Connect with us
Horoscop Minerva săptămâna 6 - 12 Iulie 2020 - PEȘTI

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva săptămâna 29 Iunie – 5 Iulie 2020 – PEȘTI

Horoscop Minerva săptămâna 29 Iunie – 5 Iulie 2020 – Pești. Cu prea multe proiecte de finalizat s-ar putea să te simți puțin presat. Cu toate acestea, este posibil ca determinarea ta înnăscută să te facă să încerci să le împaci pe toate, chiar dacă pare imposibil. Totuși, nu încerca să faci totul singur. Nu-ți fie frică să ceri ajutor. Acest lucru ar putea să se împlinească anumite scopuri fără aa atrage oprobiul cuiva asupra ta.

Deoarece Neptun este retrograd, este momentul perfect pentru a-ți întări intuiția, care te poate ajuta să obții succesul pe care îl meriți, precum să te și avertizeze despre orice ar putea merge prost.

Este, de asemenea, o oportunitate bună de a lucra la aprofundarea conexiunilor tale spirituale care pot avea o influență pozitivă asupra circumstanțelor exterioare, precum și asupra celor interioare, deoarece promovează un sentiment de liniște interioară.

Dacă ai avut dificultăți în familie, acest lucru va începe să se schimbe pe măsură ce Venus cu forțe proapete și-a relut mersul direct. Dacă ai făcut planuri în ultimele săptămâni, este momentul să le pui în practică. Va aduce un sentiment de căldură și armonie în familie.

Încercați să investești, în schimb, înțelepciune în tot ce va urma pentru că vei avea numai de câșigat. 

Horoscop Minerva săptămâna 29 Iunie – 5 Iulie 2020 Pești Relațional

Este o săptămână pentru cei care sunt cu adevărat romantici. Te poți simți îndreptățit să faci cât mai multe gesturi minunate pentru omul care este cel mai aproape de sufletul tău. Poate dorești că vedeți un film sentimental împreună, ținându-vă de mâini și mâncând flocircele ca pe vremea liceului. Orice ai face, fă-o să se simtă iubită și pregătește-te pentru o seară nebună.

Stăpânul tău planetar, Neptun este retrograd în semnul tău sensibil, scoțând la lumină unele din cele mai profunde. Nu puteți scăpa de amintiri.

Venus este în Gemeni, așa că ar trebui să te pierzi în unele distracții jucăușe un pic. Aflarea veștii că cineva te place cu adevărat este momentul culminant al acestui tranzit.

Nu te poți opri să nu te gândești la cineva acum când Marte este în Berbec deci, prima mișcare este să te apropii.

Horoscop Minerva săptămâna 29 Iunie – 5 Iulie 2020 Pești Profesional

A lua decizii de unul singur săptămâna aceasta va fi aproape imposibil. În loc să frămânți lucrurile în minte ore întregi, consultă-te cu cineva. Salvează și ideile altora este cea mai bună strategie pentru succes. Comunicarea va merge bine cu cei din jur și totuși ea se poate întrerupe la persoana peste care trebuie să treci. Aveți grijă să nu îți pierzi răbdare, omul pare destul de ciudat. În schimb, acordă mai multă atenție unei alte perspective de a transmite ce ai de spus.

 Trebuie să echilibrezi dorința de perfecțiune nu de alta dar ar trebui să recunoști eforturile celor care muncesc lângă tine sau pentru tine. Această perioadă poate aduce în preajma ta și persoane care sunt mai sensibile, deci fii te rog cât mai diplomat. Nu uita că a da credit oamenilor pentru ceea ce a realizat grupul vostru, va îmbunătăți productivitatea și moralul. Poți face orice pentru a-ți îmbunătăți abilitățile deoarece te vor susține perspectivele pe termen lung. Weekend-ul este bun pentru a face o pauză ca să mai uiți de treburile de la birou.

Horoscop Minerva săptămâna 29 Iunie – 5 Iulie 2020 Pești Financiar

Puterea ta de a face bani este mare. Vorbim despre banii tăi, nu despre ai altora, despre datorii, moșteniri, proprietăți comune și altele asemenea care au nevoie de cea mai mare atenție. Ai o mulțime de idei creative când vine vorba de a strânge bani, dar ai nevoie de cooperarea celui de lângă tine pentru ca lucrurile să funcționeze. Caută pe cineva pe care îl cunoști bine si cu care te poți ajuta.

Horoscop Minerva săptămâna 29 Iunie – 5 Iulie 2020 Pești Sănătate

Aspectul planetar de săptămâna aceasta este unul dinamic pentru multe semne. Poți să dai cea mai bună lovitură, poți să reușești sau să nu reușești, dar așa te simți solidar/ă cu tine în procesul care la care te supune viața de zi cu zi. Acceptă-te necondiționat; continuați cu practica obișnuită a unei diete sănătoase, indiferent de situație și cu mișcarea. 

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top