Connect with us
Horoscop Minerva 10 - 16 mai 2021. Săgetător

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva săptămâna 20-26 ianuarie 2020 – Săgetător

Horoscop Minerva săptămâna 20-26 ianuarie 2020 – Săgetător – Săgetător. Cei dragi- frații, copiii sau mama sau bunica, trec printr-un moment de suferință. Fă ceva ca să asiguri liniștea în casă, mai mult fă-ți o prioritate din familie. Timpul petrecut acasă sau afară în natură oferă acum mângâiere și consolare. Ai în minte problemele bănești, poate și ca urmare a unei investiții slabe sau a unei decizii riscante pe care ți-ai asumat-o. Fii atent cu cheltuielile, în loc să cheltui pe diverse lucruri, investește în educație și relații. Ia cina sau prânzul cu familia. 

Jupiter, stăpânul tău planetar, se află în Casa a 2-a a câștigurilor directe din munca ta unde va sta până la sfârșitul anului viitor, deci ai norocul de partea ta. Totuși, s-ar putea să nu pară, la fel ca și săptămâna trecută, dacă energiile intense vor coincide cu conștientizarea profundă că ceva trebuie să schimbe. Trebuia să se întâmple de ceva vreme, dar acum este timpul pentru acțiune și nu pentru reflecție.

Venus este în Pești, în Casa a 4-a a familiei, iar prezența ei aici te-ar putea încuraja să te hrănești cu valorile familiale și să te bucuri de un pic de răsfăț. Dacă vrei să amenajezi împrejurimile într-un mod creativ, acesta este timpul necesar pentru a face acest lucru.

Mercur în Vărsător, în Casa a 3-a, sectorul comunicării și a gândirii, poate fi un apel la munca în rețea și, în general, un dialog deschis cu cei care îți pot fi de ajutor. Ești gata să lansezi un site web sau un blog de afaceri online și acesta poate fi un moment bun pentru a începe.

Horoscop Minerva săptămâna 20-26 ianuarie 2020 – Săgetător Relațional

 Romantismul are o latură practică atunci când luna trece prin Capricorn la mijlocul săptămânii. Promptitudinea este mai importantă pentru tine, la fel și îngrijirea și bunele maniere.

Ești îndrăgostit de ideea de iubire acum că Venus tranzitează Peștii în această săptămână, așa că găsirea unui parteber va fi pe lista de priorități în această săptămână. Fii creativ când vine vorba despre romantism.

Luna în Vărsător, la sfârșit de săptămână, demonstrează că îți plăcea să joci timid și detașat rolul îndrăgostitului, chiar și atunci când nu ești. Folosești sarcasmul și dublul angajament cu ușurință.

Horoscop Minerva săptămâna 20-26 ianuarie 2020 – Săgetător Profesional

 Combinarea talentelor tale creative cu farmecul și felul în care comunici va crea săptămâna aceasta o combinație câștigătoare care te va face de neoprit. Îmbină aceste resurse și pornește să le materializezi. Vei reuși orice vei întreprinde.

Pe de altă parte, săptămâna continuă să fie un moment foarte pozitiv pentru îmbunătățirea poziției tale sau pentru a obține o pregătire suplimentară. Există posibilitatea de a găsi un proiect de colaborare care pare excelent la început până când apar anumite limitări sau conflicte care țin de orgoliu și de vanitate. Munca independentă este cea mai bună alegere acum. Poate fi necesar să îți faci mai mult timp pentru a știi ce ai de făcut. Fă tot posibilul să păstrezi criticile pentru tine.

Horoscop Minerva săptămâna 20-26 ianuarie 2020 – Săgetător Financiar

În această săptămână, Universul îți cere să analizezi ideea de a mai urma cursuri, seminarii și ateliere care îți pot îmbunătăți setul de abilități, mai ales când vine vorba de a face și de a investi bani. Te-ai confruntat cu un moment în care trebuia să cauți în tine pentru a descoperi ce anume vrei să faci pentru bani. Ai în minte doar fluxul de bani, veniturile și puterea de câștig. Ești mai practic și mai rațional în demersul tău pentru finanțe. Este o perioadă puternică pentru a aduna noi idei de a face bani. Ești cu adevărat interesat de valorile personale și obiectivele financiare, dar cu toate acestea, trebuie să eviți excesul de bani. Comunicarea ar putea aduce un câștig financiar.

Îți vin idei noi, de succes, care pot aduce bani curând. Rămâi practic și asigură-te că ai stabilit clar ce dorești și ce ai nevoie. O comunicare clară cu ceilalți, te ajută să stabilești și să îți atingi obiectivele.

Horoscop Minerva săptămâna 20-26 ianuarie 2020 – Săgetător Sănătate

Alinierea planetară de astăzi te vă încuraja în căutarea adevărului, este ca si cum un actor se supune dorințelor regizorului și prin talent și har, creează ceva sublim. Cu alte cuvinte, realizează-ți fanteziile! Amintește-ți că pentru a face acest lucru cu succes, trebuie să planifici lucrurile. Un lucru bun de planificat sunt mesele pe care le vei mânca într-o săptămână. Planifică-le pe toate sau măcar primele 5 zile, la începutul fiecărei săptămâni. Vei obține beneficii enorme: fizic, emoțional și financiar.

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top