Connect with us
Horoscop Minerva săptămâna 6 - 12 Iulie 2020 - VĂRSĂTOR

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva săptămâna 29 Iunie – 5 Iulie 2020 – VĂRSĂTOR

Horoscop Minerva săptămâna 29 Iunie – 5 Iulie 2020 – Vărsător. Multe dintre obiectivele personale fie au fost îndeplinite, fie sunt în curs de manifestare, motiv pentru care ești încântat. Cu toate acestea, cei din jurul tău s-ar putea să nu fie chiar atât de încântați. Ți se poate cere să contribui la organizații de caritate sau să dai împrumut niște bani unor persoane pe care nu le cunoști cu adevărat. Ai tendința să ajuți cum poți chiar dacă uneori nu poți mulțumi pe toată lumea. Unii oameni sunt mai puțin de încredere.

Neptun este retrograd în Casa a 2-a a banilor munciși, așa că s-ar putea să fie momentul să te eliberezi de atașamente nesănătoase pentru bani și finanțe și poate găsești, în schimb, o legătură mai spirituală cu ei. Dacă ai avut greutăți în a-ți urmări banii, faza retrogradă a lui Neptun te încurajează să fii mai disciplinat și să preiei controlul. Te vei simți mult mai relaxat dacă o faci.

Mai există și Venus care este retrogradă în Casa a 7-a, sectorul relațiilor, ceea ce poate pune capăt unei situații dificile cu persoană iubită. Dacă ai o relației care stagnează, lucrurile pot începe să se schimbe în bine.

Horoscop Minerva săptămâna 29 Iunie – 5 Iulie 2020 – Vărsător Relațional

La tine, dragostea are mai mult de-a face cu mentalul decât cu pasiunea și romantismul, în special cu configurația astrală de săptămâna aceasta. Cu toate astea, în timp ce încerci să înțelegi ceva, te prinde profund conversația cu cineva cu care într-adevăr îți face o mare plăcere să discuți. Va trebui să găsești o situație sau un cadru mai interesant în care să continuați conversația – care ar putea continua chiar o perioadă foarte lungă de timp.

 Nu poți controla emoțiile aduse de Neptun care este retrograd, dar poți controla modul în care reacționezi la ele. Poate că revizuirea unor amintiri de suflet, mai dureroase, poate aduce acceptarea lor și apoi, uitarea.

Cineva îți trezești atenția când Venus tranzitează Gemenii, oferindu-ți o pauză de la a te mai gândi la trecut. Ai o gamă largă de opțiuni, deci nu te limita.

Lucrurile se încing cu adevărat atunci când Marte în Berbec va da tonul și te va obliga să iei lucrurile așa cum sunt. Natura ta siguratică, extrovertită, facilitează atragerea persoanei pe care o alegi.

Horoscop Minerva săptămâna 29 Iunie – 5 Iulie 2020 – Vărsător Profesional

Obiectivele în ce privește cariera, pe care ți le-ai stabilit acum câteva luni ar, trebui să fie puse în practică acum. Începe să faci cercetări și cere sfatul celor pe care îi cunoști și care te pot consilia. Oamenii sunt mai mult decât dispuși să te ajute în acest moment.

Faci o investiție importantă săptămâna aceasta. Investește în tine. În loc să lucrezi pentru a auce bani în buzunarul altcuiva, acum este momentul să iei măsuri pentru a pune banii în buzunarul propriu. Ai capacitatea de a avea succes de unul singur, așa că fă-o.

Muncind și fiind de folos dar și disponibil, toate vin în mod natural. Munca echilibrată cu restul vieții s-ar putea transforma într-o dependență care face ca primele nevoi să fie o cauză de anxietate. Fă o trecere în revistă a ceea ce faci și de ce dispui, în afara locului de muncă. Acestea sunt zile numai bune pentru cercetare în orice domeniu de interes. Pot exista neînțelegeri neașteptate. Încearcă să conștientizezi și contribuțiile altor persoane la ce faci.

Horoscop Minerva săptămâna 29 Iunie – 5 Iulie 2020 – Vărsător Financiar

Universul aduce expansiune, idei creative dar și instabilitate. Acest lucru te poate face să pari atât magnetic cât și imprevizibil. Unii te percep ca pe cineva foarte interesant și creativ, ceea ce poate fi excelent pentru a strângere fonduri, de exemplu. Încearcă însă să nu te culci pe urechea că ești altfel decât ceilalți dar nici pe aia că nu ești vrednic de încrederea lor. Poți crește mergând pe calea ta.

Horoscop Minerva săptămâna 29 Iunie – 5 Iulie 2020 – Vărsător Sănătate

Există atât de multe lucruri pe care le poți face pentru a-ți îmbunătăți experiența de viață! Florile proaspete, în nuanțe de albastru și galben, pot ridica spiritele. Un birou curat sau un pat făcut te face să te odihnești mai ușor. La fel de important este sănătatea corpului tău. Ai în baie un șampon sau un săpun hand made? Aceste mici plăceri îți pot da un sentiment de bunăstare atunci când alte părți ale vieții sunt agitate.

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top