Connect with us
Horoscop Minerva 10 - 16 mai 2021. Balanță

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva săptămâna 20-26 ianuarie 2020 – Balanță

Horoscop Minerva săptămâna 20-26 ianuarie 2020 – Balanță. Evită să te implici în bârfe sau conflicte, la locul de muncă. Te poți confrunta cu o anumită concurență, inclusiv din partea celor care nu îți doresc binele, dar munca va fi răsplătită. Fii atent la cei care depind de tine – colegi, rude, chiriași, chiar animale de companie. Nu renunța la o reparație sau o renovare locativă dacă este necesară. Cheltuirea unor bani acum va economisi mai mult mai târziu. Încearcă să ajungi la ceilalți dacă te simți copleșit sau singur. Să fii sincer despre cum te simți îți va oferi o mai mare liniște sufletească.

Concentrarea intensă săptămâna trecută pe Casa a 4-a, sectorul familiei, ar putea dura și în această săptămână, dar s-ar putea să te simți mai ușurat la sfârșit de săptămână. Conjuncția Soarelui cu Saturn și Pluto ar putea aduce ocazia de a rezolva o problemă familială sau domestică, în bine.

Dacă săptămâna trecută te-a încurajat să cauți schimbarea, săptămâna asta te-ar putea vedea face să pui în aplicare această dorință. Și, pas cu pas, vei începe să vezi o schimbare pozitivă.

Venus, stăpâna ta astrală, este în Casa a 6-a, a stilului de viață, iar aceasta poate fi o oportunitate pentru câteva binemeritate tratamente de răsfăț și relaxare. Dacă ai nevoie de masaj sau ești dornic să te bucuri de o zi de spa, du-te.

Tranzitul lui Mercur prin Casa a 5-a, zona creativității, a iubirii și a divertismentului, te-ar putea conecta cu cei care îți împărtășesc interesele.

Horoscop Minerva săptămâna 20-26 ianuarie 2020 – Balanță Relațional

Conjuncția separantă a Soarelui cu Pluto, în prima parte a săptămânii, te ajută să exprimi ceea ce este în sufletul tău. În profunzime, știi că este primul pas pentru a obține ceea ce îți dorești.

Când Luna se mișcă prin semnalul idealist al Vărsătorului, a focalizat, la mijlocul săptămânii, o relație din trecut care îți va părea din nou atractivă. Dacă fosta/ul este singur, s-ar putea să existe vezi o licărire a ceea ce a fost odată. 

Pătratul separant dintre Mercur și Uranus în weekend, oferă vieții un ritm mai rapid și s-ar putea să simți că ai fi mai mereu cu un pas în urmă. Nu reacționa prea violent la vești despre cineva care îți place, pe rețelele de socializare. Gura lumii e slobodă!

Horoscop Minerva săptămâna 20-26 ianuarie 2020 – Balanță Profesional

Starea de spirit generală este destul de bună, dar comunicarea cu ceilalți pare să fie ușor tensionată. Te învârți în jurul problemelor în loc să ajungi la rădăcina lor, ar trebui să pătrunzi direct în esență. Vei fi remarcat pentru că ai făcut acest lucru.

Ar putea exista unele dificultăți de comunicare după cum spuneam. Pot exista probleme cu oamenii doresc să domine mai tot timpul, situația, și nu doresc să găsească o cale de mijloc. Anumite idei sau abordări ar putea părea nedrepte sau îți pot răni vanitatea. Cel mai bine este să alegi oamenii și situațiile care îți susțin interesele, iar lucrurile vor începe să se îmbunătățească. Este un moment bun pentru a construi relații cu clienții.

Horoscop Minerva săptămâna 20-26 ianuarie 2020 – Balanță Financiar

Săptămâna aceasta este activitate astrală intensă în Casa a 10-a, casa carierei sugerând o perioadă de mișcare și energie deosebită, de fapt, arată că poți experimenta schimbări bruște în acest domeniu al vieții. Uneori, Universul tinde să revină peste anumite zone, pe care, anterior, le-a periat cu grijă, așa că să nu te miri dacă ceva cu care ai crezut că ai terminat se va întoarce. Așteaptă-te să dialoghezi despre lucruri la care te aștepți mai puțin. 

Profitați de această perioadă de concentrare accentuată. Solitudinea este necesară pentru ca tu să lucrezi cu gândurile tale. Încearcă să vorbești cu partenera/ul sau cu persoana iubită cu privire la problemele care le ai în minte. Deschide-te prietenilor și ușurează-ți stresul exprimându-ți îngrijorările. Încercați să ușurezi unele probleme prin care trece o rudă, deoarece știi foarte bine cine este stresorul. S-ar putea să fii ocupat, dar te vei simți împlinit.

Horoscop Minerva săptămâna 20-26 ianuarie 2020 – Balanță Sănătate

În timp ce mulți consideră că ești ba cald, ba rece, acest lucru nu este exact. Ești de fapt consecvent și dedicat pasiunilor tale și acestea sunt cele care fluctuează. Dacă descoperi că poftești la alimente sau arome noi, nu te lăsa dus în ispită doar de dragul simțurilor. Pofta de condimente calde cum sunt ardeii iuti sau reci cum este avocado și iaurtul sunt cu adevărat benefice pentru organismul tău. Fii atent la vocea interioară în ce -privește dieta!

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top