Connect with us
Horoscop Minerva 10 - 16 mai 2021. Rac

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva săptămâna 20-26 ianuarie 2020 – RAC

Horoscop Minerva săptămâna 20-26 ianuarie 2020 – RAC. S-ar putea să te simți surprinzător de detașat, în timp ce ai în vedere decizii complexe. Poate este necesar să evaluezi cu adevărat relațiile în care te afli. Nu uita că cel mai bine este să lucrezi în echipă.

Energiile intense de săptămâna trecută continuă să dureze. Cu toate acestea, până în weekend ți-ai  putea simți sufletul din ce în ce mai ușor. Legătura dintre Soare, Saturn și transformatorul Pluto poate aduce un sentiment de finalitate, de închidere a unei probleme de relație căreia, de fapt, i-ai pus punct în urmă cu ceva vreme, fără să îți dai seama. Deși pot exista detalii pentru finalizare și discuții în acest sens, sentimentul de libertate și de eliberare este profund. 

Cu toate acestea, Venus aflată în Casa a 9-a, sectorul călătoriilor lungi, a spiritului de aventură și a credinșei, induce dorința de a te îndepărta de toate, așa că o călătorie îți poate face lumea mai bună.

Mercur în Vărsător, în Casa a 8-a, sectorul intimității, a partajării și a activelor comune ar putea fi un apel pentru a-ți reorganiza finanțele pentru liniștea ta. În sfârșit, în weekend te poți relaxa, așa că ia-o ușor.

Horoscop Minerva săptămâna 20-26 ianuarie 2020 – RAC Relațional

O mulțime de lucruri sunt posibile în timpul conjuncției Soare – Pluto – Saturn de la începutul săptămânii. Nu renunța încă la speranță chiar dacă este un moment în care încercarea cea mai grea poate provoca minuni! Din cel mai negru Întuneric, te ridici la lumină alt OM.

Luna în Vărsător la sfârșitul săptămânii îți expune parcă pe un panou de afișaj, viața sentimentală, iar unii s-ar putea simți responsabili să comenteze și să-ți ofere sfaturi. Îți place  că le pasă, dar, în cele din urmă, depinde de tine să-ți decizi propria soartă.

O pătrat separant între Mercur și Uranus îți oferă o mulțime de opțiuni poate prea multe. Este plăcut să poți alege, dar acest tranzit poate aduce mai multe întrebări decât răspunsuri.

Horoscop Minerva săptămâna 20-26 ianuarie 2020 – RAC Profesional

Ritmul este în creștere astăzi, așa că ridică-te în picioare și treci la lucru. Unii ar putea să spună că ești leneș sau prea încet pentru că nu te miști la fel de repede ca și ei. Dacă nu ai resursele de care ai nevoie pentru a merge mai repede într-un proiect curent, spune.

Unii fac cu greu față tensiunii schimbărilor pe care le-ai propus dar încă nu le-ai început și s-ar putea să se iște discuții. Totuși ceva mai bun este lângă tine. Este o perioadă bună să aplici pentru un nou loc de muncă sau pentru a-ți îmbunătăți statutul în ochii șefului tău. Te vei simți cel mai bine atunci când colegii de muncă și cei interesanți fac ca timpul să treacă repede.

Horoscop Minerva săptămâna 20-26 ianuarie 2020 – RAC Financiar

 Săptămâna aceasta aduce activitate pe axa financiară. În timp ce îți orientezi viața în jurul câștigărilor, trebuie să construiești și o fundație solidă. Asigură-te că venitul tău este stabil și consistent deoarece aceasta este de o importanță vitală. Întrucât poți să-ți schimbi locul de muncă, fii atent, că există un potențial neexploatat în jur. Explorează și alte activități dar și posibilitatea de a face bani online ori pe piețele externe în plină expansiune.

Este posibil să fi simțit că ai stagnat sau că ai încetinit ritmul. Acest lucru este diferit, așa că examinează complet ce îți blochează calea. S-ar putea să te simți prins sau stresat de o pierdere iminentă. De asemenea, s-ar putea să fie momentul să lași unele lucruri în urmă, știind că alte oportunități ai în fața ta. Este vital să evaluezi prioritățile și să acționezi în consecință. Urmărește-ți cheltuielile atât în ​​viața personală, cât și în cea profesională. Banii cheltuiți sunt o investiție. Roadele a ceea ce investești acum le vei culege mai târziu. 

Horoscop Minerva săptămâna 20-26 ianuarie 2020 – RAC Sănătate

 Fă-ți timp pentru a te recupera din epuizare. Este posibil să fi tras prea mult de tine. Ai un mod de a profita la maxim de fiecare situație, cel puțin din afară. Poți, de exemplu, să îi convingi pe ceilalți că te distrezi când de fapt ești tulburat. În fapt, te păcălești pe tine crezând că petreci o perioadă bună atâta timp cât atenția celorlalți este ațintită asupra ta. Dar, din păcate, nu îți poți păcăli organismul. Îi dai corpului ceea ce are nevoie pentru a străluci cu adevărat? Dacă în ultima vreme ceva te-a stresat atunci lucrul de care ai nevoie este odihna.

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top