Horoscop Minerva săptămâna 6 – 12 Iulie 2020 – SCORPION

03.07.2020
Horoscop Minerva săptămâna 6 – 12 Iulie 2020 – SCORPION

Horoscop Minerva săptămâna 6 – 12 Iulie 2020 Scorpion. Ai putea afla că ceea ce a fost atât de ușor și activ săptămâna trecută, se va bloca săptămâna aceasta, în special, rutier. Calm la volan. Ai putea avea senzația că te îndrepți brusc spre un zid legat de unele dintre proiectele actuale. Dintr-o dată, există un ton mai rezervat lucrurilor și este posibil să fi pierdut un pic din impulsul tău prețios. Folosește acest timp pentru a reveni și a reevalua direcția.

O idee nouă ar putea fi cea mai bună soluție pe care ai găsit-o în ultimul timp și ea dezvăluie și modalitatea de a finaliza un proiect care pare că nu merge nicăieri. Poate dezvălui un potențial nou care să îți ofere o nouă direcție în viață. Poate este nevoie să faci și câteva schimbări majore, iar acest lucru ar putea duce la succes în viitor.

Dacă dorești să te întâlnești cu prietenii, o influență bună te poate face să te bucuri de niște conversații pline de viață care îți dezvăluie și câteva idei extraordinare. O informație poate fi deosebit de utilă și chiar va revoluționa un aspect din viața ta.

Saturn a revenit în Casa a 3-a, în sectorul comunicării și gândirii și va sta aici până pe 16 decembrie, astfel încât te vei simți presat să domolești avalanșa de idei. Nu încerca prea tare. Lasă-le să curgă. Este timpul să dai la spate părerile rigide și să le înlocuiești cu un mod de gândire mai fluid.

Horoscop Minerva săptămâna 6 – 12 Iulie 2020 Scorpion Relațional

Energia astrală actuală te aduce mult mai aproape decât ai fi putut crede de cineva gratulat cu epitetul stilului și al eleganței. Te-a impresionat în trecut cu flerul și gustul ei/lui în domeniul fashionului, dar astăzi, în conversație ești și mai impresionat de înțelepciunea și cunoștințele ei/lui spirituale. În mod evident, nu este doar un chip drăguț, deoarece, cu siguranță, vei dori să afli mai multe despre ea/el. 

În sfârșit, Mercur va reveni sâmbătă din retrpgradare și te vei putea baza pe influența Racului, semn în care se află, pentru puteri intuitive. Dacă nu ești sigur de cineva, mergi pe ce îți spune primul instinct despre ei.

Dacă în ultimul timp ai avut ceva în minte, conjuncția Jupiter-Pluton din Capricorn, de la începutul săptămânii, te poate ajuta să găsești soluția. Soarta combinată cu talentul de investigator te ajută să afli exact ce vrei să știi! Încetinește și gândește-te la următoarea mișcare. Ai incredere în intuiția ta.

Horoscop Minerva săptămâna 6 – 12 Iulie 2020 Scorpion Profesional

Ai ocazia să faci pași mari, din punct de vedere profesional, săptămâna aceasta, punând laolaltă diferite piese ale puzzle-ului. Ai abilitatea unică de a rezolva diferența dintre oameni și de a-i face să-și vadă potențialul atunci când lucrați împreună.

Cineva îți poate fii alături pentru că te vei răzgândi de atâtea ori peste săptămână. Nu-l lăsa pe el sau ea să te conducă. Nu există niciun motiv să te gândești mai puțin la tine sau să lași pe cineva să gândească în locul tău doar pentru că ai vrea să le schimbi părerea.

Ai ocazia să construiești relații puternice cu șeful, colaboratorii, cu cei de la marketing și cu clienții. Dacă vrei un nou loc de muncă, energia din această săptămână susține încredere în tine și acțiunea. Concentrează-te pe simplificare și organizare la mijlocul săptămânii și mai ales concentrează-te pe rezultate. Știi ce vrei să faci și faci tot posibilul. Iei în serios teancul de hartii sau sarcini pe care le-ai evitat. Caută oportunități de a învăța noi lucruri.

Horoscop Minerva săptămâna 6 – 12 Iulie 2020 Scorpion Financiar

Cei mai mulți dintre noi te cunosc ca un om cu sufletul cald și generos. În acest moment, însă, energia cosmică te poate face să te simți ca și cum te-ai îndepărtat de visele și obiectivele tale, nu spre sau pentru ele. Acum este momentul să faci un bilanț al vieții tale financiare. Dacă nu trebuie, nu este musai. Nu vei pierde niciun prieten; în schimb, trebuie să-ți faci timp pentru a redescoperi ce este important în acest moment și pentru viitorul tău.

Horoscop Minerva săptămâna 6 – 12 Iulie 2020 Scorpion Sănătate

Întotdeauna ești fericit să renunți la vechi și să începi ceva nou, dar uneori merită să rămâi la stadiul de rutină. Este o disciplină importantă la care trebuie să aderi, din cauza tendinței tale firești de a visa la viitor și de a uita de prezent. Trebuie să fii atent la administrarea adecvată a alimentelor sănătoase și a consumului apă. Dacă locuiești singur, sănătatea depinde de tine!