Connect with us
Horoscop Minerva săptămâna 6 - 12 Iulie 2020 - GEMENI

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva săptămâna 29 Iunie – 5 Iulie 2020 – GEMENI

Horoscop Minerva săptămâna 29 Iunie – 5 Iulie 2020 Gemeni. Extreme este numele jocului acum, în special pentru tine. Săptămâna aceasta pune accentul pe acțiune. Tu ești cel la care trebuie să apeleze pentru a-și termina treaba. Nu aștepta nicio secundă ci ajută-i așa cum știi. Emoțiile curg și ești un izvor nesecat de forță și resurse interne. 

Neptune tranzitează Casa a 10-a sectorul obiectivelor personale și a cariererei și ceva vreme de acum încolo, te vei confrunta cu efectele sale amețitoare. Neptun și-a început retrogradarea săptămâna trecută și, în acest moment ar putea prelua controlul asupra realității. Săptămânile și lunile următoare te pot ajuta să înțelegi care dintre obiectivele tale este cel mai probabil să împlinească. Vei fi gata să iei o decizie mai clară mai târziu.

Venus a revenit în mers direct și acum poți vedea evoluția anumitor relații. Dacă săptămânile trecute ai descoperit unele adevăruri, în săptămânile următoare vei fi încurajat să acționezi asupra lor.

Marte s-a mutat în sectorul tău social, așa că este timpul să te conectezi cu tine. Există niște oameni pe care trebuie să îi întâlnești! Cu cât te întâlnești cu mai multe persoane care sunt pe aceeași lungime de undă cu tine, cu atât mai bine pentru voi.

Horoscop Minerva săptămâna 29 Iunie – 5 Iulie 2020 Gemeni Relațional

Vezi să nu cazi în vreo capcană sentimentală zilele care urmează, la câtă energie ai. Ai putea avea tentația de a te afunda într-unul din cele mai întunecate unghere ale minții tale, în cazul că ratezi ocazia de a întâlni pe cineva destul de special. Dacă ești în stare să ieși și să participi la o acțiune socială, atunci asta ți-ar face mult bine.

S-ar putea să apară cineva din trecut cu Neptun retrograd în domiciliu, în Pești. Dacă ai negat și ai spus că nu mai contează, realitatea va fi ca un duș rece.

Viața sentimentală ia o pauză odată cu revenirea în mers direct a lui Venus, permițându-ți să te simți mult mai bine singur, un timp. Stilul tău romantic este unic, dar nu există niciun motiv să te arunci cu capul înainte.

Horoscop Minerva săptămâna 29 Iunie – 5 Iulie 2020 Gemeni Profesional

Vin informații neașteptate de la un colaborator. Acordă atenție acestei mici informații. Sfaturile pe care le primești la locul de muncă, te vor ajuta extraordinar de mult atunci când te hotărăști să mergi spre ceva nou sau să îți întinzi propriile aripi.

O oportunitate financiară, apare încă de luni, la prânz. Caută posibilitatea de a  avea și tu partea ta. Această șansă nu face parte din rutina ta tipică, dar are cu siguranță potențialul de a fi destul de profitabilă. 

O încetinire la locul de muncă, nu este un motiv pentru a lăsa teama să pună stăpânire pe tine. Ai încredere în instinctele tale dacă te confrunți cu o situație confuză. Primele tale intuiții sunt corecte. Criticile din partea celorlalți pot fi dificil de acceptat. Faptul că I se minimalizează niște talente, te poate face să te simți stresat sau sufocat. Fa tot posibilul sa fii vesel, indiferent de ce vine. Fii vesel și zâmbitor, pentru că va avea o influență puternică și pozitivă asupra colaboratorilor sau a clienților.

Horoscop Minerva săptămâna 29 Iunie – 5 Iulie 2020 Gemeni Financiar

Universul pune accent pe Casa a 5-a, acea parte a temei natale tău care stăpânește copiii, distracția și romantismul, dar și micile investiții, în timp ce îți aduce un plus de stimulare pentru ca relațiile tale cele mai apropiate să funcționeze. Pe scurt, este timpul să te îndepărtezi puțin nevoia de a strânge și să cheltui o parte din acești bani, câștigați cu greu, pentru oamenii pe care îi iubești cel mai mult. Nu uita nici de tine!

Horoscop Minerva săptămâna 29 Iunie – 5 Iulie 2020 Gemeni Sănătate

Rezistența este ceva ai nativ. Ești destul de rezistent la răceli, ești capabil să lucrezi în ciuda tuturor devierilor și reziști ușor ispitelor alimentare. Cu toate acestea, atunci când găsești rezistență în tine, ai tendința să te întorci și să te prefaci că nu există. Dacă descoperi că reziști la practicile de sănătate pe care le-ai identificat cu câteva zile în urmă, primul lucru de făcut este să nu încerci să analizezi ce se petrece. Cu mintea deschisă, revino la ce ți-ai propus și găsește alte opțiuni care ți se potrivesc mai bine. Rezistă descurajării!

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top