Connect with us
Horoscop Minerva 25-31 mai 2020 Vărsător

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva săptămâna 20-26 ianuarie 2020 – Vărsător

Horoscop Minerva săptămâna 20-26 ianuarie 2020 – Vărsător. Mintea ta este concentrată pe problemele personale și pe probleme de săptămâna trecută. Este un moment în care este mai puțin probabil să vorbești sau să te exprimi liber. Cauți răspunsuri din trecutul tău. Pentru a le găsi, implică-te în cercetări sau în meditații liniștite. Nu te lăsa târât în probleme care nu-și mai au utilitatea și scopul. Nu-ți pierde energia în vinovății. Analizează trecutul pentru a crea un viitor mai bun. Este posibil să fii conștient mai mult ca niciodată, de propriile limitări, fie ele fizice, emoționale sau financiare. Dar aceste sentimente vor trece și vor da loc unei deschideri și unei creativității mai mari în viitor.

Poți părea calm și senin pe dinafară, dar sentimentele interioare ar putea fi tulburătoare. Poate că concentrarea intensă de săptămâna trecută te-a făcut să pui la îndoială evenimente din viața ta și motivele pentru care acestea au avut loc.

Săptămâna aceasta, odată cu conjuncția separantă dintre Soare – Saturn și Pluto, poți înțelege mai bine motivul pentru care toate acestea avut loc. S-ar putea ca acestea să modeleze caracterul și natura destinului tău.

Venus este în Casa a 2-a, a banilor și valorilor pe care le deți, așa că este timpul să investești în tine, mai ales dacă evenimente recente te-au epuizat. Fă un masaj, bucură-te o zi la spa sau ia o scurtă pauză, pentru că oricare dintre acestea poate face lumea mai bună.

Mișcarea lui Mercur în semnul tău, vorbește despre lucruri care îți plac și te îndeamnă să primești sau să dai sfaturi. Energiile sfârșitului de săptămână te-ar putea găsi dornic să încerci o anumită emoție.

Horoscop Minerva săptămâna 20-26 ianuarie 2020 – Vărsător Relațional

Obiectivele romantice au revenit în centrul atenției în timpul conjuncției  Soare – Pluto, de la începutul săptămânii. Abia când ai o idee mai bună despre ceea ce dorești, este mult mai ușor să obții.

Mercur în semnul tău, original și interesant, te va împinge înainte prin felul în care știi să folosești Cuvântul. Altcineva căruia îi place să gândească la fel de neobișnuit ca și tine este potrivirea perfectă.

Pătratul separant dinte Mercur și Uranus provoacă tensiuni în jurul unei schimbări de planuri și este posibil să fii nevoit să anulezi sau să reprogramezi ceva ce ai așteptat cu nerăbdare. Este mai bine să aștepți timpul potrivit.

Horoscop Minerva săptămâna 20-26 ianuarie 2020 – Vărsător Profesional

Ceva în care ai investit multă speranță și multe resurse întâlnește, brusc, opoziția din toate unghiurile. Nu este nevoie să sări calul în acest moment. Reglează doar cursul demersului, dar nu renunța doar pentru că apele au devenit tulburi.

Vei avea o influență puternică asupra gândirii celorlalți. Este deosebit de important să fii optimist și susținător. Alți oameni, la rândul lor, pot face munca repetitivă mai plictisitoare sau mai interesantă. Parteneriatele de afaceri și amestecul social pentru îmbunătățirea relațiilor cu clienții pot fi foarte satisfăcătoare. Dacă ești mai demult pe picioarele tale, ia în considerare unde vrei să ajungi și pregătește-te de drum. Este un moment bun pentru a accentua prezentarea în orice domeniu. Acest lucru ar putea însemna întocmirea unor rapoarte sau doar a arăta mai bine.

Horoscop Minerva săptămâna 20-26 ianuarie 2020 – Vărsător Financiar

 Săptămâna aceasta aduce noroc și surprize, deopotrivă, în Casa a 2-a, casă de bani și valori. Universul îți aduce oportunitatea de a câștiga mai mulți bani, chiar și ideile tale pentru a face acest lucru, prin licăriri bruște de intuiție și de geniu. Poți fi surprins de modul în care oamenii pe care îi cunoști au fost incredibil de generoși, chiar și în cele mai mărunte moduri, ei bine, acești oameni sunt dispuși să te ajute din nou.

Vorbește-le despre unele griji pe care le ai în ultima vreme. Îngrijorările legate de starea de sănătate sau starea de bine a unui frate sau colegi ar putea însă să te streseze. S-ar putea să fie nevoie de timp și spațiu pentru a-ți reîncărca bateriile și a te dedica muncii. În schimb, cere opinii experților despre o investiție sau o potențială oportunitate.

Horoscop Minerva săptămâna 20-26 ianuarie 2020 – Vărsător Sănătate

 Deși îți dorești foarte mult să fii în formă, poți fi tentat să te lași pe tânjeală mai mult decât de obicei. Energia astrală te poate încuraja să te relaxezi și să uiți de disciplina obișnuită. Ai nevoie de o voință de fier ca să depășești această fază. Dacă te poți ridica deasupra acestor sentimente, îți vei crește puterea interioară. Dacă nu, nu îți fă griji prea mari, doar nu exagera.

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top