aer, odată ce Venus se deplasează prin Casa a 5-a, în sectorul creativității, a iubirii și a divertismentului, iar această influență de vis te-ar putea face dornic să spargi gheața. Această energie sensibilă poate face mai ușoară interrelaționarea cu ceilalți, deoarece poți să te aliniezi stării de spirit și sentimentelor și să înțelegeți ceea ce îi motivează.

Horoscop Minerva săptămâna 20-26 ianuarie 2020 – Scorpion Relațional

Conjuncția separantă dintre Soare, Pluto și Saturn de la începutul săptămânii poate ridica suspiciuni și te va face să te întrebi dacă cunoști într-adevăr întregul adevăr. Dacă nu poți avea încredere în cineva, nu vei fi interesat să construiești o relație cu ei.

Venus tranzitează semnul Peștii săptămâna aceasta. Nu înseamnă că nu dorești să ai și câteva clipe de romantism în viața ta. Totuși, nu este nimic greșit în a-ți proteja sentimentele. 

Când luna trece prin Vărsător, la sfârșitul săptămânii, nu este nevoie de prea mult pentru a avea chef de iubire. Cu toate acestea, ești foarte atent pe cine seduci sau cui permiți să te seducă.

Horoscop Minerva săptămâna 20-26 ianuarie 2020 – Scorpion Profesional

 Mintea te poate înșela săptămâna aceasta. Mai mult ca sigur, gândurile tale sunt centrate mai mult pe fantezie decât pe ​​realitate, așa că este mai bine să îți vezi de treabă,  nu îi obliga pe ceilalți să îți dea dreptate numai pentru că vrei musai să faci numai cum vrei tu.  Poate că trebuie să fii atent, nu cumva să nu te pomenești într-un conflict inutil acum. Dacă încerci să fi șeful într-o situație în care nu ești solicitat, este posibil să întâmpini o rezistență enormă. Energia susține atenția la îndeplinirea unor obiective pe termen lung. Un bun prieten la serviciu, îți poate fi deosebit de util. Fă tot posibilul pentru a ține separat problemele personale de cele profesionale.

Horoscop Minerva săptămâna 20-26 ianuarie 2020 – Scorpion Financiar

 Săptămâna aceasta ies în evidență și sunt bine susținute acele sectoare ale temei natale care te ajută să explorezi viața cu tot ce are ea de oferit, de la emoțional la fizic și spiritual. Este imperativ să mergi cu fluxul când vine vorba despre modificări care vizează veniturile tale. 

Este posibil să îți dublezi sau triplezi activitatea la locul de muncă ceea ce va aduce și bani. Curiozitatea și talentul nativ în a folosi cuvântul, îți servesc bine. Puteți face multitasking și poți păstra legătura cu toată lumea, sub diverse forme – telefon, SMS, e-mail. Evită supraîncărcarea cu informații sau să te vei epuiza rapid. Abordează problemele reale, nu cele pe care le creezi. Faptul că ai mintea practică îți va permite să reușești. 

Horoscop Minerva săptămâna 20-26 ianuarie 2020 – Scorpion Sănătate

Pentru a-ți menține energia în flux continuu în acest moment, este important să fii atent la consumul de lactate, deoarece acestea încetinesc metabolismul. Mersul și alergarea te vor ajuta să arzi energia sufocantă, dar asigură-te că îți pregătești bine corpul inferior înainte de a te implica în aceste activități, deoarece șoldurile și coapsele sunt zone sensibile pentru persoanele active. Ficatul este impozitat datorită stilului de viață aglomerat de săptămâna trecută, așa că apelează la tinctura din Laptele Scaietelui în ceai, pentru a-l curăța – aproximativ 15 picături de cană.

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top