Connect with us
Horoscop Minerva săptămâna 6 - 12 Iulie 2020 - SCORPION

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva săptămâna 29 Iunie – 5 Iulie 2020 – SCORPION

Horoscop Minerva săptămâna 29 Iunie – 5 Iulie 2020 Scorpion. Succesele în afaceri și financiare te fac să te simți fericit și mulțumit. Aștepți cu nerăbdare să mergi mai departe. Dezavantajul acestei perioade este că persoanele care nu sunt deosebit de demne de încredere ar putea decide să-și suflece mânecile pentru realizarea propriilor scopuri. Ai putea chiar să ceri un împrumut. Fii atent la cei pe care îi alegi să îi asiști. S-ar putea să nu fie sinceri cu tine. Nu lua decizii până nu asculți și partea cealaltă.

Este posibil să îți fie greu să spui nu, altora, în timp ce Neptun devine retrograd în Casa a 7-a, a relațiilor, iar acest lucru s-ar putea schimba începând de luni. Vei începe să simți când cineva nu îți este benefic și te vei distanța imediat. Dacă simți că te scurg de energie, este un semnal de care ar trebui să iei notă. Setează limite ferme și spune nu când trebuie.

În plus, Marte, celălalt stăpân al tău, și care se deplasează prin Casa a 6-a, în sectorul stilului de viață, s-ar putea să fii gata să te apuci de dietă și să exerciți o oarecare rutină. Și dacă există ceva legat de modul de viață actual și pe care îl consideri iritant, vei fi gata să faci schimbări, distrugând orice obstacole care îți ies în cale. 

Horoscop Minerva săptămâna 29 Iunie – 5 Iulie 2020 Scorpion Relațional

Influxurile astrale actuale fac conversația mai serioasă decât de obicei și poate însemna că tu și partenera/ul vă aflați într-o discuție despre anumite probleme foarte clare. Ai putea avea șansa să rezolvi complet o anumită problemă, în bine, dar va trebui, de asemenea, să depășești anumite temeri înnăscute pentru a face acest lucru. Faptul că faci primul pas îți va îmbunătăți relația.

Ce se întâmplă oare acum că Neptun, planeta iluziei, este retrograd. În primul rând, pregătește-te ca visele romantice să fie spulberate. Următoarele luni vor fi dezamăgitoare, îți vor deschide ochilor.

Din fericire, Venus a revenit în mers direct și își continuă drumul prin Gemeni, aducându-ți câteva distracții relaxante. Îi place muzica și textul dar îți place să și dansezi și ritmul.

Marte este pentru câteva luni în Berbec, semn de foc pe care îl conduce și a spune că încrederea va spori este doar o subestimare, ceea ce este o veste proastă pentru oricine încearcă să reziste farmecelor tale în ultimul timp!

Horoscop Minerva săptămâna 29 Iunie – 5 Iulie 2020 Scorpion Profesional

Organizează-ți spațiul de lucru cum vrei tu. Vei fi mult mai eficient dacă lucrezi într-un spațiu îngrijit, ordonat, amenajat și neaglomerat. Nu-ți fie teamă să îți investești timpul pentru a stabili un mediu de lucru mai bun pentru tine.

Modul de a vorbi și de a gândi rapid îți sunt la îndemână. Vor fi multe oportunități în care va trebui să te gândești cum este mai bine, să fii pe picioarele tale sau angajt. Ai încredere în intuiție pentru a lua aceste decizii spontane, în loc să petreci ore întregi deliberat.

Perioada poate fi plăcută, dar este posibil să faci greșeli și stupide. Roagă pe cineva de încredere să verifice orice lucrare în detaliu. Petrece mai mult timp folosind orice tehnologie nouă care te ajută să te simți mai ușor și mai eficient. Începe o perioadă deosebit de bună pentru cercetare și planificare bugetară. Pot exista conflicte despre cine deține controlul acum. S-ar putea să refuzi să cooperezi cu cineva, care simți, că nu este în măsură să te îndrume.

Horoscop Minerva săptămâna 29 Iunie – 5 Iulie 2020 Scorpion Financiar

Îți este puțin mai greu să comunici. De asemenea, este posibil ca oamenii să te vadă altfel decât ești în realitate sau să citească altceva printre rânduri, să gă sească alte sensuri dincolo de cuvinte. Indiferent de caz, nu te simți ca și cum ar trebui să te aperi. Viața și emoțiile de acasă se pot extinde și pot aduce instabile pentru o perioadă scurtă de timp, în problemele de serviciu, mai ales dacă lucrezi în domeniul financiar. În loc să lași tensiunea să crească, cultivă răbdarea. Știi că se va îmbunătăți în curând.

Horoscop Minerva săptămâna 29 Iunie – 5 Iulie 2020 Scorpion Sănătate

Planetele îți transmit cu ușurință mesaje de care vei beneficia conștient și inconștient. Tranzitele actuale favorizează prieteniile și socializarea, în general, dacă este posibil. Ești încurajat să îmbrățișezi ușor ceea ce dorești și ai nevoie în viață – un pas critic spre sănătate și fericire. Latura rațională a naturii tale interioare va fi, de asemenea, temperată în acest moment. Poate vrei să eviți acele discuții la o ceașcă de cafea cu prietenii, preferând să faceți împreună o plimbare.

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top