Connect with us
Horoscop Minerva săptămâna 6 - 12 Iulie 2020 - SĂGETĂTOR

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva săptămâna 29 Iunie – 5 Iulie 2020 – SĂGETĂTOR

Horoscop Minerva săptămâna 29 Iunie – 5 Iulie 2020 Săgetător. Chiar dacă toate continuă să meargă bine pentru tine, starea ta de spirit poate să oscileze foarte puternic săptămâna aceasta. În ciuda tuturor lucrurilor grozave din viața ta, ai putea să te simți puțin stresat în tot acest timp. Probabil este doar rezultatul bioritmurilor scăzute. Încearcă să te concentrezi pe muncă. 

Neptunul retrograd este în Casa a 4-a, casa familiei de ceva vreme și s-ar putea să te fi făcut mai confuz în relațiile de familie, ca niciodată. Începând cu această săptămână, este posibil să vezi lucrurile mai clar pe măsură ce Neptun a intrat în retrogradare.

S-ar putea să merite și timp să meditezi și să te conectezi la o putere interioară mai mare. Faptul că îi simți prezența în tine, te poate ajuta să gestionezi problemele de familie într-un mod care încurajează înțelegerea.

Cu toate acestea, o parte dintre tine poate dori altceva decât să iasă și să experimenteze gustul aventurii. Dacă ai stat prea mult și ai lucrat de acasă, trecerea lui Marte în Berbec, în Casa a 5-a a iubirii, a divertismentului și a creativității, te-ar putea face dornic să ieși din cercul ăsta inerțial. Dacă poți face jogging sau plimbări lungi în zona în care locuiești, ar putea fi una dintre modalitățile cele mai bune de a-ți canaliza excesul de energie. Dacă nu, un antrenament serios ți-ar face și mult bine și ai simții mai multă pace interioară.

Horoscop Minerva săptămâna 29 Iunie – 5 Iulie 2020 Săgetător Relațional

Te gândești foarte mult la o anumită relație, în special cu o energiile planetare de săptămâna aceasta. Trucul este să încerci să te conectezi cu mintea și cu inima, și nu să te concentrezi pe excluderea celuilalt. Atunci ceea ce simți profund, în inimă, va fi mai ușor de tradus în cuvinte. Dacă îți poți exprima emoțiile mai profunde, poți rezolva multe lucruri.

Vei fi profund prins în jocul sentimentelor cu Neptun retrograd. Când această planetă decide că este timpul să ne gândim la alte lucruri, nu există nicio realitate care să te scape. Frecvent vei confunda visele cu realitatea.

Venus în versatilii Gemeni îți oferă mai multe opțiuni sentimentale decât ai avut în ultimele două săptămâni. Explorează-ți opțiunile!

Ești într-o dispoziție extrem de competitivă acum când Marte este în domiciliu, în Berbec. Dragostea nu este un joc, dar dacă ai câștiga lumea s-ar vedea altfel!

Horoscop Minerva săptămâna 29 Iunie – 5 Iulie 2020 Săgetător Profesional

În următoarele patru săptămâni, ai posibilitatea de a face pași uriași în ceea ce privește cariera. Folosește-te de acest timp pentru a face o mișcare majoră pe care ai tot amânat-o. Tot ce trebuie să faci este să îți accepți rolul și să fii în centrul atenției.

Ești veriga lipsă a unui puzzle important săptămâna aceasta. Cineva te va apela pentru opinia de expert cu privire la o anumită problemă. Spuneți-o direct fără a bate câmpii cu eleganță. Ai dreptul să pui punct. Nu are sens să încerci să ascunzi adevărul.

Persoanele care nu comunică pot fi frustrante. Cele mai grave probleme vin de la oamenii care te vorbesc pe la spate. Ai încredere în intuiția ta. Vorbește despre subiecte incomode, chiar dacă există riscul de a-i irita neintenționat pe ceilalți. Verificarea, prea des, la colegii de muncă poate fi stresantă și îi poate face să simtă că munca lor este minimalizată. Ai încredere în oameni pentru ca să-ți face treaba. 

Horoscop Minerva săptămâna 29 Iunie – 5 Iulie 2020 Săgetător Financiar

Te confrunți cu o perioadă provocatoare în ce privește comunicarea, mai ales pe tărâmul muncii și al banilor. Este posibil să folosești scrisul, vorbitul și alte mijloace pentru a-ți transmite mesajul și a-ți extinde ideile. Creativitatea curge ca un torent și repede, dar va fi mai greu decât de obicei, să fii auzit. Dezvoltă-ți ideile de a face bani dar prezentați-le mai târziu.

Horoscop Minerva săptămâna 29 Iunie – 5 Iulie 2020 Săgetător Sănătate

Chiar dacă ești o persoană sensibilă și emotivă, ești la fel de capabil de furie și agresivitate. Cu toate acestea, în cea mai mare parte a timpului ai tendința de a internaliza furia și agresivitatea și acest lucru provoacă ravagii asupra sistemului imunitar, precum și a altor sisteme biologice vitale. Dacă te-ai confruntat recent cu așa ceva, ia în considerare ideea de a urma un sport de contact, care implică lovituri, strigăte și antrenamente dure. Această tehnică te va ajuta să exteriorizezi furia și să atenuezi astfel, presiunea și încordarea.

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top