Connect with us
Horoscop Minerva săptămâna 6 - 12 Iulie 2020 - BALANȚĂ

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva săptămâna 6 – 12 Iulie 2020 – BALANȚĂ

Horoscop Minerva săptămâna 6 – 12 Iulie 2020 Balanță. Latura ta artistică, boemă, ar putea face să te devii oarecum aerian săptămâna aceasta. Poate că ar trebui să te gândești să ai propriul site sau să fii invitat la o emisiune radio locală. Visele tale au nevoie de un vehicul pentru a ajunge la destinație. Ia în serios această abilitate și folosește-ți talentele creative.

Luni, legătură puternică dintre Jupiter și Pluto ar putea descoperi, în ton cu tradiția familiei, că faci ceva care îi surprinde pe ceilalți. Mult timp ai fost ocupat încercând să vă stabiliți propriul spațiu în familie, iar zilele următoare s-ar putea vedea că desfășori unele acțiuni în acest sens.

Saturn s-a întors și el în domiciliu, în Capricorn unde va rămâne până pe 16 decembrie, ceea ce ar putea spori și mai mult dorința de a restructura o parte a vieții tale. Te poate ajuta fizic, în termeni de remodelare a casei și emoțional, deoarece membrii familiei iau decizii cheie, care vor avea ca rezultat, schimbări dinamice.

Horoscop Minerva săptămâna 6 – 12 Iulie 2020 Balanță Relațional

Râsul este o modalitate minunată de a trece peste probleme și dificultăți, în special cu energia astrală de săptămâna aceasta masată la nivelul Casei a 7- a relațiilor și a Casei a 4-a a familiei. Există magie reală în viața de zi cu zi așa că profită de asta pentru a face ceva special. Vorbiți despre ceea ce simți unul despre celălalt și despre iubirea pe care o împărtășiți. Dacă ați trecut printr-o perioadă mai proastă, iertați și uitați. Luați-o de la capăt! 

Combinația încinsă dată de Marte în domiciliu, în Berbec, te va face încrezător, dar totodată egoist. Dacă nu te interesează un angajament pe termen lung, s-ar putea să nu te intereseze foarte mult nici despre ce cred ceilalți.

Conjuncția Jupiter-Pluto din Capricorn, de la începutul săptămânii te face să te gândești la viitor, mai exact dacă te poți baza pe destin pentru a-ți repara viața sentimentală. Destinul ar putea juca un rol, dar și efortul ajută. Nu face prea multe pentru a grăbi lucrurile. Este mai bine să închei o relație complet, înainte de a te gândi să începi o alta.

Horoscop Minerva săptămâna 6 – 12 Iulie 2020 Balanță Profesional

Gândurile tale sunt centrate într-o singură direcție săptămâna aceasta, ceea ce va fi dificil, pentru unii, să te împingă într-o direcție sau alta. Fii atent aici. Dacă ai o atitudine prea rigidă te va pune în dificultate. Fii dispus să te schimbi în funcție de evoluțiile din jurul tău.

Pune pe tapet, planuri solide întotdeauna în cursul dimineții, deoarece urmărirea acestor planuri după-amiaza va fi mai ușor de spus decât de făcut. Evenimentele neașteptate de la sfârșitul zilei vor crea o mare parte din plaja de relaxare. Fii dispus să te adaptezi.

Este important să fii cinstit și clar în ceea ce privește munca și banii. Lucrurile mici pot deveni mari și neplăcute. Stai la curent cu tot ce se petrece și asigură-te că problemele sunt rezolvate imediat ce apar. Succesul se bazează pe legături complexe cu alte persoane și organizații. Pentru cele mai bune rezultate, relațiile trebuie să fie cultivate. 

Horoscop Minerva săptămâna 6 – 12 Iulie 2020 Balanță Financiar

Având în vedere că anumite aspecte ale săptămânii se petrec în jurul Casei a 8-a, sector al temei natale asociat cu sexul, moartea, transformarea și banii altor persoane, pot exista mai multe împrumuturi decât câștiguri, dar să nu îți faci griji. În timp ce mai multe planete se mișcă în jurul și în semnul tău, te bucuri de un impuls necesar în viața financiară. Fii amabil cu tine și folosește acest timp pentru a-ți face planuri și a-ți fixa obiectivele necesare.

Horoscop Minerva săptămâna 6 – 12 Iulie 2020 Balanță Sănătate

Ești ambițios și poți uita uneori plăcerea care trebuie să o ai pe parcurs. Încearcă să creezi un test pe care îl poți da de câteva ori pe lună. Numește-l: „Testul Confortului de Creație”. Întrebările la dispoziție, sunt punctuale – iată câteva exemple: Faci suficient baie cu bule în casă? Ai haine care îmi mângâie corpul sau trebuie să fac niște cumpărături pentru elementele de bază? Am fructele mele preferate în casă? Etcetera! Cu o mică auto-interogare, vei veni cu o mulțime de idei care te vor face să zâmbești. 

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

1 Comment

1 Comment

  1. Elena

    2020-07-05T17:37:01+03:00 at 17:37

    Mulțumesc frumos

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top