Connect with us
Horoscop Minerva 10 - 16 mai 2021. Gemeni

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva săptămâna 20-26 ianuarie 2020 – GEMENI

Horoscop Minerva săptămâna 20-26 ianuarie 2020 – GEMENI. Ai două preocupări principale săptămâna aceasta – locația și finanțele. Poate va trebui să te muți, într-o altă localitate sau poate chiar în străinătate. În ceea ce privește tema finanțelor, poate fi necesar să strângi capital sau să faci față împrumuturilor. Acesta este mai mult orientat spre afaceri decât spre planul personal. Încearcă să minimalizezi stresul și să rezolvi orice griji sau îndoieli. 

Cu aglomerarea intensă de planete din Capricorn, în Casa a 8-a, o zonă profund emoțională, nu ar fi o surpriză dacă te-ai simți epuizat. Și totuși, ai putea simți un sentiment de ușurare în a lăsa ca ceva ce ai considerat cu adevărat necesar să iasă din viața ta. În timp ce este posibil să fi luptat împotriva acestui lucru, acum poți aprecia înțelepciunea acestei eliberari și vindecarea care va urma și care nu este deloc o impresie.

Pe măsură ce Soarele este încă în conjuncție la începutul săptămânii, cu Saturn și cu Pluto, conștientizarea faptului că totul se întâmplă dintr-un motiv îți poate da forță și curaj.

Venus în Pești, în Casa a 10-a, sectorul obiectivelor și carierei, prin prezența ei aici poate ajuta la netezirea drumului atunci când negociezi sau faci tranzacții. Dacă te simți motivat să te conectezi social cu anumite persoane, aceasta ar putea fi o mișcare bună.

Mercur este în Vărsător, în Casa a 9-a și în sectorul călătoriilor și orizonturilor îndepărtate, așa că, dacă simți o dorință imperioasă de a ieși în decor, mergi cum îți cere ea.

Horoscop Minerva săptămâna 20-26 ianuarie 2020 – GEMENI Relațional

 Conjuncția Soare – Saturn – Pluto în Capricorn de la începutul săptămânii te face să vrei să afli mai multe despre cineva de care ești interesat. Folosește o varietate de surse pentru cele mai bune informații.

Există o vibrație romantică datorată lui Venus în Pești, în același timp, așa că ar trebui să poți transforma orice informație pe care o găsești în ceva tangibil. Stării de spirit în ce privește sentimentele îmbunătățește considerabil apropierea.

La sfârșitul săptămânii există o pasionată lună în Capricorn, ceea ce face ca chimia dintre tine și cineva care îți place să fie evidentă. Nu are niciun rost să negi, toată lumea poate vedea că sunteți atrași unul de celălalt!

Horoscop Minerva săptămâna 20-26 ianuarie 2020 – GEMENI Profesional

Comunicarea este un catalizator cheie pentru progresul de săptămâna aceasta. Nu te izola ci gândește-te că poți face totul fără ajutorul altora. Admite că nu știi totul și cere ajutor atunci când ai nevoie. Vei fi bucuros că ai făcut-o.

Săptămâna este cel mai puternic moment pentru orice început nou, inclusiv pentru a solicita un alt loc de muncă sau o poziție mai bună. Timpul ar trebui să zboare după ce primești o veste plăcută și eficientă despre colaboratori și clienți. Un coleg de serviciu te poate scoate din sărite, mai târziu însă. Nu partaja angajamentele. Ar putea fi ușor să renunți la munca în loc de altceva. Aceasta poate fi o perioadă plăcută cu prietenii de muncă într-o dispoziție calmă, veselă și de susținere.

Horoscop Minerva săptămâna 20-26 ianuarie 2020 – GEMENI Financiar

 Săptămâna aceasta, Universul este cu ochii pe Casa a 8-a, sectorul investițiilor pe termen lung și a activelor pasive. Este timpul să pui în practică nu doar cuvinte, ci și idei. Ai stat pe o potențială mină de aur. Aplicarea talentelor online însemna vânzări directe, abonați prin e-mail și potențiali clienți pe termen lung, în viitor.

Stai calm, chiar și în situații grave. De această atitudine vor beneficia mulți, inclusiv prietenii și familia. A te menține în priză directă, cum se spune, poate duce la parteneriate noi și o probabilitate crescută de a-ți atinge obiectivele. A lucra bine cu colegii este esențial acum și ar trebui să fie ușor de făcut, deoarece simți că nu poți face nimic rău. Amintește-ți că deciziile tale vor afecta și viața de familie așa că vezi unde pui piciorul.  

Horoscop Minerva săptămâna 20-26 ianuarie 2020 – GEMENI Sănătate

Câteva zile nu va merge prea bine și nu te poți responsabiliza! Cel mai bun lucru pe care îl poți face este să folosești ceea ce știi – opt pahare de apă plată reprezintă minimul zilnic al dietei, îl poți dubla dacă vrei. Știi, de asemenea, că timpul propriu este important pentru tine, chiar dacă ai tendința de a te preface că nu este așa. Indiferent de surprizele pe care le poate aduce săptămâna, mângâierea ta vor fi lucrurile bune pe care le poți face întotdeauna pentru tine.

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top