Horoscop Minerva săptămâna 29 Iunie – 5 Iulie 2020 – BALANȚĂ

30.06.2020
Horoscop Minerva săptămâna 29 Iunie – 5 Iulie 2020 – BALANȚĂ

Horoscop Minerva săptămâna 29 Iunie – 5 Iulie 2020 Balanță. Ceața s-a ridicat și ești gata să decolezi. Starea de visarea pe care ai parcurs-o ​​în ultima vreme a fost drăguță, dar acum este timpul să te miști din nou. Folosește tot ce ai învățat din această experiență recentă și folosește-o în lumea practică. Încearcă să nu te lași prins în capcana unei conversații care nu îți aparține. Simte-te liber să începi ceva nou.

Cum ți s-au părut ultimele zile? Odată cu trecerea lui Neptun, aflat în Casa a 7-a, sector partenerial, în retrogradare, te poți întreba unde ai pierdut timpul. Poți merge fie cu fluxul, fie poți crea propriul curs. Și cum această planetă a visării a intrat în retrogradare, s-ar putea să fie momentul să începi să înoți contra curentului. Aceasta ar putea însemna să te forțezi să faci lucrurile chiar dacă nu simți asta. Dacă știi că îți vor aduce beneficii, atunci merită să dezvolți mai multă disciplină pentru a obține rezultatele pe care le dorești.

Stăpânul tău planetar, Venus, te împinge într-o zonă mai aventuroasă, la mijlocul săptămânii, iar asta te-ar putea face să-ți recâștigi încrederea în sine și scopul. Acum este momentul să îmbrățișezi acele oportunități care îți vor permite să înflorești.

În cele din urmă, relațiile ar putea deveni mult mai animate și picante pe măsură ce Marte este în Berbec, așa că fii pregătit pentru ceea ce va urma.

Horoscop Minerva săptămâna 29 Iunie – 5 Iulie 2020 Balanță Relațional

Deși de multe ori preferi să mănânci atunci când te simți trist, poate este mai bine să te pregătești pentru seri de distracție și divertisment. Energia astrală actuală indică faptul că, dacă este posibil să cauți iubire, poți întâlni pe cineva cu potrivit într-un cadru social, neașteptat așa că nu încerca nici să te ascunzi, nici să bravezi. Fii doar tu dacă este posibil. Nu se va întâmpla nimic dacă rămâi acasă și te uiți la televizor.

Dacă ai trăit o iluzie romantică, ar putea să fie greu să o menți acum când Neptun este retrograd în Pești. Este realitatea chiar atât de proastă? Mă îndoiesc, e mai de grabă pesimismul și nesiguranța ta.

Venus a revenit și ea în mers direct, așa că ar trebui să fii capabil să vorbești despre orice în orice situație penibilă te-ai afla. Flirt-ul este un atracție destul de distractiv!

A obține ceea ce dorești nu este o provocare acum că Marte este în Berbecul sigur de sine din weekend-ul trecut. Câștigi aproape orice competiție la care iei parte.

Horoscop Minerva săptămâna 29 Iunie – 5 Iulie 2020 Balanță Profesional

Oportunitățile mici au potențialul de a se transforma în oportunități mari, atâta timp cât ești dispus să te angajezi să le faci astfel. Găsește o idee mică și fă-o să crească mare. Procedând astfel, vei investi o sumă mică de bani care însă vor spori neașteptat.

Situația cariererei tale ajunge într-un punct culminant. Pentru următoarele trei săptămâni, te vei afla într-o intersecție importantă. Evaluează progresul ultimelor șase luni și află o modalitate de a îmbunătăți situația pentru următoarele șase luni.

Perioada poate aduce complicații din cauza bănuielilor sau a unui flirt la locul de muncă. Mai bine elaborează în scris, parametrii proiectului tău și ține-te de el. De această dată se pune accentul pe finanțele comune, reciclare și reutilizare. Sunt domenii în care atenția sporită te va ajuta personal și ca parte a unei organizații mai mari. Este posibil să ai unele dezacorduri nefericite cu șeful sau cu gestionarea deciziilor. 

Horoscop Minerva săptămâna 29 Iunie – 5 Iulie 2020 Balanță Financiar

Mulțumită Universului, toate pariurile sunt oprite, în sensul că muca are prioritate, dar o muncă fără jaloane jurisdicționale sau profesionale, doar financiare. Dacă te-ai implicat recent într- un nou proiect, așteaptă-te la unele întârzieri. Este un moment bun, în schimb, să scoți în evidență, acel plan financiar pe care ai gândit să îl finalizezi, să recitești orice lucru confuz înainte și să clarifici termenii pe care nu îi înțelegi. Vei putea să îl pui în practică mai târziu.

Horoscop Minerva săptămâna 29 Iunie – 5 Iulie 2020 Balanță Sănătate

Este posibil să fii mai conștienți de limitările cauzate de problemele de sănătate decât de numeroasele posibilități de vindecare. Încearcă să îți orientezi atenția către tratamentele disponibile, deoarece acest lucru te poate încuraja să te gândești la recuperare. Poate vrei să încerci metodele alternative sau leacuri băbești pentru a descoperi ce este acolo. Dacă începi să mergi la o sală de fitness, ai putea să îți dorești să găsești și un amic de antrenament. Sprijinul acestuia va fi de neprețuit.