Connect with us
Horoscop Minerva săptămâna 6 - 12 Iulie 2020 - BERBEC

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva săptămâna 6 – 12 Iulie 2020 – BERBEC

Horoscop Minerva săptămâna 6 – 12 Iulie 2020 Berbec. Iată că Marte în domiciliu face legea, ca să spun așa și mai mult ca sigur te simți încrezător și pregătit pentru orice. Și totuși această energie pozitivă contrastează cu vulnerabilitatea senimentală datorată Soarelui în Rac și în Casa a 4-a a familiei. Este posibil să ai nevoie să lucrezi cu ambele în următoarele săptămâni. De exemplu, folosește puterea lui Marte pentru a merge mai departe și sensibilitatea Soarelui în Rac pentru a empatiza cu ceilalți.

Există un accent dinamic în partea superioară a temei natale, pe măsură ce Jupiter și Pluto sunt în conjuncție, în Casa a 10-a, a profesiei, o obiectivelor și ambițiilor personale. Deoarece ambele sunt retrograde, cred că a sosit momentul pentru a folosi o oportunitate care ar putea implica și muncă din plin. S-ar putea să nu beneficiezi de rezultate acum, dar în viitor singur o vei face. Saturn a trecut și el în zona de carieră. 

Horoscop Minerva săptămâna 6 – 12 Iulie 2020 Berbec Relațional

Dacă vei ieși la o primă întâlnire în această săptămână, aspectele ar putea sugera că perechea pe care o veți forma poate deveni destul de pasională. Este posibil să nu fie în sens romantic, ci mai mult în ceea ce privește subiectele pe care le discutați sau despre ce alegeți să vorbiți. Nu lăsați părerile și părtinirile individuale să strice ceea ce ar putea fi o relație cu adevărat caldă și cu un potențial real de a se transforma în iubire.

Stăpânil tău planetar, Marte se simte confortabil în prima casă, a sinelui, și în domiciliu. Nevoile și dorințele proprii trec în prim plan, iar nivelul de încredere rămâne suficient de ridicat pentru a justifica tot ce se petrece.

O conjuncție Jupiter-Pluto în Capricornul ambițios, la începutul săptămânii, poate fi interpretat ca o taxă pe speranță că totul va funcționa așa cum ți-ai propus. Viitorul romantic pare strălucitor atât timp cât ești dispus să te implici în relație.

Luna plină și eclipsa parțială de lună din Capricorn, de duminică te îndeamnă să închei o relație înainte de a începe alta. Obiectivele pe termen lung au prioritatea maximă.

Horoscop Minerva săptămâna 6 – 12 Iulie 2020 Berbec Profesional

Dacă actuala carieră pare să se destrame, nu te lupta. Te bați cu morile de vânt. Este un mesaj din partea Universului, care pe care această cale specială care îți semnalizează că nu ești în locul în care trebuie să fii. Lasă lucrurile să se prăbușească încât să poți construi ceva mai durabil și mai puternic decât înainte.

Ești obligat să îndeplinești un volum extraordinar de muncă săptămâna aceasta. Ai rezistență bună și te simți mai motivat decât de obicei să o faci. Fii atent că ai capacitatea de a atinge un statut înalt și vei fi recunoscut pentru realizările tale.

Dacă te confrunți cu o solicitare care pare dificilă sau nejustificată, evită să spui nu din start. Este un moment excelent pentru a câștiga recunoașterea talentului tău diplomatic. Caută abordări inovatoare pentru toate problemele. Fii conștient că dacă te grăbești fără să te consulți cu alții, aceștia ar putea să înțeleagă greșit motivele tale de săptămâna trecută. Asigură-te că toată lumea se află pe aceeași lungime de undă cu tine. Duminica începe o îmbunătățire care va merge în crescendo de-a lungul lunii în care capacitatea ta de a coordona și de a împărtăși idei este foarte bine structurată și motivată. Fă rețea cu cât mai mulți oameni.

Horoscop Minerva săptămâna 6 – 12 Iulie 2020 Berbec Financiar

Accentul cade pe tot ceea ce înseamnă finanție săptămâna aceasta. În acest moment, te bucuri de fructele electricității cosmice care apar în zona graficului asociat banilor și valorilor tale. Aceasta acoperă, de asemenea, propriile valori personale – la locul de muncă și în relații. Ce aduci la masa pe care nu o face nimeni altcineva decât tu și cum poți să faci să și lucreze pentru tine. Imaginează-ți-le și folosește-le în beneficiul tău.

Horoscop Minerva săptămâna 6 – 12 Iulie 2020 Berbec Sănătate

Cu siguranță îți place siguranța și cu o energie astrală atât de puternică, poți să te simți ceva mai slăbit săptămâna aceasta. Cută printre informațiile care le deții și fortifică-ți mediul de protecție. Acest lucru înseamnă să respecți de regimul de exerciții fizice, să nu te târâi pe la umbră căutând răcoarea ci să continui lucrul. Mobilizează-te să îți respecți obiceiurile sănătoase – fructe și legume proaspete, multă apă – apoi du-te la culcare devreme, astfel încât să ai timp să te relaxezi și să experimentezi confortul patului!

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top