Connect with us
Horoscop Minerva săptămâna 6 - 12 Iulie 2020 - RAC

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva săptămâna 6 – 12 Iulie 2020 – RAC

Horoscop Minerva săptămâna 6 – 12 Iulie 2020 Rac. Problemele pot fi puțin mai grele decât țo-ai dori, săptămâna aceasta. Treaba ta este să îți păstrezi simțul umorului. Puterea ta de adaptare va fi pusă la încercare, deoarece alte persoane par să fie complet determinate de opiniile lor, deci fii mai conștient de modul în care vorbești. Alții, în special superiorii sau bătrânii, pot fi jigniți prin observații nepăsătoare sau răutăcioase.

Influențele puternice din această săptămână ar putea stârni relațiile cheie, aducând oportunități de a face unele schimbări profunde în cuplu. Jupiter conjunct cu Pluto, ar putea duce la decizii care au o influență de anvergură asupra unei legături intense.

În același timp, Soarele și Mercur sub influența lui Uranus, pot determina întâlniri cu persoane care au aceleași idei originale și gândesc la fel, inducându-ți un sentiment de eliberare interioară. Dacă îți faci un prieten nou săptămâna aceasta, ar putea fi omul de baz, care să te susțină.

Saturn s-a reîntors în Casa a 7-a, iar acest lucru ar putea intensifica un parteneriat și vă puteți testa loialitatea unul față de celălalt. Dacă ai ceva de gând să spui, fă-o. Îți va face atât de bine să te eliberezi și tu.

Horoscop Minerva săptămâna 6 – 12 Iulie 2020 Rac Relațional

Săptămâna aduce cu sine necesitatea de a fi singur pentru a contempla unele dintre evenimentele care s-au întâmplat în ultima vreme și, de asemenea, pentru a te ajuta să înțelegeți ce anume dorești dintr-o anumită relație. Ai nevoie de acest spațiu pentru a te centra și a te calma. După ce îți vei recâștiga încrederea în sine, va fi mult mai bine.

Marte se mai mișcă prin Berbec săptămâna aceasta, făcându-te foarte conștient de prima impresie pe care o face asupra unor potențiali iubiți/te. Dacă nu ești mulțumit de modul în care lucrezi, fă unele modificări.

Conjuncția Jupiter-Pluto în Capricorn te ajută să mergi spre ceea ce dorești într-un mod constant, optimist. Problemele apar imediat ce începi să te îndoiești de tine.

Luna stăpâna ta planetară te poate face să vezi partea bună a vieții tale sentimentale, așa că nu înceta să acționezi pentru a-ți atinge obiectivele.

Horoscop Minerva săptămâna 6 – 12 Iulie 2020 Rac Profesional

Săptămâna aceasta vei câștiga cursa lent și constant. Nu trece repede peste detalii pentru a te grăbi spre următorul proiect. Este mai bine să-ți ocupi timpul verificând și să abordezi lucrurile cu grijă. Dacă o faci vei avea numai de câștigat, de la laude și recunoaștere la bani.

Cineva își folosește cunoștințele pentru a te provoca să intri într-un joc de putere. Știi cine este mai ales că încearcă să te controleze prin folosirea unor cuvinte cu subînțeles și idei fanteziste care te-ar putea da peste cap. Ia numai faptele de care ai nevoie și mergi mai departe.

Fă tot posibilul să fii calm. Un angajat sau un coleg care pune la îndoială orice mișcare sau știe el întotdeauna ce este mai bine poate deveni cu adevărat enervant. Afirmă-ți poziția cu încredere. Este important să sprijiniți o abordare echilibrată și cooperantă a responsabilităților pe cale le aveți. Joi este o zi bună să aplici pentru o poziție mai bună. Fii conștient de ceea ce te așteaptă. Duminica ești norocos pentru a-ți face noi relații și a învăța ceva nou.

Horoscop Minerva săptămâna 6 – 12 Iulie 2020 Rac Financiar

Când vine vorba despre bani, de obicei știi să ieși din încurcătură, să faci și să cheltui și tu! Poți fi o adevărată fabrică de bani când vine vorba de chestii care te provoacă. Aruncă o privire la ceea ce aduci la masă mai bine decât alții, indiferent că este la locul de muncă, în ideile tale sau într-o relație financiară. S-ar putea să fiți surprins să afli că este mai mult decât ai gândit anterior. Poți folosi acest talent acum pentru a încasa mai târziu.

Horoscop Minerva săptămâna 6 – 12 Iulie 2020 Rac Sănătate

Când decizi să schimbi ceva, este ca și cum ai scrie o pagină într-o carte. Vei găsi o resursă excelentă în energia de săptămâna aceasta pentru crearea de practici sănătoase în dietă și în mișcare. S-ar putea să nu pară mult la început, dar când hotărăști să reduci produsele lactate din alimentație și să creșteți cantitatea de apă pe care o consumați, ai pornit pe calea către un sistem imunitar mult mai sănătos. Puterea constă în evaluare și acțiune.

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top