Connect with us
Horoscop Minerva săptămâna 6 - 12 Iulie 2020 - TAUR

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva săptămâna 29 Iunie – 5 Iulie 2020 – TAUR

Horoscop Minerva săptămâna 29 Iunie – 5 Iulie 2020 Taur. Încerci să aduci lucrurile la realitate. Este o săptămână bună pentru consolidare și organizare. Când vine vorba despre chestiuni sentimentale și despre romantism, încearcă să nu fii atât de viclean. S-ar putea să oferi cuiva o soluție și numai pentru a-i testa  devotamentul. Este un moment important pentru tine. Probabil va trebui să fii cu picioarele pe pământ în loc să păstrezi lucrurile atât de ușoare și ambigue.

Neptun este retrograd în Casa a 11-a a prietenilor, unde va sta până la 28 noiembrie, iar acest lucru te poate avertiza cu privire la aspecte din viața socială și la anumite persoane care nu sunt așa cum par. S-ar putea să afli adevărul despre cineva lucru care te va deziluziona.

În plus, Venus a revenit și ea în mers direct, în Casa a 2-a, casa banilor proprii. Ai întâmpinat întârzieri în primirea salariului sau a unor împrumuturi? Dacă da, acest lucru ar trebui să se ușureze încet, încet.

De astăzi ,Marte este în Casa a 12-a, în zona ta spirituală unde va sta până la mijlocul lui noiembrie, stârnindu-ți psihicul și aducând vise vii. În același timp, tot acum vei decarta din bagajul emoțional care te trage în jos, de prea mult timp. Dacă faci acest lucru îți vei  îmbunătăți nivelul energetic.

Horoscop Minerva săptămâna 29 Iunie – 5 Iulie 2020 Taur Relațional

Nici măcar să nu te gândești să faci gluma care o ai în minte. Energia astrală sugerează faptul că va fi mult mai ușor să iriți pe cineva de care ești pe cale să te apropii.  Întrucât relația este într-o etapă atât de delicată, ar fi înțelept să te reții. Râde-ți , glumiți dar nu exagerați. 

Ai să îți păstrezi viața sentimentală, departe d ochii lumii? Ghinion. Neptun este retrograd în domiciliu și secretele pe care le păzești ca pe ochii din cap ar putea fi dezvăluite acum. acum.

Venus și-a reluat mersul direct în Gemenii neliniștiți, și ar putea aduce o veste romantică neașteptată. Dacă încerci să te eliberezi de puterea emoțională a unei relații, acum este momentul să o faci.

Marte în domiciliu, adică în Berbec, semnul pe care îl conduce, scoate în evidență latura agresivă în weekend. Îți va fi greu să controlezi cuvintele când pasiunea preia controlul.

Horoscop Minerva săptămâna 29 Iunie – 5 Iulie 2020 Taur Profesional

Unii te vor critica săptămâna aceasta, sșa că ar trebui să știi să te aperi.  Asigură-te că verifici lucrurile de două sau de trei ori înainte de a le trimite mai deparete sau înainte de a trece la următorul proiect. Ia-ți timpul și fă treaba așa cum trebuie, în loc să te grăbești.

Nu acționa prea pripit la birou. Dorința de a merge mai departe, te poate determina să sari cu capul înainte nefiind pregătit pentru asta. Fii rezervat și precaut în acțiunile tale. Gândește lucrurile în cele mai mici amănunte înainte de a trece la concluzii sau de a continua. Recunosc, poate fi un moment stresant. S-ar putea să simți nevoia să muncești din greu de teama de a-ți pierde locul de muncă. Fă tot ce poți pentru ca ceilalți să se simtă mai încrezători și mai relaxați acum. Ar fi bine dacă ai ieși din zona de confort. Această perioadă este de asemenea de mare perspectivă pentru tine. Fă cercetări în orice domeniu de interes pentru a-ți îmbunătăți perspectivele.

Horoscop Minerva săptămâna 29 Iunie – 5 Iulie 2020 Taur Financiar

Această perioadă poate aduce o veste bună legată de imagine dacă ești pe picior de angajare în altă parte. Dacă ai părăsit un loc de muncă pe care îl urăști sau dorești unul unde să fii plătit mai bine, vei putea acum să atragi mai multe oferte creative de muncă și chiar să pleci în condiții bune, cu referințe grozave. Aspectele indică un salariu care ar putea ajuta la lichidarea datoriilor.

Horoscop Minerva săptămâna 29 Iunie – 5 Iulie 2020 Taur Sănătate

Treptat, îți va fi mai ușor să faceți alegeri mai bune în ce privește alimentația după ce vei știi foarte clar ce vrei să faci. Există ocazii în care este posibil să preferi un măr unei prăjituri dacă îți faci timp să alegi ceea ce îți face bine.  Să alegi este unul dintre cele mai mari atribute ale tale. Scapă de regrete folosind alimentația alternativă mai ales când vine vorba despre hrană pentru corp.

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top