Connect with us
Horoscop Minerva 10 - 16 mai 2021. Taur

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva săptămâna 20-26 ianuarie 2020 – TAUR

Horoscop Minerva săptămâna 20-26 ianuarie 2020 – TAUR. Carisma ta îți aduce multă atenție acum de la prieteni, de la omeni tineri sau bătrâni bătrâni și chiar din partera necunoscuților. Este un moment ideal pentru crearea de rețele, așa că mergi în club sau fă-ți un grup nou de prieteni ori încearcă să cunoști oameni noi. Este posibil să întâlnești un potențial mentor care te va conecta la noi perspective spirituale fascinante. Poți face o călătorie, fie pe termen scurt, fie una mai lungă. Folosește această călătorie ca o ocazie pentru a învăța ceva nou și pentru a consolida unele relații.

Pentru a ajunge la viitorul pe care ți-l dorești, ar putea fi necesar să abandonezi tot ceea ce te împiedică să ajungi acolo. Săptămâna trecută, este posibil să fi fost conștient de ceea ce se întâmplă, iar săptămâna aceasta, conjuncția Soarelui cu Saturn și cu Pluto te-ar putea inspira în continuare. Dacă ai nevoie de ajutorul unui consilier, primește-l, pentru că ar putea face diferența.

Venus stăpâna ta planetară, care se deplasează prin Pești, în Casa a 11-a, în sector social, poți fi gata să te încrezi în prieteni și să accepți sprijinul lor.

Mercur s-a mutat și el în Casa a 10-a, în sectorul tău de carieră și ambiție joia trecute. Prezența lui aici te-ar putea face să ajungi la ceilalți pentru ajutor și sfaturi. Dar acesta este, de asemenea, un moment bun pentru a forma o rețea cu cei care îți împărtășesc obiectivele sau sunt pe aceeași lungime de undă profesională cu tine.

În cele din urmă, un pătrat format între Mercur și Uranus te-ar putea face să te revolți împotriva a ceea ce nu vrei să faci și refuzi să îți asumi responsabilitatea pentru greșelile altora.

Horoscop Minerva săptămâna 20-26 ianuarie 2020 – TAUR Relațional

Te bucuri de confort cu Luna în Săgetător. Abilitățile tale organizatorice avansate funcționează în avantajul tău când ai stabilite mai multe întâlniri.

Există, de asemenea, o conjuncție între Saturn- Pluto și Soare, în același timp, aducând obiectivele romantice pe lista de priorități. Te poți descuraja atunci când vezi că lucrurile nu funcționează așa cum ai sperat, de aceea este nevoie de răbdare.

Viața ta sentimentală devine impulsivă în Săgetător, încă de la începutul săptămânii, mai ales dacă ești dispus să fii cu mintea deschisă. Distrează-te fără să-ți pese de ce spune lumea.

Horoscop Minerva săptămâna 20-26 ianuarie 2020 – TAUR Profesional

Indecizia este cel mai mare dușman al tău săptămâna aceasta. Tendința este ca tu să ai idei încât să uiți de cel mai valoros instrument tău – intuiția. Oprește roata hamsterului imediat ce simți că se învârtește inerțial.

Dacă ești în căutarea unui loc de muncă nou sau unul mai bun, această perioadă poate aduce informații care te vor conduce în direcția corectă. Tu sau cineva care te supraveghează ar putea deveni deosebit de autoritar. Ai răbdare cu cei din jurul tău, care are au o dispoziție proastă. El sau ea pot avea probleme de care nu știi. Contactele cu clienții ar trebui să fie plăcute și profitabile. Nu amâna ceva ce știi că este important, chiar dacă nu este felul tău preferat de acțiune.

Horoscop Minerva săptămâna 20-26 ianuarie 2020 – TAUR Financiar

Săptămâna aceasta este activitate intensă în tema ta natală, în Casa a 8-a, mai ales luni sau marți, casă care guvernează sentimentele interioare. Universul dorește să mergi mai departe pentru a crea și a rezolva. Dar trebuie să o iei încet și să construiești o bază solidă înainte de a merge mai departe. 

Stai calm, chiar și în situații grave. De această atitudine vor beneficia mulți, inclusiv prietenii și familie. A păstra lucrurile unite, sub o anumită tensiune, poate duce la parteneriate noi și la o probabilitate crescută de a-ți atinge obiectivele. A lucra în armonie cu colegii este esențial acum și ar trebui să fie ușor de făcut, deoarece simți că nu poți face rău nimănui. 

Horoscop Minerva săptămâna 20-26 ianuarie 2020 – TAUR Sănătate

Natura ta creatoare este alimentată și de exercițiile aerobice. Activități precum alergatul, înotul și yoga îți vor consolida plămânii și vor spori influxurile mercuriene care sunt vârf de lance în tot ce înseamnă modul tău de a gândi. A-ți oferi ceea ce ai nevoie poate deveni o problemă dacă dieta și exercițiile fizice nu sunt programate. Mintea ta va stârni o discuție cu tine însuți/însăți despre ceea ce ai nevoie cu adevărat și care poate semăna cu un balans între tentație și dietă. Fă-ți un program și ine-te de el.

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top