Connect with us
Horoscop Minerva săptămâna 6 - 12 Iulie 2020 - CAPRICORN

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva săptămâna 29 Iunie – 5 Iulie 2020 – CAPRICORN

Horoscop Minerva săptămâna 29 Iunie – 5 Iulie 2020 Capricorn. Încercarea de a munci prea mult în decursul unei săptămâni s-ar putea dovedi benefică săptămâna aceasta. Nici energia ta nu este ceea ce era de obicei și probabil că acționezi cu energie nervoasă. Ia în considerare situația și pune-ți sarcinile în ordine, de urgență. Lumea nu se va încheia dacă nu le vei face pe toate azi. Seara, închiriează o grămadă de DVD-uri sau uită-te la televizor, comandă o pizza și relaxează.

 Neptun este retrograd în Casa a 3-a, sectorul comunicării săptămâna aceasta, permițându-ți să vezi anumite situații dintr-o perspectivă mai realistă. În același timp, imaginația ta ar putea fi și ea foarte activă. Dă-ți șansa să o fructifici, scrie, ține un jurnal sau fă ceea ce îți place. 

Venus este în Casa a 6-a a stilului de viață, astfel încât s-ar putea să ai mai puține probleme în a te simți bine cu colegii la locul de muncă. Dacă săptămânile din urmă te-au făcut să te simți puțin deconectat, acest lucru poate începe curând să se ușureze.

Marte este în Berbec în Casa a 4-a a familiei, așa că lucrurile s-ar putea să se schimbe într-un fel neașteptat și mai mare. Pentru început, fă ordine în casă și traiză acele grămezi de hârtii de pe birou.

Horoscop Minerva săptămâna 29 Iunie – 5 Iulie 2020 Capricorn Relațional

E ceva să știi cât de mult simte cineva, ceva, pentru tine, întrucât va găsi curajul să o afirme și deschis. Acest lucru va fi cel mai liniștitor, deoarece probabil că i-a fost greu și ei/lui să descopere ce se întâmpla în sufletul lor și de multe ori nu au fost deloc siguri dacă relația este cu adevărat ce trebuie să fie sau este o glumă. 

Neptun, planeta subconștientului și a viselor, este retrogradă în domiciliu, în Pești și este extrem de greu să eviți să îți pui întrebări de genul „de ce eu?”. Răspunsurile pe care le cauți nu vor fi ușoare.

Venus este și ea în Gemeni, ușurând starea de spirit și te predispune din nou flirt. Această energie ocazională spune că este în regulă doar să te distrezi și să nu îți faci griji pentru viitor.

Dorința fizice va fi în centrul atenției atunci acum că Marte a intrat în Berbec, dar ai grijă, trebui să iei în considerare și sentimentele celorlalți. Vrei să mergi repede, dar dacă este adevărat ceea ce simți trebuie să respecți dorința acesteia de a lua lucrurile încet.

Horoscop Minerva săptămâna 29 Iunie – 5 Iulie 2020 Capricorn Profesional

Ideile tale sunt bune, dar trebuie rafinate. Cere sfatul dacă este nevoie. Lucrează cu un partener. Nu este nevoie să reinventezi roata, mai ales când ai la îndemână resurse pentru a-ți atinge obiectivele cu ușurință.

 Tactica curajosă și oarecum nechibzuită pe care ai avut-o în ultima perioadă, începe să te tragă înapoi. Curând vei vedea rezultatele abordării tale imature. Compensează fîcându-ți ceva timp pentru a analiza realitățile dure și situația în sine.

Este posibil să te simți gata să abandonezi o situație inconfortabilă. Ai încredere în intuiția ta și nu ezita să iei decizii în interesul tău și al familiei tale. Dacă nu îți place ce faci, asigură-te că ai locul asigurat unde te duci. Timpurile dure necesită prudență mai mare. Sunt zile grozave pentru cercetare și organizare mai bună, în special pe subiecte financiare. Prietenii de la muncă pot fi un sprijin acum.

Horoscop Minerva săptămâna 29 Iunie – 5 Iulie 2020 Capricorn Financiar

Activitate intensă în casa a 2-a, a banilor și valorilor proprii, care îți oferă multe șanse să-ți îmbunătățești situația financiară. Universul va extinde ceea ce ai și vei câștiga în timp ce va aduce duce la o creșere bruscă. Ceva poate părea nebununesc la început, dar odată ce l-ai investigat ceva mai mult, s-ar putea să aducă bani în timp. Este modul în care interacționezi cu alții care îți vor determina succesul.

Horoscop Minerva săptămâna 29 Iunie – 5 Iulie 2020 Capricorn Sănătate

Puterea de comunicare continuă să fie puternică. Focusarea pe aspectul fizic ar trebui să fie mizilic pentru tine! Și încă ceva, oriunde îți pui piciorul indică direcția în care te vei orienta. Aspectele în joc îți cer să fii hotărât și să urmezi ceea ce îți propui. Este o săptămână grozavă să alegi un program de exerciții despre care ai vorbit și, de asemenea, să te gândești cu adevărat la expresia „Ești ceea ce mănânci”.

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top