Connect with us
Horoscop Minerva 1-7 martie 2021 Pești

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva săptămâna 24 februarie-1 martie 2020 Pești

Te poți plânge de îndoieli și neliniști,săptămâna aceasta. Se pare că nu există niciun motiv real pentru asta. Totul pare să meargă bine pentru tine și nimeni din cei apropiați nu are probleme. Probabil că nu este nimic semnificativ. S-ar putea însă ca intuitiv să afli despre necazurile și anxietățile persoanelor pe care le ajutați. Intuitia ta este la cote maxime, așa că ai putea simti psihic aproape orice. 

Soarele este în semnul tău, aducând un plus de vitalitate și încredere. Următoarele patru săptămâni pot fi o oportunitate de a te concentra asupra acelor planuri, idei și relații care au rezonanță personală. Bucură-te de acele activități care îți fac plăcere, pentru că te pot reîncărca energetic și te pot face să te simți bine.

Există un sextil Jupiter – Neptun, care poate avea influența toată săptămâna. S-ar putea să colaborezi la un proiect inspirat, lucru care se dovedește a fi foarte satisfăcător.

Trigonul Marte – Uranus sugerează o întâlnire care poate abate atenția și te va încuraja să explorezi un interes sau o oportunitate cheie. A face acest lucru ar putea fi foarte bun pentru tine.

Luna în Taur, duminică, este cea mai bună zi pentru tine și perfectă pentru inițierea schimbărilor pe care le ai în mintea ta, de ceva timp.

În sfârșit, un patrat separant între Venu și Jupiter vă poate aduce pe toți împreună într-un mod prietenos, iar evenimentele ar putea să vină cu multe promisiuni.

Horoscop Minerva săptămâna 24 februarie-1 martie 2020 Pești Relațional

 Nu permite altora să tulbure apele și să te împiedice să planifici o petrecere minunată cu partenera/ul, actual sau viitor, mai târziu. Tranzitele actuale ar putea însemna că este posibil să ai câteva lucruri de discutat, dar cel mai bine ar fi să nu lași acest lucru, chiar dacă suspectezi că este posibil să fii destul de ferm în legătură cu o anumită problemă. Vorba bună aduce o soluție fericită.

Soarele este în semnul tău săptămâna aceasta, în Pești, așa că vei fi fericit stând în fundal. O afacere bună pentru tine este cineva care dispus să preia conducerea, dar nu prea are cine să stea în fața ta.

Te interesează să-ți trăiești viața mai vine cu pătratul separant Venus-Jupiter, ceea ce îți poate aduce reputația de tot pe ce pune mâna se transformă în aur. S-ar putea să nu fie o evaluare corectă, dar știi cum le place oamenilor să exagereze.

Luna în semnul Taur duminică, te face mai sensibil la ceea ce oamenii postează pe rețelele de socializare. Dacă nu poți ignora, încercați să faci haz de necaz.

Horoscop Minerva săptămâna 24 februarie-1 martie 2020 Pești Profesional

 Luarea deciziilor îți va fi dificilă. Prima reacție va fi să te frustrezi singur. Nu te da bătut doar pentru că nu poți decide. Este perfect bine să cântărești toate opțiunile în acest moment. Faptul că nu iei decizii, este în regulă, deoarece este important să crezi în tine. Este un moment foarte bun pentru a aplica pentru un nou loc de muncă sau pentru a cere ce vrei în meseria curentă. O parte din această perioadă ar putea fi una stresantă, deoarece acțiunile și deciziile instituționale mai mari ar putea însemna schimbări nedorite. Secretul este să fii curajos chiar dacă îți este frică. Aceste zile sunt bune pentru antrenament sau pentru studiu ca să îți îmbunătățești abilitățile. Este, de asemenea, un moment bun pentru a actualiza orice tehnologie pe care o folosești regulat, chiar dacă este Mercur retrograd.

Horoscop Minerva săptămâna 24 februarie-1 martie 2020 Pești Financiar

Este timpul să ai o prezență reală atât ca look cât și ca îmbrăcăminte, comportament și mod comunicare. Nu există loc pentru cheltuieli chiar dacă se micșorează, ci doar persoane autoritare, care știu foarte bine ce au de făcut. Caută idei de economisire a banilor sau modalități de a câștiga bani. O afacere la domiciliu nu este deloc o idee proastă.

Comunicarea clară este esențială acum. Lasă-i pe alții să îți audă punctul de vedere. Acum este momentul să iei niște decizii financiare mari. Abilitatea și intensitatea de a te conecta cu ceilalți te va ajuta în luarea unor decizii limpezi. O conversație plăcută la locul de muncă poate duce la un nou aranjament. Lucrul în rețea este în avantajul tău. Scrisul, vorbirea, forjarea relațiilor vin toate cu ușurință. 

Horoscop Minerva săptămâna 24 februarie-1 martie 2020 Pești Sănătate

Fii mai atent dacă faci mici reparații prin acasă. Este posibil să fii tentat să îți asumi un risc și, în consecință, te poți accidenta ușor. Dacă lucrezi la canalizare sau partea electrică, asigură-te că știi ce faci. Dacă nu, este mai bine să apelezi lameșteri. În afară de aceasta, sănătatea ta este destul de bună.

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top