Horoscop Minerva săptămâna 6 – 12 Iulie 2020 – CAPRICORN

03.07.2020
Horoscop Minerva săptămâna 6 – 12 Iulie 2020 – CAPRICORN

Horoscop Minerva săptămâna 6 – 12 Iulie 2020 Capricorn. Rezistența fizică este în măsură să fie puternică săptămâna aceasta. Ar trebui să te gândești să lucrezi de asemenea manieră încît să eliberezi o parte din energia acumulată. Implică-te într-un sport sau ceva care implică strategie și o bună coordonare. Alege o rachetă de tenis sau participă la un joc de baschet, pri la o miuță dacă este posibil. Nivelul ridicat de energie va fi cheia pentru a te face remarcat.

În această săptămână se întâmplă lucruri care ar putea aduce schimbări pozitive.

Conjuncție Jupiter – Pluton te-ar putea provoca să sapi mai adânc în resursele tale interioare și să găsești abilități și talente pe care poate le-ai ignorat până acum. Poate că nu găsești o utilitate pentru un anumit talent, dar în următoarele săptămâni și luni, poți descoperi că este nevoie de ea și de și mai puțin pentru a o perfecționa.

Conversațiile ar putea fii o copie de siguranță a acestui moment intuitiv și te-ar putea conduce să-l explorezi mai profund. Câteva idei neașteptate pot apărea în această săptămână și ți-ar putea aduce și optimismul.

Saturn a revenit în semnul tău unde va sta până pe 16 decembrie, așa că este timpul să abandonezi orice proiect care ar putea fi o pierdere de resurse.

În plus, sâmbătă ar putea aduce ceva la lumină, care îți va permite să iei o decizie în cunoștință de cauză despre cum să faci față.

Horoscop Minerva săptămâna 6 – 12 Iulie 2020 Capricorn Reational

Ești înclinat să ai o vedere excesiv de pesimistă asupra situației relației acuale. Dacă ai căutat acea iubire perfectă și nu ai avut până acum noroc, atunci poți începe să crezi că este plină de speranță. Totuși, dispoziția este doar o fază trecătoare, așa că privește în viitor și menține-ți așteptările mari. Nu renunța.

Marte în Berbec face să fii inconfortabil? Bun. Viața ta sentimentală ar putea beneficia de mai mult decât să te simți margializat.

Este ușor să îți arăți partea bună în timpul conjuncției Jupiter-Pluto din semnul tău stabil, la începutul săptămânii, deoarece ești sigur că lucrurile vor merge așa cum dorești. Până la urmă, te-ai angajat la asta, nu ?! Ești pe calea cea bună. Atunci când o relație se încheie, este normal să treacă ceva timp înainte de a începe una nouă.

Horoscop Minerva săptămâna 6 – 12 Iulie 2020 Capricorn Profesional

Asigură-te că încetinești și iei în considerare toate opțiunile înainte de a lua decizia finală. Tendința ta va fi de a lua o decizie rapidă, care ar putea încinge și mai rău lucrurile mai târziu. Consultă-te pe alții înainte de a merge mai departe.

Simte-te liber să te desparți de rutina zilnică. Săptămâna este una bună pentru a experimenta. S-ar putea să descoperi că o nouă procedură este de fapt mai eficientă decât cea obișnuită. Ai răbdare cu ceilalți care s-ar putea să nu se prindă la fel de repede de asta.

Săptămâna poate aduce recunoașterea talentelor și oportunități importante. Sunt zile norocoase dacă dorești să îți schimbi sau să îți îmbunătățești perspectivele de angajare. Relațiile bune cu clienții și colaboratorii sunt cheia afacerii. Fii abordabil. Acest lucru va ajuta la crearea loialității. De asemenea, sprijină comunicarea despre probleme imediat care apar. Evită să îți asumi mai mult muncă sau responsabilități către sfârșitul săptămânii. Fă, în schimb, tot posibilul să îți organizezi munca pentru a fi mai concentrat și mai productiv.

Horoscop Minerva săptămâna 6 – 12 Iulie 2020 Capricorn Financiar

Poți fi foarte disciplinat în ceea ce privește viața ta financiară, în timp ce te străduiești pentru un viitor sigur. În acest moment, viața finanțelor tale este susținută într-un fel neașteptat și la scare mare. Astrele îți sugerează cum să pui pe tapet visele și speranțele, adică ceea ce este valoarea lor pentru tine și cum sau ce faci ca să le realizezi. Acum, ar trebui să întreprinzi acțiuni necesare și să obții tot ce dorești.

Horoscop Minerva săptămâna 6 – 12 Iulie 2020 Capricorn Sănătate

Datorită numeroaselor opțiuni pe care le ai, senzația că ești copleșit poate deveni norma. Aspectele de săptămâna aceasta, îți oferă un pic de răgaz, permițându-ți să comunici în modul în care vrei. Aceasta include și modul în care îți ordonezi dialogul interior. Cu tot accentul pe sănătate, pe dieta și pe exercițiile fizice, este ușor să uităm că cea mai hrănitoare parte a organismului nostru este mintea noastră. Modul în care te tratezi mental este mai important decât orice conținut sărac în grăsimi. Gândește-te la asta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *