Connect with us
Horoscop lunar Minerva decembrie 2020 - Rac

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva săptămâna 29 Iunie – 5 Iulie 2020 – RAC

Horoscop Minerva săptămâna 29 Iunie – 5 Iulie 2020 Rac. Toate continuă să meargă bine personal și profesional. Te simți puternic și viguros, dar s-ar putea să descoperi că ești cam vag săptămâna aceasta. Este posibil ca mintea ta să nu aibă acuitatea obișnuită și poți fi ușor distras. Nu este o săptămână bună pentru a începe proiecte noi. 

Neptunul a intrat și el în retrogradare, în Casa a 9,  sectorul orizonturilor îndepărtate și de noi oportunități, ceea ce poate aduce niște dezvăluiri care îți deschid ochii. S-ar putea să fii dezamăgit de anumite credințe și să te îndrepți nu spre o cale bine bătătorită, ci spre una pe  care nu ai explorat-o niciodată. Ai încredere în instinctele tale despre ceea ce este mai bun pentru tine și nu vei greși.

Venus este în Casa a 12-a, în sector spiritual, așa că este posibil să fii într-o poziție mai bună pentru a face bilanțul unei relații. Dacă ți-ai petrecut timp procesând printre bagajele emoționale și emoții incomode, vei începe să te simți mai ușor, mai calm, dar vei avea o perspectivă diferită asupra acestei obligații. Dacă ți s-a părut greu să ierți o anumită persoană, ar putea fi mult mai ușor acum.

Marte este în Casa a 10-a, sectorul obiectivelor și ambițiilor profesionale, ceea ce te-ar putea aduce în dispoziția de a duce mai departe cele mai bune planuri. Vei avea motivația și determinarea de a munci pentru a ajunge acolo unde vrei.

Horoscop Minerva săptămâna 29 Iunie – 5 Iulie 2020 Rac Relațional

Influxurile astrale de săptămâna aceasta, te pot ajuta să formulezi un plan viabil pentru viitor, mai degrabă decât să fii fascinat de ceea ce va urma. Dacă ai dreptate la începutul unei relații foarte promițătoare, atunci va trebui să te gândești cu atenție la locul ce anume dorești. Aceasta poate înseamnă și o discuție aprofundată cu cel pe care îl iubești.

Neptun retrograd în Pești expune realitatea unei situații romantice, la începutul săptămânii, dar s-ar putea să fii prea uluit pentru a reacționa. 

Venus a ieșit din retrogradare dar ciclul retrogradării încă nu s-a încheiat. Viața sentimentală poate reveni la „normal”, indiferent ce va fi. Cel puțin poți comunica mai bine ce simți.

Marte, puternic și agresiv, în domiciliu, în Berbec va aprinde un foc care nu a mai fost aprins de mult. Dacă te simți bine, joacă-te cu asta!

Horoscop Minerva săptămâna 29 Iunie – 5 Iulie 2020 Rac Profesional

Asumă-ți responsabilitatea disciplinei. Poate că tendința este să scapi de sub control atunci când un coleg lucrează într-un fel de care nu este complet responsabil. Furia și agresivitatea pot tensiona relațiile la locul de muncă, dar acesta nu este un motiv pentru a-ți pierde răbdarea. Rămâi concentrat.

Indecizia este mai mare dușman al tău. Cel mai probabil vei oscila între a face și a nu face. Prin toate acestea, poți totuși valorifica idei anticipate înainte atâta timp cât ești dispus să îți asumi un risc și să nu te blochezi în dezbateri despre cum vei continua.

Munca dedicată și nevoia de a fi util și disponibil vin în mod natural. Munca echilibrată cu restul vieții sau restul activităților s-ar putea transforma într-o dependență care face ca nevoile primare să fie o cauză de anxietate. Fă o pauză de la muncă și ocupă-te de lucruri care te bucură, în afara locului de muncă. Este o săptămână bună pentru cercetare în orice domeniu de interes. Pot apărea și mici neînțelegeri. Încearcă să recunoști și meritele celorlalți. 

Horoscop Minerva săptămâna 29 Iunie – 5 Iulie 2020 Rac Financiar

Având un aspect care te susține, energiile masculine și feminine se armonizează. Este o veste minunată pentru imaginea ta despre bani, deoarece Universul aduce creativitate la nivelul casei propriilor finanțe și emoțiilor interioare, în timp ce îți susține munca, oferindu-ți acel impuls suplimentar de care ai nevoie pentru a face totul. În ziua de salariu, răsfață-te cu ceva special. O meriți.

Horoscop Minerva săptămâna 29 Iunie – 5 Iulie 2020 Rac Sănătate

Pentru cineva căruia îi place să se considere un om echilibrat, poate fi greu să treacă neobserva, pentru că adesea apare panica, sentimentul de pericol iminent și un sentiment de responsabilitate pentru a face totul în regulă. Acceptă faptul că te îndoiești și dezvoltă-ți un mod sistematic de a trata acest sentiment. Exercițiile de respirație profundă, care sunt predate în majoritatea disciplinelor spirituale, împreună cu consumul câtorva pahare de apă, sunt cele mai bune metode de a calma corpul și mintea.

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top