Horoscop Minerva săptămâna 6 – 12 Iulie 2020 – FECIOARĂ

03.07.2020
Horoscop Minerva săptămâna 6 – 12 Iulie 2020 – FECIOARĂ

Horoscop Minerva săptămâna 6 – 12 Iulie 2020 Fecioară. Noua dvs. abordare înfăptuită asupra lucrurilor ar putea să obțină un aspect grav de la alții astăzi, Fecioară, dar nu vă lăsați să vă oprească. Dă-ți seama că natura ta independentă și oarecum rebelă este un ingredient-cheie pentru a menține lumea în echilibru. Nu renunțați la luptă când vechile moduri obosite de a face lucrurile insistă să ia mâna superioară. Folosește-ți puterea din interior pentru a combate forțele de sus.

Cu cât atingeți mai mult creativitatea dvs., cu atât aveți mai multă putere pentru a vă transforma viața. Și săptămâna aceasta, printr-o aliniere puternică Jupiter-Pluto în zona dvs. de agrement, acordând atenție unui pumn intuitiv ar putea observa o schimbare pozitivă. Deoarece ambele planete sunt retrograde, o schimbare de atitudine care presupune adoptarea unei perspective câștigătoare ar putea schimba întreaga dvs. perspectivă asupra creativității și succesului.

Prietenii s-ar putea să împlinească idei și sprijin luminoase, iar acest lucru este binevenit. Soarele și roșul Mercur se leagă de Uranus electric, astfel încât unele idei de inspirație ar putea rezulta din conversații cu cei din cercul tău social.

Cu o eclipsă lunară în Capricorn sâmbătă, este posibil să te poți îndrăgosti de cineva într-un mod mare, deoarece o emoție te obligă să te apropii de ei. Luați-vă totuși timp, pentru că a fi prea grăbit ar putea provoca un regret mai târziu.

Horoscop Minerva săptămâna 6 – 12 Iulie 2020 Fecioară Relație

Aspectul de astăzi în joc poate însemna că o anumită conversație începe pe o notă serioasă, dar nu lăsa acest lucru să te scoată din restul chatului. S-ar putea ca amândoi să aveți nevoie să abordați anumite probleme, nu neapărat legate de relația dvs., ci de viața în general. Odată ce îți dai seama că amândoi poți avea încredere unul în celălalt, vei avea o minge.

Încă există o mulțime de energie pasionată din combinația Marte în Berbec care a început săptămâna trecută. Viața ta romantică poate folosi un impuls? Despart-ti rutina si fa ceva spontan si neasteptat!

Există o conjuncție Jupiter-Pluto plină de speranță în Capricornul hotărât la începutul săptămânii, amintindu-ți că soarta este de partea ta. Când combini o atitudine pozitivă cu efort, lucrurile bune încep să se întâmple.

Eclipsa de lună plină Capricorn și lună sosesc în weekend, avertizându-vă să nu mai faceți aceleași greșeli. Șansa de a face un început nou este în curând. Profită de asta.

Horoscop Minerva săptămâna 6 – 12 Iulie 2020 Fecioară Profesional

Se pare că există astăzi un conflict de interese dificil în ceea ce privește munca. Tactica conservatoare a cuiva te încetinește. În loc să vă pregătiți pe voi în legătură cu acest lucru, luați în considerare încetinirea ritmului propriu. Nu vă grăbiți.

Un argument poate apărea astăzi între dvs. și un coleg de serviciu, șef sau client. Asigurați-vă că aveți agenda directă. Te gândești doar la obiectivele tale personale sau te gândești mai mult la obiectivele colective? Răspunsul tău ar trebui să fie din urmă.

Vei fi cel mai fericit dacă poți fi creativ. Te vei descurca mai bine la joburi unde te poți exprima. Aceasta ar putea include aducerea unei gustări interesante de împărtășit. Fiți entuziasmat să vă asumați o nouă responsabilitate la locul de muncă. Săriți pentru a da o mână colegilor care au nevoie. Ochiul tău pentru detalii te face neprețuit pentru managementul superior. Așteptările realiste vă vor ajuta să evitați stresul inutil. Este important să vă mențineți clienții fericiți.

Horoscop Minerva săptămâna 6 – 12 Iulie 2020 Fecioară Financiar

Vă bucurați de un impuls de energie ca acela care vine în săptămânile următoare zilei dvs. de naștere. Există mult dinamism în zona graficului dvs. asociată călătoriilor, străinilor, limbilor și culturilor. Dacă ați căutat noi modalități de a câștiga bani, nu căutați mai departe de aceste zone pentru câteva rezultate rapide și eficiente. Trecerea la o carieră, sau chiar a-ți face afacerea globală, îți poate aduce un numerar serios.

Horoscop Minerva săptămâna 6 – 12 Iulie 2020 Fecioară Sănătate

Cu toții trebuie să fim atenți la ficatul nostru, deoarece ne ajută în acel proces digestiv atât de important. Curățarea ficatului este importantă și în alte privințe. Un ficat sănătos ajută la curățarea sângelui nostru și la eliminarea toxinelor din corpul nostru. Știați că ficatul este cel mai mare organ vital al corpului vostru? Dimensiunea contează aici, așa că acordați atenție! Sfecla este un demachiant natural al ficatului și poate fi preparată în multe moduri delicioase, iar oțetul și lămâia ajută la stimularea ficatului. De asemenea, fii respectuos cu corpul tău atunci când consumi alcool.