Connect with us
Horoscop Minerva săptămâna 6 - 12 Iulie 2020 - PEȘTI

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva săptămâna 6 – 12 Iulie 2020 – PEȘTI

Horoscop Minerva săptămâna 6 – 12 Iulie 2020 Pești. Sări înapoi pe scenă și spune-ți păsul. Participarea activă la diverse discuții săptămâna aceasta, este esențială pentru menținerea unui flux energetic sănătos. Lucrurile pe care le spui vor avea un efect profund, deci alege-ți cuvintele cu grijă. Bucură-te de activitatea fizică care implică grupul, dacă este posibil. Fii un participant activ la toate situațiile pe care le întâlnești.

Aspectele și influențele din această săptămână par să susțină Casa a 11-a, chiar să o suprasolicite, sector soaicl care implică prietenii și munca în grup. Chiar dacă încă nu te aventurezi atât de mult, nu te va împiedica să creezi conexiuni valoroase online și pe social media. Dacă iubești aventura socială, atunci poate fi săptămâna în care întâlnirile declanșează evenimente cheie și dau naștere unor oportunități mari. Menține rețeaua, deoarece plutește ceva bun în aer.

Saturn s-a întors și el în Capricorn, în Casa a 11-a, în sector social, unde va sta până la 16 decembrie, și de unde continuă să te susțină ca să îți perfecționezi viața socială și prieteniile. Dacă le vezi obiectiv, te poate determina să reconsideri viitorul anumitor relații.

Forța emoțiilor poate avea un ton febril. Deși aceasta este o ocazie de a împrospăta aerul, s-ar putea să închei o asociere care nu funcționează pentru tine. Sincer, asta ar putea fi o mare ușurare.

Horoscop Minerva săptămâna 6 – 12 Iulie 2020 Pești Relațional

Energia astrală te încurajează să-ți rupi timp din programul tău foarte ocupat și să petreci câteva ore singur cu tine însuți/însăți. Evenimentele din ultimele săptămâni, în ceea ce privește relațiile tale, au fost agitate, iar o șansă de a trece în revistă toate cele întâmplate te-ar ajuta să îți planifici pașii următori, astfel încât atât tu, cât și partenerul, să beneficiați din plin.

Conjuncția Jupiter-Pluto din prima parte a săptămânii îmbină norocul cu efortul. Ce ești dispus să faci pentru dragoste, asta ar fi întrebare? Poți avea totul dacă știi ce să faci.

Marte este în Berbec, oferindu-ți mai multă încredere decât ai avut vreodată în tine. Deși în mod normal ești timid și rezervat, acest tranzit scoate în evidență îndrăzneala!

Concentrează-te asupra planurilor tale sentimentale pe termen lung. Cu toate că nu este un moment bun pentru a le pune în mișcare, este foarte bine să te asiguri că ești pregătit să pornești atunci când va fi timpul potrivit.

Horoscop Minerva săptămâna 6 – 12 Iulie 2020 Pești Profesional

Oamenii care nu fi fost de acord cu tine în trecut, se apropie și înțeleg mai clar partea ta din ecuație. Cu cât mai mulți oameni de partea ta, este posibil să fii și mai productiv săptămâna aceasta așa că mergi puternic.

Mintea ta inventivă face săptămâna aceasta, ore suplimentare. Este una din acele săptămâni în care vei avea capacitatea de a face progrese majore într-un proiect în care ai lucrat. Este posibil să îți vină o idee fantastică demnă de brevetat.

Este o săptămână cu energie mare. Pot exista oportunități de preluare a sarcinii. Unii vor experimenta o schimbare puternică. Sunt posibile confruntări emoționale. Nu îți face griji pentru că joi din postura favoritului, săptămâna aceasta. Dacă îi tratezi pe toți, atunci toți sunt preferații tăi. Contactează-ți mentorii la sfârșitul săptămânii. Gândește-te la acei oameni care ți-au dat sfaturi și sprijin în trecut. Este în interesul tău să ai discuții periodice cu oamenii pe care îi admiri.

Horoscop Minerva săptămâna 6 – 12 Iulie 2020 Pești Financiar

În această săptămână ți se oferă un cadou astral în Casa a 3-a, acel sector al temei natale asociat scrisului, comunicării și fraților. Ți se cere să privești mai atent în aceste domenii pentru a câștiga bani suplimentari, fie că este vorba despre o afacere nouă cu sora sau cu fratele tău, fie că adaugi o nouă formă de comunicare pentru arsenalul de competențe. Poți realiza lucruri minunate cu puțin ajutor din partea celorlalți. Și vor veni și bani.

Horoscop Minerva săptămâna 6 – 12 Iulie 2020 Pești Sănătate

Vezi ce trebuie să schimbi în viața ta pentru că ești singurul care face schimbările. Acesta este un moment oportun pentru a fi literalmente arhitectul lumii tale. Odată cu influxurile astrale în joc, schimbarea este probabilă în locurile pe care nu le-ai fi crezut niciodată posibil. Pentru a-ți păstra energia ridicată, încearcă să reduci caloriile din dietă. Începe să mănânci mese mai ușoare și apoi încercați să incluzi și câteva dintre următoarele alimente în mesele tale – mazăre, fenicul, pătrunjel, cereale integrale și fistic (bune pentru plămâni!).

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top