Connect with us
Horoscop Minerva săptămâna 6 - 12 Iulie 2020 - BERBEC

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva săptămâna 29 Iunie – 5 Iulie 2020 – BERBEC

Horoscop Minerva săptămâna 29 Iunie – 5 Iulie 2020 Berbec. O săptămână bună pentru a adăuga o scânteie în viața ta. Dacă lucrurile au părut plictisitoare și că au stagnat în ultimul timp, este posibil să fii nevoit să infuzezi situația cu un pic de entuziasm. Adaugă fler și dinamism. Ia frâiele în propriile mâini și urmărește-ți activ obiectivele. Ai un puternic sentiment interior încotro trebuie să mergi. Ai încredere în instinctele tale și mergi în direcția care o simți, nu ezita. 

Soarele este în Casa a 4-a, a familiei, așa că accentul poate fi pus pe interiorul casei tale tău, precum și pe reflecția asupra a ceea ce îți spune feelingul.

Neptunul esate retrograd, în Casa a 12-a, sectorul spiritual, totuși, astfel încât săptămânile și lunile următoare te pot face conștient de lucrurile de care te-ai putea lipsi. Dacă te întrebi dacă poți avea încredere într-o anumită persoană, vei afla în curând și sigur vei putea lua măsuri pentru a face față situației.

Venus este în mers direct în Casa a 3-a, sectorul comunicării. Dacă a existat ceva de reglat între tine și o altă persoană, situația poate începe, treptat, să se rezolve. În următoarele săptămâni, puteți reveni la negocierea, închiderea tranzacțiilor și relațiile cu oamenii cheie.

Horoscop Minerva săptămâna 29 Iunie – 5 Iulie 2020 Berbec Relațional

Dacă ai reușit să te întâlnești face to face în această seară, este posibil să afli că este o persoană complet diferită de cumți-ai imaginat. Energia astrelor sugerează faptul că este probabil să ajungă să fie mult mai conservatoare și mai îndoctrinată decât tine, chiar este mai tânără ca vârstă. Dar nu o respinge imediat, deoarece acestea se vor lumina cu siguranță pe măsură ce relația va evolua.

Cu Neptun, planeta viselor și a iluziilor, retrograd în domiciliu, semnul pe care îl conduce, va fi dificil să eviți realitatea. Există lucruri pe care nu le vei putea evita în următoarele câteva luni.

Venus în mers direct, în Gemeni, stabilește într-un fel parcursul sentimental pe care îl vei urma. Acum, când butonul „pauză” a fost neutralizat, nu ezita să apeși pe „înainte”.

Stăpânul tău Marte este deja în semnul tău din weekend, oferindu-ți încrederea pentru a face în sfârșit mișcarea dorită. Ești atât de sigur de tine, încât nici nu ai nevoie de un plan de rezervă.

Horoscop Minerva săptămâna 29 Iunie – 5 Iulie 2020 Berbec Profesional

Este posibil să fii mustrat astăzi pentru că nu ai acordat atenție unor detalii specifice care aveau nevoie de control. Asumă-ți aceste greșeli pe măsură ce apar, în loc să pretinzi că nu ai nimic de-a face cu ele. Data viitoare, verifică mai atent ce faci.

 S-ar putea să te simți ca și cum cineva te-ar fi abandonat în ceea ce privește cariera, săptămâna aceasta. Poate că tocmai ai plecat dintr-o poziție pe care nu ai crezut-o sigură și acum se dovedește a fi exact invers.

Confruntă orice sursă de stres la locul de muncă înainte de a declanșa o adevărată frondă personală sau de grup. Este deosebit de important să echilibrezi munca și pauza. Surmenajul nu este de durată. Nu trebuie să-ți fie frică să iei o vacanță te teama că îți vei pierde locul de muncă. Fă tot ce poți pentru a recunoaște oamenii care te ajută să îți atingi obiectivele specifice. Dacă ești în conducere, poți construi moralul echipei prin organizarea unor cursuri de specializare la locul de muncă.

Horoscop Minerva săptămâna 29 Iunie – 5 Iulie 2020 Berbec Financiar

Te îndrepți către o perioadă destul de încărcată, mai ales în ceea ce privește împărtășirea unor lucruri noi. Dacă ai dorit să predai la o clasă sau să o faci online, este o săptămână bună pentru a începe. Universul sugerează faptul că poți atrage oameni de peste tot și poți face și bani serioși de pe urma acesteia. Relațiile înfloresc și ele.

Horoscop Minerva săptămâna 29 Iunie – 5 Iulie 2020 Berbec Sănătate

Ori de câte ori te confrunți cu un blocaj energetic sau întâlnești ceea ce pare a fi un obstacol exterior, la propriu, inspiră adânc de zece ori și repetă în minte de cel puțin zece ori: „Îmi place ce văd”. Când te gândești la asta apoi, poți descoperi că ceea ce considerai blocaj este adesea plin de potențial și de noi descoperiri. Dacă poți învăța să te bucuri de aceste momente, veți avea prețioasa abilitate de a-ți spori bunăstarea interioară.

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top