Connect with us
Horoscop Minerva 10 - 16 mai 2021. Pești

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva săptămâna 20-26 ianuarie 2020 – PEȘTI

Horoscop Minerva săptămâna 20-26 ianuarie 2020 – PEȘTI. Acesta este un moment de noi începuturi pentru tine. Încearcă ceva nou, de exemplu, proiectul care l-ai avut în minte. Unele schimbări în aspectul exterior îți oferă sentimentul reînnoit de încredere. Ia legătura cu persoane noi sau alătură-te unui grup pentru a crea o rețea între prietenii vechi și noi. Fii atent acum cu bunurile personale la care ții pentru a evita să le pierzi sau să îți fie furate. Meditația îți permite să îți evaluezi punctele forte și cele slabe. Prioritizează-ți relațiile, în special cu familia și prietenii apropiați. Bucură-te de o nouă activitate alături de ei. Pentru ce sunt prietenii? Este un lucru pe care l-ai fi analizat în profunzime săptămâna trecută, când amestecul puternic de energii ar fi putut aduce schimbări în viața ta socială. Dacă ai decis să te distanțezi de anumite relații toxice, a fost o mișcare înțeleaptă. Săptămâna aceasta, s-ar putea să începi să simți beneficiile acțiunilor tale și să realizezi că asta ar fi trebuit să faci demult.

Totuși, pe măsură ce Venus este în semnul tău, poate încuraja o poziție mai plină de compasiune și chiar dorința de a ajuta dezinteresat. Nu te gândi să îi chemi pe acești oameni sau să îi respingi, pentru că sunt șanse mari, să te regăsești alături de ei primul moment tensionat. Pune limite ferme și păstrează-le.

Mercur este în Casa a 12-a, sectorul spiritual și s-ar putea să te conectezi cu alți prieteni care îți împărtășesc ideile și credințele. Este probabil ca acestea să fie pe aceeași lungime de  undă cu tine, deci ar putea fi foarte bine de acționat împreună.

Horoscop Minerva săptămâna 20-26 ianuarie 2020 – PEȘTI Relațional

Te simți puțin mai critic decât de obicei în timp ce luna se află în Capricorn, la mijlocul săptămânii. Dacă ai așteptări mai mari, scurtează lista de priorități cu cine te-ai putea întâlni, dar trebuie spus că nu cantitatea este cea care determină calitatea. 

Venus petrece timpul în semnul tău săptămâna aceasta, oferindu-ți ceva ce aștepți cu nerăbdare. Cu cât ești mai imaginativ este cu atât mai bine când vorbim despre romantism.

Luna în Vărsător, în weekend, te ajută să te conectezi cu cineva la un nivel profund, dar sentimentele tale ar putea să se confrunte cu obsesia. Probabil că este prea devreme pentru a-ți declara iubirea încă.

Horoscop Minerva săptămâna 20-26 ianuarie 2020 – PEȘTI Profesional

Tocmai a avut loc o schimbare majoră care va avea un efect extraordinar în următorii 7 ani. În tot acest timp, va trebui să îți înțelegi mai mult partea intuitivă pentru a avea succesul pe care îl cauți în ceea ce privește cariera. Lasă-te dus de val. Să nu-ți pară rău de nimic. Energia de  are dispui te susține. Dacă crezi că este posibil, dezvoltă contacte utile sau ușurează orice stres în jurul locului de muncă. Este cel mai bun moment pentru a pune orice întrebare la care ai nevoie de un răspuns din partea conducerii. Efortul suplimentar va fi satisfăcător și îți va da timp pentru a te concentra pe alte lucruri mai târziu. De data aceasta începe o săptămână mai ușoară, cu ceilalți.

Horoscop Minerva săptămâna 20-26 ianuarie 2020 – PEȘTI Financiar

 Este o săptămână ciudată în ce privește casa stilului de viață. O parte din tine dorește să înainteze, în timp ce o parte dorește să stea în umbră, astfel încât este posibil să constați că este dificil să progresezi în diverse probleme legate de muncă. Este posibil să existe o anumită tensiune între dorința de a-ți promova obiectivele carierei și realitatea modului în care te proiectezi în prezent. Este timpul să intensifici jocul.

Ești în alertă totuși, în această săptămână. Mintea activă îți va servi bine. O idee inventivă ar putea fi exact ceea ce ai nevoie ca să ajute acum. Ești gata să vorbești și alții să asculte. Te atrage un nou subiect. Nu te teme să acorzi prioritate propriei fericiri. Colegii de la locul de muncă sunt pregătiți să înțeleagă zbaterea financiară. Faptul că sunt alături de tine te va ajuta să materializezi ce dorești. 

Horoscop Minerva săptămâna 20-26 ianuarie 2020 – PEȘTI Sănătate

Problemele legate de parteneriatul/căsătoria tău/ta te pot face să te simți mai încordat ca de obicei. Trebuie să găsești o modalitate de a reduce orice stres din viața ta. Cu cât relațiile tale sunt mai armonioase, cu atât te vei fii, mai fericit în general. Dacă ai nevoie de o soluție rapidă, ia în considerare o ședința de spa și masaj sau fă-ți timp pentru relaxare profundă. 

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top