Connect with us
Horoscop Minerva săptămâna 6 - 12 Iulie 2020 - SĂGETĂTOR

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva săptămâna 6 – 12 Iulie 2020 – SĂGETĂTOR

Horoscop Minerva săptămâna 6 – 12 Iulie 2020 Săgetător. Ritmul lucrurilor este probabil să încetinească puțin în comparație cu ceea ce s-a întâmplat ieri, Săgetător. Acesta este probabil pentru cei mai buni. Faceți acest timp pentru a face unele planificări și stabilizări. Ai plecat pe câmpuri. Acum oprește-te și evaluează ce ai realizat. Faceți lucrurile cu un pas la un moment dat și nu vă faceți înainte. Ai răbdare și lucrurile îți vor veni în mod natural.

Dacă ați sperat la o descoperire în ceea ce privește finanțele dvs., puteți primi una săptămâna aceasta. Energiile cheie care influențează zona dvs. de bani indică faptul că aceasta poate fi o perioadă de schimbări pozitive care să conducă la oportunități minunate în viitor.

Luni, o fuziune îndrăzneață Jupiter-Pluto, care se construiește de ceva timp, ar putea vedea că fondurile devin disponibile, chiar dacă trebuie să așteptați să ajungă în contul dvs. Dacă vi s-ar fi datorați niște bani, s-ar putea să vă revină curând sau puteți auzi vești despre o subvenție sau ceva similar. Oricare ar fi, poate face o diferență pozitivă dacă o investiți bine.

Miercuri, saturnul Saturn reintroduce zona dvs. de bani, până pe 16 decembrie, iar prezența sa aici vă poate încuraja să remediați cheltuielile și să reciclați articole acolo unde este posibil.

Eclipsa lunară de sâmbătă vă stârnește și finanțele. Poate fi plantată o sămânță care vede o creștere nouă în următoarele săptămâni și luni.

Horoscop Minerva săptămâna 6 – 12 Iulie 2020 Săgetător Relație

Dacă tocmai cunoașteți pe cineva, este posibil să descoperiți că nu va fi atât de plină de pasiune așa cum vă așteptați, cel puțin pentru moment. Aspectul actual indică faptul că veți avea tendința de a vorbi – dar, prin conversația dvs., s-ar putea ca aprecierea dvs. unul față de celălalt să se dezvolte la pas. Explorați niște subiecte tabu intrigant doar prin cuvinte.

Energia aprinsă de pe Marte care călătorește prin Berbec, vă încălzește din nou pasiunea în această săptămână. Nu așteptați să luați inițiativa și să planificați din nou datele și cu cât este mai aventuros cu atât mai bine.

Mercur este încă în retrograd și săptămâna aceasta, deci comunicarea nu poate fi punctul tău. Încercați să nu exagerați excesiv atunci când ceva nu vă va merge în cale. Acum este greu să controlezi lucrurile.

Eclipsa lunară și lună plină în weekend valorifică energia responsabilă a Capricornului pentru a te încuraja să te gândești la viitorul vieții tale amoroase. Meciul tău perfect acum este cineva care se încadrează în planul tău de cinci ani.

Horoscop Minerva săptămâna 6 – 12 Iulie 2020 Săgetător Profesional

După ce auziți o idee destul de îndepărtată, reacția dvs. va fi să o ignorați și să continuați cu abordarea dvs. obișnuită. Nu vă grăbiți să vă exprimați votul împotriva acestui nou concept. Această idee nouă și strălucitoare poate să vă fie mai aplicabilă decât credeți.

Lucrările de detectiv efectuate dimineața vor avea mari reduceri după-amiaza. Abordează-ți oamenii direct și cu încredere. Stai să câștigi foarte mult atunci când te ocupi de adevărul unei anumite situații. Comunică-ți rezultatele altora.

Evenimentele stresante care pot părea dincolo de controlul dvs. necesită calm și adaptabilitate. Evitați acțiunile erupționale. Lent și atent este mai bun decât o decizie rapidă. Asigurați-vă că obțineți aprobarea celor mai mari, dacă este necesar. Natura ta dreaptă și corectă vine la îndemână într-o poziție de conducere în care trebuie luate decizii. Muncește din greu și petrece cu înțelepciune la sfârșitul săptămânii. Lucrați pentru a vă asigura un viitor pentru afacerea dvs. Crearea unei impresii pozitive este deosebit de importantă.

Horoscop Minerva săptămâna 6 – 12 Iulie 2020 Săgetător Financiar

Puteți fi un câștigător incredibil de bun, precum și un economizor de bani și puteți construi cu atenție un portofoliu de investiții în timp. Acum, însă, s-ar putea să fiți confruntat cu câteva vești descurajante despre viața dvs. de bani. Energia majoră din această săptămână apare în zona graficului asociată cu locul de muncă și / sau sănătatea dvs., ceea ce înseamnă că s-ar putea să fiți forțat să reconsiderați o opțiune de angajare pe care ați crezut că o lăsați în urmă sau să suportați o cheltuială neplanificată pe care nu o faceți. grijă să plătească. Faceți un pas înapoi și regrupați-vă.

Horoscop Minerva săptămâna 6 – 12 Iulie 2020 Săgetător Sănătate

Acesta este un moment bun pentru a acorda o atenție specială picioarelor tale. Umpluturile de apă cu apă caldă ar trebui să fie o practică obișnuită, mai ales atunci când trebuie să purtați în mod regulat șosete sau ciorapi și încălțăminte. Dacă puteți solicita ajutorul unui prieten special pentru a face din acesta un proces cu adevărat demn, acesta este și mai bine: adăugați o duzină de picături de ulei de lavandă (sau ulei de arbore de ceai australian) în cada cu apă caldă și înmuiați-vă picioarele. Luați în considerare referirea la o carte despre reflexoterapie și descoperiți beneficiile terapeutice ale masajului picioarelor împreună cu prietenul.

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top