Connect with us
Horoscop Minerva săptămâna 6 - 12 Iulie 2020 - TAUR

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva săptămâna 6 – 12 Iulie 2020 – TAUR

Horoscop Minerva săptămâna 6 – 12 Iulie 2020 Taur. S-ar putea să ai nevoie de ceva timp ca să fii doar tu cu tine, singur, la începutul săptămânii, ca și cum ai dori să te recentrezi pe ce vrei să faci. Independența este un cuvânt cheie, așa că ține minte asta. Încearcă să îți dai seama dacă nu cumva ești victima unui angajament pe care l-ai luat cu mult timp în urmă. Pe măsură ce peisajul se schimbă, trebuie să ne schimbăm și noi. Atitudinea anchilozantă este extrem de dăunătoare într-o săptămână ca aceasta. Fii sincer și recunoscător pentru lucrurile pe care le ai.

Jupiter și Pluton încep să se depărteze din conjuncție, și sunt în conexiune cu Casa a 9-a, sectorul studiilor academice și a orizonturile îndepărtate. S-ar putea să ai o șansa unei oportunități nesperate, o călătorie, un loc de muncă în străinătate sau reluarea unor studii. 

Saturn a revenit și el în domiciliu, după 4 luni de hălăduit prin Vărsător, astfel încât s-ar putea să fii deosebit de interesat în legătură cu anumite credințe dornic să le explorezi în continuare.

Horoscop Minerva săptămâna 6 – 12 Iulie 2020 Taur Relațional

Ceva te frapează ca fiind foarte amuzant săptămâna aceasta, deși partenerul tău s-ar putea să nu vadă lucrurile chiar așa. Configurația astrală de astăzi ar putea duce la o situație în care pur și simplu nu poți să nu izbucnești în râs. Dacă acest lucru este în defavoarea persoanei dragi, atunci trebuie să explici de ce ai o astfel de reacție – cât se poate de subtil.

Marte se lăfăie, ca să spun așa, în Berbec, așa că nu ezita să arăți cum ești în realitate. O nouă relație începe cu o doză sănătoasă de onestitate care îmbunătățește șansele de succes pe termen lung.

Mercur, sâmbătă pe 11 iulie, va reveni în mers direct, și s-ar putea ca eforturile de a face conexiuni să fie ignorat. Încearcă să nu o iei prea personal. Este posibil ca mesajul tău să nu fi fost auzit. 

Eclipsa parțială de Lună de duminica trecută, din Capricorn te-a făcut să te gândești la iubirea de lungă durată, chiar la o relație solidă pentru un drum în doi.

Horoscop Minerva săptămâna 6 – 12 Iulie 2020 Taur Profesional

Ai capacitatea de a lucra de două ori mai repede decât de obicei. Tendința poate fi una detașată, de relaxare și să de concepție, deoarece atunci când lucrezi mental, de fapt, ești de două ori mai eficient. Rezista acestei ispite și străduiește-te să treci peste și dincolo de ceea ce te așteaptă.

Eforturile pe care le depui în lumea carierei vor fi întâmpinate cu o mare rezistență la început dacă nu ești pe deplin pregătit și nu ai toate frâiele în mână. Alții vor dori răspunsuri solide. O prezentare grăbită și superficială nu va vinde ideea.

Află cât și ce poți despre toți cei cu care lucrezi. Cu cât știi mai multe despre o persoană, cu atât șansele tale sunt mai bune de a stabili relații de muncă reciproc avantajoase. Caută modalități de a exprima aprecieri sau recunoștință pentru job. O notă simplă, scrisă, de mulțumire, poate avea un impact puternic. S-ar putea să te simți, în a doua parte a săptămânii, neapreciat sau blocat. Fii răbdător. Să te îmbrăci în armonie cu starea interioară deoarece te poate ajuta să te simți mai împlinit și mai optimist.

Horoscop Minerva săptămâna 6 – 12 Iulie 2020 Taur Financiar

Deși nu știe toată lumea că ești o peroană căreia îi place să economisească, ți s-a oferit recent să preiei conducerea departamentului financiar a instituției în care lucrezi Se petrece un eveniment serios la nivelul Casei 1, sectorul temei natale asociat cu tine însuți, cu felul cum te proiectezi în lume și, de asemenea, cum te văd și te percep ceilalți, deci este momentul să avansezi orice proiect care îți poate aduce bani acum sau în viitor. De la ideile de afaceri mici și până la solicitarea unei creșteri de amploare. 

Horoscop Minerva săptămâna 6 – 12 Iulie 2020 Taur Sănătate

Energia ta jucăușă este amplificată de configurația astrală a săptămâni. Vei ști doar ce să faci pentru a lumina ziua celui mai bun prieten și, cu siguranță, gestul va fi apreciat. Este posibil să observi că starea histrionică aduce o mare bucurie în practica sănătoasă a exercițiului fizic dar și în prepararea mâncărurilor hrănitoare. Te simți sănătos și gravitezi în jurul unor lucruri care îți îmbunătățesc starea de bine. Este o săptămână bună pentru a găsi noi obiceiuri sănătoase.

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top