Horoscop Minerva săptămâna 29 Iunie – 5 Iulie 2020 – LEU

30.06.2020
Horoscop Minerva săptămâna 29 Iunie – 5 Iulie 2020 – LEU

Horoscop Minerva săptămâna 29 Iunie – 5 Iulie 2020 Leu. Anumite situații pot fi dificil de rezolvat astăzi, întrucât se amestecă cu partea emoțională. Ești neliniștit. Lucrurile încep fără a planificate și cu atenția necesară. Încearcă să nu îți faci griji prea mult. Propria îndoială este de natură să împiedice orice proiect. Ai încredere că lucrurile vor funcționa. Îndrăzneș-te doar. Joacă un rol activ în driblarea mingii în loc să o ții la picior.

Neptun este retrograd și tranzitează unul dintre sectoarele mai emoționante ale temei natale, așa că este posibil să ai încredere în alte persoane să facă ceea ce ar trebuie să faci tu, mai degrabă decât să te controlezi. Faza de regăsire a lui Neptun ar putea să îți dea o lecție în acest sens, astfel încât să nu mai lași problemele financiare importante pe mâna altora. De asemenea, îți va aduce mult mai multă liniște sufletească.

Venus este în Casa prietenilor, ceea ce te-ar putea determina să te simți mai bine doar cu anumite persoane. Dacă săptămânile trecute te-au ajutat să le înțelegeți mai bine și să faci curățenie printre relațiile tale, atunci orice lucru minor poate fi uitat.

Dacă îți dorești distracție și aventură, fii pregătit să te simți și mai agitat, pe măsură ce Marte în Berbec și în sectorul aventurii, începe să se miște. Ai putea să simți adrenalina pompând în timp ce ai în vedere să poți călători din nou și să te bucuri în sfârșit de sentimentul de libertate.

Horoscop Minerva săptămâna 29 Iunie – 5 Iulie 2020 Leu Relațional

Tu și persoana iubită cu siguranță veți beneficia de pe urma unor planuri de planuri pentru viitor, iar cu influxurile astrale prezent, cu cât sunt mai detaliate și implicate aceste planuri, cu atât mai bine. Veți obține o mulțime de lucruri nesperate din orice proiect pe care îl întreprindeți în doi și vă va aduce mai aproape și vă va oferi ceva real la care să visați. 

Energia revelatoare a lui Neptun retrograd, la începutul acestei săptămâni poate fi un gura de aer curat de care ai nevoie ca să treci peste dezamăgirea unui vis pe care alții l-au călcat în picioare. 

Venus este în mers normal, dar ciclul retrogradării nu s-a încheiat încă și deși prinde viteză, problemele de comunicare revin. Nu-ți este frică să flirtezi. Cuvintele sunt cea mai mare avere a ta. 

Există o legătură incontestabilă între tine și cineva în weekend, iar Marte aflat deja în domiciliu, în Berbec, te poate ajuta să faci față provocărilor. 

Horoscop Minerva săptămâna 29 Iunie – 5 Iulie 2020 Leu Profesional

O oportunitate poate părea mult prea departe ca să ajungi la ea, și totuși nu este chiar așa. Ești mult mai aproape decât crezi. Trebuie doar să faceți mici ajustări la calea pe care ești și poți primi prosperitatea cu brațele deschise.

Săptămâna aceasta începe un ciclu, care va dura aproximativ patru săptămâni. Oportunități incredibile în ceea ce privește cariera, vor veni de te miri unde. Deși vor fi și neplăceri în această perioadă, avantajul general este al tău.

Ideile creative sunt peste tot. A fi pasionat de ceva este bine, dar a lucra până la sacrificarea timpului are trebuie acordat familiei ar putea fi o greșeală. Asigură-te că știi să păstrezi echilibrul între muncă și familie. Perioada este bună pentru cercetări care susțin reciclarea, reutilizarea sau îmbunătățirea la locul de muncă. Dacă ești supraveghetor, poți să construiești moralul altora, făcându-i pe oamenii să înțeleagă cât valorezi pentru ei.

Horoscop Minerva săptămâna 29 Iunie – 5 Iulie 2020 Leu Financiar

Când oamenii își doresc afacere adevărată, vorbesc cu tine. De obicei, poți vedea prin ei, lucrurile bune. Acum ai posibilitatea să îți folosești discernământul. Datorită felului cum te comporți, oamenii vorbesc frumos despre tine, iar creativitatea ta nu poate fi mai mare de atât. Universul scoate și o mică iubire în calea ta. Întrebarea este cât îți e de bine cu ea și cât timp te ăpoțoți abține să nu cheltui. 

Horoscop Minerva săptămâna 29 Iunie – 5 Iulie 2020 Leu Sănătate

Ai capacitatea de a te concentra pe ceea ce ți-ai pus în gând, totuși, concentrarea pe bunăstarea personală este un lucru pe care îl eviți de multe ori. Pentru propriul beneficiu, dobândește o perspectivă clară asupra a ceea ce funcționează pentru tine și pe care o simți ca pe o provocare. Caută să înțelegi ce poți face pentru a te ajuta zilnic. Mesele la ore obișnuite, o mulțime de legume cu frunze verzi, exerciții fizice pregătite de tine.