Connect with us
Horoscop Minerva săptămâna 6 - 12 Iulie 2020 Leu

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva săptămâna 6 – 12 Iulie 2020 – LEU

Horoscop Minerva săptămâna 6 – 12 Iulie 2020 Leu. Dacă butucul de la clanță s-a blocat nu-l forța. Nu vei reuși decât să rupi cheia. Poate că trebuie să încerci o altă ușă. Dacă lucrurile nu merg bine, atunci probabil că nu trebuie să se întâmple. Viața nu ar trebui să fie o luptă. Treaba noastră este să fim fericiți. Amintește-ți de asta că data viitoare când ajungi într-o asemenea situație. Vizualizează totul ca pe o perioadă de repaus. Concentrarea intensă asupra sectorului de viață continuă, aducând mai mult potențial de schimbare dinamică.

Conjuncția Jupiter-Pluto te inspiră să reflectezi asupra scopului, mai profund. În timp ce viața poate fi plină de activități, ar putea exista o dorință secretă în miezul ființei tale care dorește să fie împlinită. Gândește-te profund asupra a ceea ce ar putea fi acest lucru, pentru că poate aduce multă bucurie și satisfacție.

Pe măsură ce Saturn a revenit în Capricorn, s-ar putea să te simți presat să realizezi mai multe. Este posibil, dar numai dacă îți simplifici viața și devii mai organizat în același timp. Evită să faci mai multe deodată, deoarece nu vei face decât să te stresezi.

Sâmbătă, ai putea să-ți dai seama că ceva musai să se schimbe. S-ar putea să fie o treabă care te chinuie sau un obicei prost. 

Horoscop Minerva săptămâna 6 – 12 Iulie 2020 Leu Relațional

Poți face minuni săptămâna aceasta, în special cu influențele planetare actuale. Acest lucru se datorează parțial faptului că te simți într-o dispoziție atât de bună, dar și pentru că persoană iubită este, de asemenea, într-o formă de top. Profitați de această ocazie pentru a vă cunoaște dorințele și a face ceva distractiv și educativ împreună, mai ales dacă ajută să vă îmbunătățiți relația în vreun fel. Extindeți-vă orizonturile reciproce.

Există energie electrică în aer, deoarece Marte continuă să-și croiască drumul prin Berbec în această săptămână. Nu este momentul să stai pe loc și să aștepți. Acționează conform impulsurilor tale!

Mercur revine sâmbătă din retrogradare, așa că veștile nu sunt deloc rele. Deoarece tehnologia nu funcționează 100 la sută, este posibil ca de vină să fie aparatura. Poate că mesajele pur și simplu nu sunt primite sau nu se trimit. Dezamăgirile pot fi transformate în lecții de viață acum dacă le dai cu adevărat atenție.

Horoscop Minerva săptămâna 6 – 12 Iulie 2020 Leu Profesional

Săptămâna aceasta marchează punctul cel mai scăzut al anului în ceea ce privește cariera. Este posibil să te simți cântărit și greoi. Vei avea senzația că conduci cu frâna de mână trasă. Lucrurile nu pot merge decât cum vrei tu dar pentru asta este nevoie de răbdare.

Dezvăluie-ți abilitățile tehnice. Cere cuiva, rapid, ajutorul, pe computer să te ajute să înțelegi un program mai nou. Nu are sens să rămâni neștiutor, când alții au cunoștințele de care ai nevoie.

O combinație de muncă și joacă este cea mai bună atitudine, săptămâna aceasta. Fă tot posibilul să zâmbești. Poate ușura spiritele tuturor. Relații bune cu vânzătorii, clienții și colaboratorii. Un zâmbet mare și un interes sincer îți susține interesele cele mai bune. Recunoaște când cineva depune un efort suplimentar. Sfârșitul săptămânii este bun pentru crearea de rețele, pentru a face cercetări și pentru a realiza conexiuni importante. Ești singurul cu mintea limpede într-un moment de confuzie. Fă-ți liste de priorități pentru a rămâne organizat.

Horoscop Minerva săptămâna 6 – 12 Iulie 2020 Leu Financiar

Dacă cheltui banii câștigați cu greu, de obicei, este vorba de ceva care să stimuleze simțurile. Dar de această dată, în viața ta, poate fi vorba despre reexaminarea dorințelor și obiectivelor tale. Este timpul să te gândești să îți rezervi timpul și banii acolo unde trebuie. Dacă te-ai apucat de propria afacere, munca ta nu se va limita doar la timp; vei fi în elementul tău și mult mai fericit.

Horoscop Minerva săptămâna 6 – 12 Iulie 2020 Leu Sănătate

Vrei doar ceea ce vrei și acum vrei! Săptămâna aceasta este posibil să îți experimentezi felul de a acționa, adică celebra „nerăbdare”. Urgența cu care trăiești anumite sentimente îi poate copleși pe cei din jurul tău. Încercați să te concentrezi pe înțelegerea a ceea ce vrei de fapt, și să spui clar ca să știe pe oameni cum te pot ajuta mai bine. Energia imperativă a cererii poate fi atenuată de limbaj. Un alt sfat: rezolvați-vă frustrările la sala de forță dacă este posibil, sau pe bicicletă!

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top